Μπορώ να παίξω Τένις στο US Open στο Flushing Meadows;

Ερώτηση: Μπορώ να παίξω τένις στο US Open στο Flushing Meadows;

Απάντηση:

Το να παίζεις τένις στο US Open δεν είναι μόνο για τους επαγγελματίες του τένις. Το Εθνικό Κέντρο Τένις Billie Jean King της USTA στο Flushing Meadows είναι το σπίτι του τουρνουά τένις των ΗΠΑ Open και για 11 μήνες το χρόνο, το κέντρο τένις είναι ανοικτό στο κοινό για το παιχνίδι (αλλά όχι κατά τη διάρκεια του τουρνουά US Open).

Για να κλείσετε ένα δικαστήριο ή να εγγραφείτε για ένα μάθημα, επισκεφτείτε τον ιστότοπο της USTA ή καλέστε το USTA στο 718-760-6200.

Συχνά η πρόσβαση στο USTA γίνεται μόνο μέσω της δυτικής πύλης (και του παρακείμενου χώρου στάθμευσης). Ρωτήστε το USTA κατά την κράτηση του δικαστηρίου σας για τον καλύτερο τρόπο εισόδου και πού να σταθμεύσετε.

Έτσι μπορώ να παίξω στο στάδιο Arthur Ashe ;!

Δυστυχώς όχι. Δεν μπορείτε να παίξετε στο Arthur Ashe εκτός αν γυρίσετε υπέρ. Το κοινό δεν επιτρέπεται να παίζει τένις στο Arthur Ashe ή στα άλλα γήπεδα.

Μπορείτε να παίξετε σε ένα από τα γήπεδα, τα οποία χρησιμοποιούνται στο US Open Tennis Tournament (και είναι μπλε όπως ακριβώς και στην τηλεόραση).

Τι γίνεται με το νέο κτίριο του εσωτερικού του τένις;

Η USTA χτίζει μια εσωτερική εγκατάσταση παγκόσμιας κλάσης. Θα διαθέτει 12 κλειστά γήπεδα τένις, ένα γυμναστήριο, ένα πλήρες κατάστημα Pro Shop και την US Open Gallery.

Η νέα εγκατάσταση αντικαθιστά παλαιότερα κλειστά γήπεδα τένις που φιλοξενούσαν το Εθνικό Ανοικτό Πρωτάθλημα USTA Inside Open κάθε Δεκέμβριο.

Το χειμώνα του 2008, πολλά υπαίθρια γήπεδα έχουν καλυφθεί σε προσωρινές δομές φυσαλίδων για να φιλοξενήσουν το παιχνίδι ψυχρού καιρού κατά την κατασκευή της νέας εγκατάστασης.