Τάκος Ελ Γκόρντο Λας Βέγκας

Καλύτερο Tacos στο Λας Βέγκας;

Μόλις λίγα βήματα μακριά από την παράλογη υπερβολή που είναι το Wynn Las Vegas, θα έχετε ένα σημείο taco που εξυπηρετεί ενδεχομένως το καλύτερο, φθηνό γεύμα στη λωρίδα. Όταν λέω φτηνές, είναι δυνατό να πάρετε μεσημεριανό γεύμα για λιγότερο από $ 5, γι 'αυτό είναι πολύ φτηνό. Το Tacos El Gordo στη λωρίδα του Λας Βέγκας είναι σαν να περπατάς μέχρι μια στάση taco στην Baja. Θα μυρίσετε το ξύλο που καίει όταν περπατάτε μέσα και θα κοιτάξετε γύρω από τα αδέσποτα σκυλιά που ψάχνουν τα απορρίμματα σας.

Μέρος από τα 77 μέρη για φαγητό Φτηνές στο Λας Βέγκας

Εάν μεγάλωνε καθόλου σε Rosarito ή Ensenada του Μεξικού, θα καταλάβεις τι εννοώ το λεπτό που μπαίνεις στο Tacos El Gordo. Σε μια πολυσύχναστη νύχτα οι άνθρωποι παραγγέλνουν, περιμένουν και τρώνε όλα σε ένα σημείο. Οι άνθρωποι που κάνουν το μαγείρεμα μιλούν μια ισπανική μάρκα που είναι γρήγορη και αποτελεσματική. Παραγγελία, πληρώστε, φάτε.

Αξίζει μια επίσκεψη και είναι φθηνότερη από κάθε γεύμα που θα πάρετε στη λωρίδα του Λας Βέγκας.

Τοποθεσία: Tacos El Gordo στη λωρίδα
Βόρεια του θέρετρου Wynn - 15 λεπτά με τα πόδια από το Caesars Palace

3049 S. Las Vegas Blvd.
Las Vegas, NV 89109

Τηλέφωνο: 702 641-8228

Δείτε το δικτυακό τόπο Tacos El Gordo Las Vegas

Κουζίνα στο Tacos El Gordo Λας Βέγκας : γρήγορο φαγητό / Μεξικάνικο

Κρατήσεις: καμία

Εύρος Τιμών: φθηνό

Ωρες:
10 π.μ. - 3 το Σαββατοκύριακο μπορεί να είναι αργότερα

Ενδυμασία: Casual

Τι να περιμένετε στο Tacos El Gordo Las Vegas:

Το Tacos El Gordo είναι ένα σημείο taco που δεν φρυγανίζει. Τα Taqueria που οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να σας περιγράψουν τόσο ως φτηνές και πολύ καλές.

Μπορείτε να παραγγείλετε από τους ανθρώπους μπροστά από το κρέας και ενώ φαίνεται ότι δεν σας ακούνε σε λίγα δευτερόλεπτα ένα δίσκο με tacos εμφανίζεται. Μπορείτε να επιλέξετε από βοδινό, χοιρινό, cabeza, lengua, al pastor, chorizo, παπά. Αν το είχατε σε ένα φορτηγό taco μπορείτε να το πάρετε στο Tacos El Gordo.

Μόλις παραγγείλετε θα καθίσετε κάτω από την καλυμμένη αυλή τους και θα αισθανθείτε σαν τοπικός.

Μην ανησυχείτε, θα υπάρχουν πολλοί άλλοι τουρίστες μαζί σας εκμεταλλευόμενοι το φθηνό γεύμα.

Μέρος του πού να φάτε στο Λας Βέγκας 100 εστιατόρια που πρέπει να δοκιμάσετε στο Λας Βέγκας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι tacos είναι φτηνές σε λίγο πάνω από $ 2 ανά taco. Αυτό είναι φθηνό για τη λωρίδα αλλά όχι απαραίτητα φτηνό για tacos. Απλώς θεώρησα ότι πρέπει να το επισημάνω αυτό γιατί την τελευταία φορά που ήμουν εκεί με έναν φίλο μου έκανε να μου εξηγήσει αυτό σαν να μην μεγάλωσα να τρώω οδικές tacos. Είναι φθηνό, δεν είναι απλώς υπερβολικά φτηνό, όπως ίσως εξοικειωθείτε.

Πώς είναι το φαγητό στο Tacos El Gordo Las Vegas ;
Ενώ είχα όλες τις tacos στο Tacos El Gordo έχω κάποια αγαπημένα. Το suadero και η tripa είναι πιθανώς το αγαπημένο μου. Ο Al Pastor έχει πάντα άφθονη γεύση. Οι καρνιτίνες, ενώ είναι καλές, μπορούν να στεγνώσουν ανάλογα με την ώρα της ημέρας που εμφανίζεστε. Το Carne Asada είναι ασυνεπές. Το chorizo ​​είναι ένα χάος, όπως φαίνεται να το μαγειρεύουν το πρωί και στη συνέχεια να το ζεσταίνουμε όποτε κάποιος το παραγγείλει.

Μπορεί να ακούγεται επικριτικός για τον Tacos El Gordo, αλλά πραγματικά μου αρέσει αυτό το σημείο. Έχω φάει εδώ σε περιόδους περισσότερες φορές από ό, τι με νοιάζει να παραδεχτώ. Θα περάσω πάνω από έξι tacos, όπως ένα παιδί ψάχνει σε μια τσάντα καραμέλα Απόκριες. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες προσφορές στη λωρίδα του Λας Βέγκας και είναι ανοικτές πολλές ώρες, ώστε να μπορείτε να τις τοποθετήσετε σε διάφορες ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αλλά…

Πρέπει να παραιτηθεί από την αποκήρυξη. Η θεωρία μου είναι ότι οι tacos είναι πολύ καλύτερες στο γεύμα, στο δείπνο και αργά το βράδυ. Εάν ο τόπος είναι απασχολημένος το φαγητό είναι πολύ καλό. Αν πάτε σε ένα απόγευμα της Τετάρτης στις 3:30, μετά το μεσημεριανό γεύμα και πριν από το δείπνο παίρνετε κάποιο ασυνεπές φαγητό. Θα το φάω, αλλά ίσως να ρωτήσετε αν είναι τόσο καλό όσο όλοι λένε ότι είναι.

Κάτω: Είναι φτηνό, είναι καλό, είναι βολικό και γεμίζει. Θα το λατρέψετε και λέτε ότι κάνω λάθος ή θα το μισήσετε και θα συμφωνήσετε μαζί μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα έχετε κάποια ικανοποίηση.

Ακόμα ψάχνει για το σωστό μέρος για ένα γεύμα στο Λας Βέγκας; Μπορώ να βοηθήσω:

Βρείτε τα καλύτερα εστιατόρια στο Λας Βέγκας
Φροντίστε τον εαυτό σας για φθηνά τρόφιμα στο Λας Βέγκας
Πρωινό στο Λας Βέγκας
Εστιατόρια Α έως Ζ