Τιμούν τον Pat Tillman: Το τρέξιμο του Pat στο Τέμπε της Αριζόνα

Οι δρομείς και οι περιπατητές θυμούνται τον Pat Tillman

Το Pat's Run ονομάζεται και διατηρείται στη μνήμη του Pat Tillman. Ο Pat συμμετείχε στο κρατικό πανεπιστήμιο της Αριζόνα και ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με τους καρδιναλούς της Αριζόνα. Μετά τις 9/11 αποφάσισε να στρατολογήσει στο στρατό, παρακάμπτοντας το πολυετές συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για να εξυπηρετήσει τη χώρα του. Στις 22 Απριλίου 2004, ενώ υπηρετούσε στο Αφγανιστάν, σκοτώθηκε στη γραμμή του καθήκοντος. Ήταν 27 ετών.

Σχετικά με την εκτέλεση του Pat

Το Pat's Run είναι μια ετήσια εκδήλωση τρέξιμο / περπάτημα που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του Pat Tillman και μνημόσυνο την απόλυτη θυσία του.

Οι παροχές ωφελούνται από το ίδρυμα που ιδρύθηκε μετά το θάνατό του.

Το Ίδρυμα Pat Tillman, χορηγός αυτού του αγώνα, συγκεντρώνει χρήματα για να βοηθήσει τους βετεράνους, τους ενεργούς στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους με εκπαιδευτικές ευκαιρίες στις οποίες δεν θα μπορούσαν άλλως να έχουν πρόσβαση.

Πότε

Η ημερομηνία αγώνα είναι η 21η Απριλίου 2018.

Πρόγραμμα:
Η εκδήλωση της ημέρας αγώνων και η παιδική γωνιά 6 ωρών
7 π.μ.
7:05 π.μ. 4,2 Mile Walk / Run Start
9:45 π.μ. Εκκίνηση του παιδιού του Pat Run Run (42 μίλια)

Που

Sun Devil Stadium στην ASU στο Τέμπε, ΑΖ. Δείτε αυτήν την τοποθεσία στους Χάρτες Google. Η εκκίνηση βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του γηπέδου στο Packard Drive. Ο χώρος στάθμευσης θα είναι ασφαλής, γι 'αυτό συνιστούμε να πάρετε το σιδηρόδρομο Valley Metro προς τον αγροτικό / πανεπιστημιακό σταθμό και το περπάτημα. Είναι περίπου μισό μίλι με τα πόδια.

Η διαδρομή 4,2 μιλίων πραγματοποιείται στους δρόμους του Tempe. Οι συμμετέχοντες τελειώνουν στη γραμμή 42-αυλή στο Frank Kush Field εντός του Sun Devil Stadium. Εδώ είναι ένας χάρτης πορείας.

Το Υπουργείο Μεταφορών της Αριζόνα παρέχει συνήθως λεπτομερείς πληροφορίες για τους αυτοκινητιστές, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε ταξιδιωτικών ή οδικών περιορισμών, για το Run's Pat.

Καλέστε 5-1-1, έπειτα * 7. Η κλήση είναι δωρεάν.

Γιατί τόσες αναφορές στον αριθμό 42;

Αυτό ήταν το νούμερο του Pat Tillman, όταν έπαιζε για το ASU Sun Devils. (Για τους καρδιναλούς της Αριζόνας, ήταν # 40.)

Πού πρέπει να μείνω;

Εάν θα έρθετε έξω από την πόλη, το καλύτερο στοίχημα για καταλύματα είναι ένα από αυτά τα τρία ξενοδοχεία, σε κοντινή απόσταση:

Τι άλλο πρέπει να ξέρω;

Το Kids Corner είναι μια διαδραστική ζώνη για παιδιά ηλικίας 12 ετών και κάτω με διαδραστικά παιχνίδια, φουσκωτά και ειδικές εμφανίσεις από τα μέλη της Αριζόνα κρατικής ποδοσφαιρικής ομάδας και τοπικές μασκότ. Η παιδική γωνιά θα ανοίξει στις 6 το πρωί για δραστηριότητες πριν από τον αγώνα, αλλά δεν επιτρέπεται να αφήσετε το παιδί σας χωρίς επιτήρηση ενώ τρέχετε.

Υπάρχει ένα μεσημεριανό πάρτι με αναψυκτικά και διασκέδαση στη γραμμή τερματισμού.

Οι θεατές και οι συμμετέχοντες δεν πρέπει να φέρνουν τσάντες ή σακίδια για λόγους ασφαλείας.

Πρόκειται για μια φυλή βροχής ή λάμψης.