Η Άγρια Δύση στην Καλιφόρνια: Τοποθεσίες των Δυτικών Ταινιών και τα Δυτικά Αξιοθέατα

Τοποθεσίες για το Σύγχρονο Cowboy και Cowgirl για να επισκεφθείτε

Αγαπάτε μια καλή, ντεμοντέ ταινία της Δύσης; Θέλετε να ζήσετε στην Παλιά Δύση; Έχουμε κάποιες μεγάλες τοποθεσίες δυτικών ταινιών και τοποθεσίες του Old West στην Καλιφόρνια για να συμπεριλάβετε στο ταξίδι σας στην Καλιφόρνια.

Wild West στο Λος Άντζελες

Το Λος Άντζελες είναι το σπίτι της κινηματογραφικής βιομηχανίας, ειδικά κατά την εποχή που πολλές από αυτές τις μεγάλες παλιές δυτικές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές έγιναν. Οι περισσότερες από τις υπαίθριες σκηνές πυροβολήθηκαν αλλού, αλλά πρόκειται για δύο μέρη για να πάνε που έχουν τις ρίζες τους στην Παλιά Δύση

Gene Autry Μουσείο της Αμερικανικής Δύσης : Τραγουδώντας καουμπόη Gene Autry έχτισε αυτό το μουσείο για να ερμηνεύσει την κληρονομιά της Παλιάς Δύσης. Σήμερα, στεγάζει μια εκτεταμένη συλλογή δυτικής τέχνης και αντικειμένων που περιλαμβάνουν την ινδική συλλογή του Νοτιοδυτικού Μουσείου, μια μεγάλη εκμετάλλευση υλικών Native American. Το Autry επίσης χορηγούς παίζει και άλλα γεγονότα που σχετίζονται με την αμερικανική Δύση.

Το Paramount Ranch χρησιμοποιήθηκε ως κινηματογραφικό ράντσο από την Paramount Pictures που ξεκίνησε το 1927. Βρισκόταν στα βουνά πάνω από την ακτή του Malibu, ήταν το σκηνικό για ταινίες όπως το Wells Fargo (1937). Στη δεκαετία του 1950, μια μόνιμη παλιά δυτική πόλη χτίστηκε και χρησιμοποιήθηκε για τηλεοπτικές εκπομπές όπως το The Cisco Kid, το θέατρο Zane Gray του Dick Powell και το όπλο Gun θα ταξιδέψει . Στη δεκαετία του 1990, ο Δρ . Quinn, Medicine Woman γυρίστηκε εκεί. Σήμερα, μπορείτε να επισκεφθείτε τα παλιά σύνολα σε αυτό που είναι τώρα μέρος του συστήματος του Εθνικού Πάρκου.

Το Άγριο Δύση του Σαν Φρανσίσκο ισχυρίζεται ότι έχει φήμη

Μάλλον δεν σκέφτεστε τον θρυλικό παίκτη και τον νομοθέτη που έλαβε μέρος στο Gunfight στο OK

Corral όταν σκέφτεστε το Σαν Φρανσίσκο, αλλά αυτό είναι ακριβώς όπου θάβεται ο Wyatt Earp. Πέθανε το 1929 στο Λος Άντζελες και η κηδεία του πραγματοποιήθηκε στην Εκκλησία της Συγκυρίας στη λεωφόρο Wilshire, αλλά η σύζυγός του τον έθαψε κρυφά σε ένα εβραϊκό νεκροταφείο στο Colma της Καλιφόρνια, νότια του Σαν Φρανσίσκο.

Είχε την παρέλαση δίπλα του. Εδώ μπορείτε να βρείτε το Burial Place του Wyatt Earp στη Colma.

Άγρια Δύση στο Σαν Ντιέγκο

Ο Wyatt Earp πέρασε αρκετό καιρό στο Σαν Ντιέγκο, όπου κατείχε ένα σαλόνι και αγωνιστικά άλογα. Είναι αναμφίβολα πέρασε πολύ χρόνο στην Gaslamp Quarter του Σαν Ντιέγκο, η οποία διατηρεί ακόμα πολλά από τα τέλη του 19ου αιώνα.

Άλλες παλιές τοποθεσίες στην Καλιφόρνια

Εάν θα μπορούσα να επισκεφτώ μόνο ένα σημείο Άγρια Δύση στην Καλιφόρνια, θα έπρεπε να είναι Bodie Ghost Town . Είναι η καλύτερα διατηρημένη πόλη φάντασμα που έχω δει ποτέ, με πολλά κτίρια που στέκονται ακόμα, ένα παλιό χρυσωρυχείο και μύλο επεξεργασίας και άφθονο ιστορικό παντού.

Οι Ρόδεος είναι μια υπενθύμιση των ημερών που οι άνδρες οδήγησαν άλογα και οδήγησαν βοοειδή για να ζήσουν. Η Καλιφόρνια Rodeo σε Salinas είναι ένα από τα 20 κορυφαία στη χώρα.

M οποιαδήποτε από αυτές τις παλιές δυτικές ταινίες έγιναν στους λόφους της Αλαμπάμα κοντά στην πόλη Lone Pine στην ανατολική Καλιφόρνια. Το ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lone Pine διαθέτει αυτές τις παλιές ταινίες, περιηγήσεις και πολλές νοσταλγίες. Κάθε εποχή του χρόνου, μπορείτε να επισκεφθείτε το Μουσείο Ιστορίας Κινηματογράφου Lone Pine και να παραλάβετε ένα αντίγραφο της περιοδείας τους που θα σας οδηγήσει σε μερικές από τις εκατοντάδες περιοχές κινηματογράφησης στην περιοχή.

Το Columbus Gold Rush Town στους πρόποδες της Σιέρα είναι μια καλά διατηρημένη πόλη εξόρυξης και κρατικό πάρκο όπου μπορείτε να οδηγήσετε σε μια stagecoach και τηγάνι για το χρυσό.

Είναι επίσης όπου σκηνές από την ταινία Gregory Peck High Noon πυροβολήθηκαν.

Το Railtown 1897 φιλοξενεί ένα διαφορετικό είδος δυτικού κινηματογραφικού αστέρι: η συλλογή του ιστορικών ατμομηχανών έχει παρουσιαστεί σε περισσότερες από 200 ταινίες - και μπορείτε να κάνετε μια βόλτα σε έναν από αυτούς ενώ βρίσκεστε εκεί.

Περισσότερα ενδιαφέροντα πράγματα στην Καλιφόρνια

Επιστρέψτε στον Οδηγό για τα πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Καλιφόρνια για να βρείτε πιο ασυνήθιστα και ενδιαφέροντα μέρη για να πάτε στις διακοπές σας στην Καλιφόρνια.