Κόκκινη Λευκή και Μπλε Παραλία

Είναι κλειστό, αλλά οι άνθρωποι εξακολουθούν να το αγαπούν

Μετά τη λειτουργία μιας από τις πιο δημοφιλείς γυμνές παραλίες της Santa Cruz County για πάνω από 30 χρόνια, ο ιδιοκτήτης του Red White και του Blue Beach Ralph Edwards το έκλεισε στα τέλη του 2000 και δυστυχώς πέθανε το 2014.

Μετά από όλα τα χρόνια από τότε που έκλεισε, αυτό και ο ιδιοκτήτης του εξακολουθούν να κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές των πρώην επισκεπτών του. Αυτά είναι μερικά από τα αφιερώματα που έχουμε συλλέξει. Αν θέλετε να προσθέσετε κάτι τέτοιο, μπορείτε να στείλετε τα σχόλιά σας με email στο frombetsymalloy@gmail.com

Ursula

Ήμουν ένας από τους τακτικούς στην υπέροχη αυτή γυμνή παραλία γύρω στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Πολλοί από εμάς γνώριζαν ο ένας τον άλλον και περάσαμε κάθε Σαββατοκύριακο εκεί. Είχα το ιδιαίτερο κάμπινγκ που βρισκόταν απέναντι από το σπίτι του Ralph και του Kathleen στην κορυφή του λόφου. Θα μπορούσαμε πάντα να νιώθουμε ασφαλείς εκεί, γιατί αν κάποιος δούλευε εκτός τόπου, ο Ράλφ κάλεσε την αστυνομία αμέσως και ήταν εκεί μέσα σε λίγα λεπτά και θα τραβούσε το άτομο (α) μακριά.

Έχω ζήσει σε πολλά διαφορετικά μέρη / πολιτείες από εκείνες τις υπέροχες στιγμές και τώρα ζουν στην Αριζόνα. Είμαι ακόμα σε επαφή με ένα ζευγάρι που συναντήθηκα στην παραλία και συχνά θυμόμαστε για εκείνες τις καλές παλιές μέρες όταν συνάντησα στην παραλία. Συχνά υπήρχαν θύλακες. Ralph συνηθίσει να με πειράζει .. LOL. Είχε να πιστέψω ότι τουλάχιστον ένα φάντασμα έζησε εκεί και μια φορά στην είσοδο, όπου υπήρχε ένα παλιό κάθισμα αυτοκινήτου και το μικρό σπίτι όπου ο Ραλφ έλεγχε τους επισκέπτες, υπήρχε ένα κιβώτιο γεμάτο με μήλα στο πίσω μέρος αυτού του καθίσματος.

Κάπως, ο Ralph είχε προφανώς μια χορδή συνδεδεμένη με αυτό το κιβώτιο και αν έκανα ένα κακό σχόλιο για έναν άντρα που χρονολογούσα στην παραλία, ο Ralph θα έκανε το κιβώτιο να κουνηθεί και μου είπε ότι το φάντασμα δεν μου άρεσε αυτό είπα τίποτα κακό για τον φίλο, Ντρου Μπράουν.

Έχω χάσει πραγματικά το RW & B και τους ανθρώπους με τα χρόνια και θα ήθελα να επαναλάβω εκείνες τις στιγμές κάμπινγκ στην παραλία.

Αν κάποιος που διαβάζει αυτή τη θέση εξακολουθεί να με θυμάται και ίσως Drew, θα ήθελα πολύ να ακούσω από αυτούς. Συνηθίζαμε σε ένα μαύρισμα φορτηγό Toyota που είχε ένα κέλυφος τροχόσπιτων. Ursula ... uschie@cableone.net

Ο Έντουαρντς

Οι Edwards και η οικογένειά μας πηγαίνουν πίσω. Αντιμετωπίζονταν πάντα όλοι σαν οικογένεια. Εάν είχατε σεβασμό, θα είχατε σεβασμό πίσω. Η οικογένειά μας ήταν πάντα ευπρόσδεκτη να χρησιμοποιήσει την παραλία για να κάνει surfing. Έχουμε μερικές επικές στιγμές με τους Ralph και Kathleen. Beaver ήταν διασκέδαση για να σερφάρετε με επίσης. Η οικογένειά μας θα χάσει εκείνες τις μέρες με τη διασκέδαση και το γέλιο που είχαμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά τους για την ανταλλαγή όχι μόνο της γης, αλλά και των γονιών τους σε όλους μας ........ Amy Zavala-Miller

-Σχόλια Amy

Ralph R. Edwards

Ο πατέρας μου, ο Ralph R. Edwards, πέθανε στις 22 Ιανουαρίου 2014. Τα πέντε αδέλφια του σίγουρα τον αγαπούν και του λείπουν. το ακίνητο της παραλίας είναι σε ένα Trust αυτή τη στιγμή. Rhonda K. Abell

-sunsweptjewel

Θαυμάσια παραλία, Καταπληκτικά άτομα

Τόσο λυπηρό και λυπηρό που ακούει ότι είναι κλειστό. Όμορφους ανθρώπους πάντα και άνετα, ασφαλές μέρος.

-SurfsMayhem

κόκκινο άσπρο και μπλε

Ralph, ήταν ο ωραιότερος άνθρωπος, μοιράζοντας τη γη του, ζητώντας μόνο να τον αφήνετε σαν να το βρήκατε, να συμπεριφέρεται σαν να κάνατε στο σπίτι. Θα θυμάμαι πάντα τις πυρκαγιές του στρατοπέδου που περνούν το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας.

Οι συνομιλίες ήταν πάντα νέες, προσωπικές και βαθιές. Ο τόπος ήταν πολύ ζεστός όταν ήξεραν ότι δεν ήταν μόνο εκεί για σεξ. Σε αντίθετη περίπτωση, θα σας αντέγραφαν, αν ξεφύγετε, θα σας υπενθυμίσω η "οικογένεια". Είχα μια έκρηξη με τη Mary, Fred, Grey, Drunk κορίτσι, και το γιο της, καραόκε νύχτες, αδέξια τραγούδια στίχους. Ταξίδευα σχεδόν εκεί κάθε καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο, μερικές φορές δεν ήταν ψυχή στην παραλία για 4-5 ώρες. Μερικές φορές με ομάδες, με έκρηξη. Βοήθησα κάποιον να σταματήσει να "χρησιμοποιεί" για πάντα και επέστρεψε ένα χρόνο αργότερα για να με ευχαριστήσει. Μαγεία, άριστοι αυθεντικοί άνθρωποι. Θα δούλευα εκεί μέσα σε ένα λεπτό δωρεάν για να ξαναζήσω αυτές τις εμπειρίες.

-Αποτελέσματα Patrick

ένα υπέροχο μέρος

Ήταν εκεί το 2003, η πρώτη μου γυμνή παραλία και ήταν ένα μαγευτικό μέρος όπου όλοι αισθάνθηκαν άνετα, σαν μια κοινότητα όπου θα μπορούσες να είσαι γυμνός και ο ίδιος και ήταν δροσερό!

Σίγουρα έχασε, αλλά θα είναι στο Haulover αυτό το Σαββατοκύριακο :)

-Αποτελέσματα taunclad

Τραγουδιστής στην παραλία

Ήταν πραγματικά μια πολύ θλιβερή μέρα για μένα να διαβάσω ότι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη για να πάει κλείνει, έφερε ένα δάκρυ στο μάτι μου! Ο Ralph πάντα έκανε να αισθάνεσαι πολύ καλωσόριστος, ανεξάρτητα από τον αγώνα, τη θρησκεία ή οτιδήποτε άλλο, και να είσαι Αφρικανός Αμερικανός που ήταν πολύ σημαντικό για μένα και έχω πολύ Σεβασμό για τον Ralph και το προσωπικό στο RWB για πάντα με κάνει να νιώθω Καλώς ήλθα Ένα από τα μέλη της οικογένειας ......... εγώ, και έχω πολύ σεβασμό για τον Ralph και το υπόλοιπο προσωπικό στο RWB .....

-Αποτελέσματα Δομίνικ

καλύτερη παραλία που είχα ποτέ κλείσει

η πιο άνετη παραλία που ήμουν ποτέ στο να μπορώ να απολαύσω αυτή την παραλία κάποτε όμορφη παραλία με μαλακή άμμο n καθαρό νερό ήταν μόνο η 3η φορά μου πηγαίνει σε μια γυμνή παραλία αλλά αυτή η παραλία με έκανε να νιώθω τόσο άνετα γυμνό εγώ didnt βάλει τα ρούχα μου πίσω σε til πήρα στο αυτοκίνητό μου όλοι οι άνθρωποι ήταν φιλικοί κανείς δεν κοίταξε u παράξενα όλοι ήταν εκεί για να έχουν μια καλή στιγμή δεν ήθελα να φύγω από αυτή την παραλία την επόμενη φορά που προσπάθησα να πάω εκεί ήταν κλειστή: (ελπίζω σε μερικούς ημέρα να είστε σε θέση να απολαύσετε αυτή την ανησυχία δωρεάν lil ειρήνη του ουρανού και πάλι

-Σχόλια mikey

RW B

Η πρώτη μου γυμνή εμπειρία ήταν στο RW & B, ήταν γυμνιστής εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Αγαπούσε να πάει εκεί και απολάμβανε την παραλία και τον ήλιο. Λυπούμαστε που ακούγεται ότι είναι κλειστό.

-Αποτελέσματα Bobby'Girl '

Συγγνώμη Είναι κλειστό

Έχω περάσει για 5 χρόνια και τόσο ανυπομονούσα να ξοδεύω χρόνο @ RW & B. Ήμουν τακτική για 7 χρόνια. Τόσες πολλές αναμνήσεις από παιχνίδια βόλλεϋ, φωτιές, μουσική, τσουλήθρες και φανταστικούς ανθρώπους. Ο Τζεμ είχε δίκιο - ήταν ένα μέρος όπου αισθάνθηκες ασφαλείς και ευπρόσδεκτοι. Ήταν ο μοναδικός τόπος που θα κάμω σε μια σκηνή σαν μία γυναίκα. Κοιμάμαι στο αυτοκίνητό μου παντού, συμπεριλαμβανομένων των κρατικών και των εθνικών πάρκων. Η ίδια η παραλία ήταν παρθένα και συνεχώς μεταβαλλόμενη. Ήταν φιλικό προς την οικογένεια επίσης. Έτσι θα χάσω RW & B. Ήταν πραγματικά μια υπέροχη όαση.

-Αποτελέσματα Miriam

JEM

Ένιωσα προστατευμένη, υπήρχε ασφάλεια, ήταν ιδιωτική, υπήρχαν πολλοί επαγγελματίες στην παραλία, η παραλία ήταν όμορφη και αν ήρθες στην παραλία με ρούχα, οι άνθρωποι, νέοι και ηλικιωμένοι, έκαναν να νιώθεις ότι ήταν εντάξει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το σώμα σας για αυτό που είναι, μαζί με ένα όμορφο τοπίο ωκεανών, άμμου, ησυχίας και ειρήνης. Λυπάμαι πολύ που ακούω ότι μπορεί να κλείνει. Υπάρχει μια ιστορία πίσω από αυτό το μέρος, όπως τα φαντάσματα στο παλιό σπίτι, θα πρέπει να γνωρίσετε τους ιδιοκτήτες γι 'αυτό. Τέλος πάντων, ήμουν εκεί πριν από 20 χρόνια και λυπάμαι πολύ που ακούω ότι δεν είναι πλέον διαθέσιμο για χαλάρωση μας.

-Αποτελέσματα JEM

Πρώην Κόκκινη Λευκή & Μπλε Nude Beach Goer .

Δώστε την παραλία Red White & Blue Nude στην AAN R. Με αυτόν τον τρόπο η παραλία Red White & Blue Nude μπορεί να συνεχίσει. Και οι γυμνοί άνθρωποι μπορούν ακόμα να χαρούν την παραλία Γυμνό στο Σάντα Κρουζ της Γυμνής Billy

-Αποτελέσματα Billy McDonald

Ήμουν γυμνός εκεί.

Λυπάμαι που ακούω ότι η ευχαρίστησή μου η Nude Beach είναι κοντά. Μου άρεσε να είμαι γυμνός εκεί στο Red White & Blue Beach. Είχα Διασκέδαση εκεί. Γνώρισα πολλά ωραία άτομα εκεί. Το Red White & Blue Beach είναι ένα ωραίο μέρος για να πάει Naked. Και διασκεδάστε Naked.Your γυμνός φίλος Μπίλι.

-Αποτελέσματα Billy McDonald