Μπέιζμπολ Σαν Χοσέ Γιγάντες

Ποιος καλύτερος τρόπος είναι να γιορτάσουμε την αρχή της άνοιξης παρά με ένα ταξίδι στο πάρκο; Δεν χρειάζεται να περάσετε μέχρι το Σαν Φρανσίσκο ή το Όουκλαντ για να πάρετε ένα παιχνίδι - έρχεστε στο Σαν Χοσέ και προσέξτε τους San Jose Giants.

Οι Γιάντες του Σαν Χοσέ είναι η ομάδα μπέιζμπολ της Minor League (Class A Advanced) για το Major League San Francisco Giants. Πηγαίνοντας σε ένα παιχνίδι San Jose Giants σας επιτρέπει να πλησιάσετε τους παίκτες και να πάρετε ένα αυτόγραφο ανερχόμενων αστέρες προτού να προχωρήσουν μέχρι τους San Francisco Giants.

Οι σημερινοί Γίγαντες του Σαν Φρανσίσκο, οι οποίοι κάποτε έπαιξαν για το San Jose Giants, περιλαμβάνουν τους Buster Posey, Madison Bumgarner, Brandon Belt και Brandon Crawford.

Η μετάβαση σε ένα είναι ένας τρόπος να κάνουμε ένα βήμα πίσω στο χρόνο. Για περισσότερα από 70 χρόνια, οι San Jose Giants έχουν παίξει όλα τα εγχώρια παιχνίδια τους στο Memorial Stadium , μια εποχή μαρκαρίσματος εποχής διαχείρισης έργων (WPA) που χτίστηκε από το 1941-1942. Ο ιστορικός χώρος ήταν ένα από τα πρώτα γήπεδα που κατασκευάστηκαν εξ ολοκλήρου από οπλισμένο σκυρόδεμα. Το γήπεδο είναι μικρό και είναι εύκολο να σηκωθείς κοντά στους παίκτες.

Memorial Stadium Διεύθυνση: 588 East Alma Avenue, San Jose, CA.

Κάντε κλικ εδώ για χάρτη του Memorial Stadium .

Πρόγραμμα San Jose Giants:

Δείτε το πρόγραμμα του San Jose Giants 2016 εδώ.

Φέτος η σεζόν αρχίζει στις 7 Απριλίου και διαρκεί μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου.

Πού να φτάσετε στο San Jose Giants Εισιτήρια:

Οι San Jose Giants είναι υπερήφανοι για την προσιτή και φιλική προς την οικογένεια εκδρομή - τα εισιτήρια ξεκινούν από 12 δολάρια για ενήλικες και 8 δολάρια για νέους (5-12) και ηλικιωμένους (65+).

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια online ή στο box office.

Η ομάδα φιλοξενεί διάφορες "ημέρες εμπορικών συναλλαγών" κάθε χρόνο που φιλοξενούνται από τοπικές επιχειρήσεις και αλυσίδες. Για τα παιχνίδια αυτά, μπορείτε να παραλάβετε δωρεάν εισιτήρια σε συμμετέχοντα τοπικά καταστήματα, όπως: Trader Joes, Whole Foods, Lucky, Save Mart, Grocery Outlet, Rotten Robbie, OSH και Κρατική Ασφάλιση Αγροτικών.

Κάντε κλικ εδώ για ένα πρόγραμμα αυτών των προσφορών.

Η ομάδα προσφέρει ένα ειδικό πακέτο VIP Night for VIP για $ 99. Το πακέτο περιλαμβάνει τέσσερα καθίσματα κουτιού στο παιχνίδι ανοίγματος, τέσσερα σόδα, τέσσερα χοτ-ντογκ και ένα μήνυμα στο video board.

Quirky πράγματα για να παρακολουθήσετε σε ένα παιχνίδι San Giants Giants: