Επισκεφθείτε το Opryland ICE! Εκθεμα

Δραματικά μνημεία και γλυπτά πάγου στο Νάσβιλ

Στο επόμενο ταξίδι σας στο Νάσβιλ, Τενεσί, κατευθυνθείτε σε μια καταπληκτική χειμωνιάτικη γη στο "ICE!" Της Gaylord Opryland με τρισδιάστατα μνημεία πάγου και πολύχρωμα γλυπτά πάγου, πολλά από τα οποία είναι περισσότερα από 25 πόδια μήκος.

Αυτή η έκθεση δημιουργείται από 1,5 εκατομμύρια λίβρες πάγου και διατηρείται σε ψυχρό 9 μοίρες, συνδυάζοντας εκπληκτικές κατεψυγμένες δημιουργίες με συναρπαστικές παγοδρομίες, όλες ενισχυμένες από δραματικό φωτισμό και ειδικά εφέ. για να μείνετε άνετα σε όλη αυτή τη "παγωμένη κρήνη της νεότητας", οι επισκέπτες εκδίδουν δωρεάν ζεστά πάρκα με κουκούλες.

ΠΑΓΟΣ! είναι ένα απίστευτο, χειροποίητο παραθεριστικό αξιοθέατο που βρίσκεται στο Gaylord Opryland Resort όπου είναι κλεισμένο στο αυτόνομο, συνεδριακό κέντρο ψυγείου 40.000 τετραγωνικών ποδιών. Η μοναδική έκθεση έχει γίνει μια αναγκαιότητα διακοπών για οικογένειες που ζουν ή επισκέπτονται την περιοχή του Νάσβιλ, αν και μπορεί να δει κανείς σε μερικά άλλα ακίνητα του Gaylord Hotels στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πάρουν τη συγκλονιστική τους συγκίνηση στο Gaylord Opryland στο Nashville, Tennessee. Gaylord Texan Resort στο Grapevine, Τέξας. και Gaylord Palms Resort στο Κίσιμι, Φλόριντα, καθώς κάθε ιδιοκτησία φιλοξενεί τις εκδόσεις του ICE! κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Η ιστορία του ICE!

ΠΑΓΟΣ! προσφέρει μια ασυνήθιστη και συναρπαστική προσθήκη στο A Country Christmas του Gaylord Opryland, μετατρέποντας ολόκληρο το χώρο σε ένα χειμωνιάτικο τοπίο από γλυπτά πάγου, εμφανίσεις και ακόμη και κάποια ζωντανή ψυχαγωγία που οδήγησε σε αυτή την έλξη, που κερδίζει την εθνική αναγνώριση από τις Η.Π.Α. Today The New York Times , Το περιοδικό Southern Living και το περιοδικό Travel + Leisure , για να αναφέρουμε μερικά.

ΠΑΓΟΣ! είναι η δημιουργία 35 αφοσιωμένων τεχνιτών από το Χαρμπίν της Κίνας, οι οποίοι περνούν σχεδόν έναν ολόκληρο μήνα στο Νάσβιλ δημιουργώντας αυτή τη μοναδική έλξη. Η χειροτεχνία που προκύπτει περιλαμβάνει αγαπημένα στοιχεία διακοπών όπως ο Santa και η κ. Claus, που γλύφουν τους χιονάνθρωπους και τους ουράνιους αγγέλους - πολλοί από τους οποίους ζυγίζουν περισσότερους από 2 τόνους.

Μέρος του Χριστουγεννιάτικου Χριστουγέννου της Gaylord Opryland, ICE! διεξάγεται κανονικά από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, και φέτος το ICE! διαθέτει ένα εντελώς νέο θέμα με το "A Charlie Brown Christmas", το οποίο περιλαμβάνει όλες τις συμμορίες των φιστικιών που ανακαλύπτουν ξανά την αληθινή έννοια των Χριστουγέννων.

Μαζί με μια σειρά από ειδικές προσφορές (αναλυτικά παρακάτω), οι επισκέπτες μπορούν επίσης να βγουν από την κρύα έκθεση στο χώρο λιανικής και αναψυκτικών, όπου μπορούν να απολαύσουν ζεστή περιποίηση και κατάστημα δώρων και αναμνηστικών.

Ζήστε άλλες ειδικές προσφορές του ICE!

Παρόλο που τα γλυπτά του πάγου αποτελούν το προβάδισμα του ICE !, η έκθεση παρουσιάζει ακόμη περισσότερα. Εδώ είναι μερικά από τα άλλα highlights:

Το 2017, οι Charlie Brown χαρακτήρες κοσμούν πολλά από αυτά τα εκθέματα, συνδέοντας το φετινό θέμα "A Charlie Brown Christmas" με τα γενικά εκθέματα που τυπικά εκτίθενται από έτος σε έτος.