Ιανουάριος Ταξίδι στην Καραϊβική

Νέο έτος, νέα σχέδια ταξιδιού. Ποιος είναι ο καλύτερος χρόνος για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τη φρέσκια νέα σας πλάκα των ημερών διακοπών από τον μήνα πρεμιέρας του νέου έτους; Αποδράστε από τον ψυχρό αέρα του χειμώνα και κατεβείτε στην αύρα του ωκεανού και στον ήλιο! Εδώ είναι ένας οδηγός για το ταξίδι του Ιανουαρίου στην Καραϊβική.

Ενώ σχεδιάζετε τις διακοπές σας, μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις τιμές και τις κριτικές της Καραϊβικής για το TripAdvisor.

Ιανουάριος Καιρός στην Καραϊβική

Σε γενικές γραμμές, μπορείτε να περιμένετε τις θερμοκρασίες του Ιανουαρίου στην Καραϊβική να φθάνουν σε χαμηλά επίπεδα περίπου 72ºF και υψηλά περίπου 82º F.

Αλλά ο καιρός στην παραλία δεν είναι εγγυημένος, με πιθανή βροχόπτωση στις 11 ημέρες του μήνα, κατά μέσο όρο, και θερμοκρασίες λίγο δροσερό για μερικούς. Ειδικά στα νησιά που βρίσκονται στον Ατλαντικό Ωκεανό, όχι στην Καραϊβική - στις Βερμούδες και στις Μπαχάμες - είναι πιο λογικό να περιμένετε τον ήλιο και τον ζεστό καιρό από τις ζεστές μέρες που μπορείτε να ιδρώσετε στην παραλία και στη συνέχεια να βουτήξετε στον ωκεανό δροσιστείτε.

Επίσκεψη στην Καραϊβική τον Ιανουάριο: Πλεονεκτήματα

Ο Ιανουάριος στην Καραϊβική εξακολουθεί να είναι πολύ ζεστός για τους περισσότερους επισκέπτες από τα βόρεια, καθιστώντας τον ιδανικό προορισμό για να ξεφύγει από το κρύο και το χιόνι, για να μην αναφέρουμε τις μετα-διακοπές blahs. Η Πρωτοχρονιά στα νησιά τσιμεντάζει τη φήμη της Καραϊβικής για να πετάξει ένα μεγάλο πάρτι, και αυτός είναι και ο μήνας που οι καρναβαλικοί εορτασμοί πολλών νησιών μπαίνουν σε πλήρη εξέλιξη.

Επίσκεψη στην Καραϊβική τον Ιανουάριο: Μειονεκτήματα

Αυτή είναι η υψηλή εποχή στην Καραϊβική, οπότε αναμένετε να πληρώσετε περισσότερα για τη διαμονή σας, αν και ο Ιανουάριος θεωρείται ο πιο αδύναμος μήνας της υψηλής περιόδου, επομένως υπάρχουν κάποιες προσφορές.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων.

Τι να φοράτε και τι να συσκευάσετε

Πακέτα μπάνιου και καλοκαιρινά ρούχα για τις μέρες, ίσως ένα πουλόβερ το βράδυ. Συσκευάστε ένα ελαφρύ σακάκι αν κατευθυνθείτε προς τις Μπαχάμες ή τις Βερμούδες .

Εκδηλώσεις και φεστιβάλ του Ιανουαρίου

Οι εορταστικές εκδηλώσεις της Πρωτοχρονιάς είναι η ημέρα της ημέρας στις Μπαχάμες , το Κέιπ Γουέστ και το Σαιντ Κιτς και η Ημέρα των Τριών Βασιλέων είναι μια μεγάλη γιορτή στο Πουέρτο Ρίκο .

Τον Ιανουάριο επίσης πραγματοποιείται το φημισμένο Φεστιβάλ Τζαζ Μπαρμπάντος , ενώ τα νησιά από την Αρούμπα στο Κουρασάο έως το Σαιντ Κιτς παίρνουν το Καρναβάλι σε εξέλιξη. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε σε αυτό το άρθρο σχετικά με τις Εκδηλώσεις του Ιανουαρίου στην Καραϊβική .