Για διακοπές που δεν έχουν καραϊβική Καραϊβική, Μάθετε αυτούς τους ABCs

Ψάχνετε για έναν προορισμό της Καραϊβικής που δεν θα πληγεί από έναν τυφώνα; Παρόλο που δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, ορισμένα νησιά της Καραϊβικής είναι, μάλιστα, πολύ ασφαλέστερα στοιχήματα από άλλα.

Ολλανδικά νησιά ABC

Είναι ανοιχτό μυστικό ότι τα λεγόμενα "ολλανδικά ABCs" - Αρούμπα, Μποναίρ και Κουρασάο - πληγούν λιγότερο συχνά κατά τη διάρκεια της εποχής τυφώνα . Βρίσκεται στη Νότια Καραϊβική λίγα μίλια μακριά από την ακτή της Βενεζουέλας και πάνω από 500 μίλια από την αλυσίδα των Μικρών Αντιλλών.

τα τρία νησιά στις Ολλανδικές Αντίλλες απέχουν πολύ από τη ζώνη τυφώνων. Ενώ οι τροπικές καταιγίδες έκαναν κάποιες βλάβες σε αυτά τα νησιά, ο τελευταίος μεγάλος τυφώνας που έκανε άμεσο χτύπημα στα ABC ήταν το 1877.

Αρούμπα

Αν ψάχνετε για τέλειο καιρό, κατευθυνθείτε προς την Αρούμπα, η οποία είναι επίσης το πιο ζωντανό από τα τρία νησιά. Όχι μόνο η Αρούμπα πέφτει με ασφάλεια κάτω από τη ζώνη των τυφώνων, μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερες ηλιόλουστες ημέρες από οποιοδήποτε άλλο νησί της Καραϊβικής και εμπορικούς ανέμους που διατηρούν τις θερμοκρασίες στην ιδανική ζώνη. Το μικροσκοπικό νησί προσφέρει χιλιόμετρα παρθένες παραλίες λευκής άμμου, όμορφα θέρετρα φιλικά προς τα παιδιά και πολλές επιλογές για λάτρεις της φύσης.

Bonaire
Αν ψάχνετε για αγαλλίαση, το καλύτερο στοίχημά σας είναι το Bonaire. Το νησί είναι προστατευόμενο εθνικό θαλάσσιο πάρκο, των οποίων οι κοραλλιογενείς ύφαλοι και η απίστευτα διαφορετική θαλάσσια ζωή παρέχουν καταδύσεις και ψαροντούφεκο παγκόσμιας κλάσης.

Κουράσω
Αν ψάχνετε για ένα μίγμα από παραλίες και πολιτισμό, κατευθυνθείτε προς Curacao , το μεγαλύτερο νησί στις Ολλανδικές Αντίλλες.

Θα βρείτε ευρωπαϊκή αρχιτεκτονική, πολλά εστιατόρια και καταστήματα, καθώς και καταπληκτικές παραλίες.

Να φτάσετε στα ολλανδικά ABC

Σημαντικοί αερομεταφορείς πετούν από τις ΗΠΑ στις Ολλανδικές Αντίλλες. Τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια περιλαμβάνουν το Διεθνές Αεροδρόμιο Queen Beatrix στο Oranjestagd (Aruba), το Διεθνές Αεροδρόμιο Flamingo στο Kralendijk (Bonaire) και το Διεθνές Αεροδρόμιο Curaçao στο Willemstad (Κουρασάο).

Περισσότερα νησιά της Καραϊβικής με χαμηλό κίνδυνο τυφώνα

Θέλετε περισσότερες επιλογές; Εξετάστε τα Μπαρμπάντος, το Τρινιντάντ και το Τομπάγκο , γείτονες των ολλανδικών ABC, που βλέπουν επίσης στατιστικά λιγότερους τυφώνες από τους βόρειους γείτονές τους.

Ή να σκεφτείτε μια κρουαζιέρα στην Καραϊβική . Ένα πλοίο μπορεί απλά να κινηθεί για να αποφύγει μια καταιγίδα που κατευθύνεται προς την κατεύθυνσή του.

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ιδέες για οικογενειακές διακοπές, ταξιδιωτικές συμβουλές και προσφορές. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δωρεάν οικογενειακών διακοπών μου σήμερα!