Ταξίδι Ιουλίου στην Καραϊβική

Ο Ιούλιος είναι η εποχή των πρώτων τυφώνα στην Καραϊβική, αλλά οι πιθανότητές σας να απομακρυνθούν οι διακοπές σας τον Ιούλιο είναι πολύ μικρές: μεταξύ του 1851 και του 2006 υπήρχε ένας τυφώνας τον Ιούλιο (0,6, ακριβής). Οι θερμοκρασίες του Ιουλίου κυμαίνονται συνήθως από περίπου 78 F έως 87 F και τα επίπεδα της καλοκαιρινής υγρασίας υπάρχουν σε πολλά νησιά, παρόλο που μπορείτε ακόμα να βρείτε τις θερμοκρασίες στην Καραϊβική πιο άνετες από τις ημέρες σκυλιών στο καλοκαίρι.

Μέσες μέρες με βροχή τον Ιούλιο: περίπου 11.

Επίσκεψη στην Καραϊβική τον Ιούλιο: Πλεονεκτήματα

Τα ποσοστά χαμηλής σεζόν είναι τα μεγαλύτερα αξιοθέατα, καθώς και οι θερμές, μέσες καλοκαιρινές θερμοκρασίες σε όλη την περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των Μπαχάμες και των Βερμούδων.

Επίσκεψη στην Καραϊβική τον Ιούλιο: Μειονεκτήματα

Κάποιοι προορισμοί μπορεί να αισθάνονται λίγο "νεκροί" αυτή τη στιγμή του έτους, και όχι κάθε έλξη μπορεί να είναι ανοιχτό. Για τις Βερμούδες, ωστόσο, ο Ιούλιος είναι το ύψος της υψηλής περιόδου. Οι τροπικές καταιγίδες και οι τυφώνες αρχίζουν να προκαλούν ανησυχία, αλλά όχι μεγάλη.

Τι να φοράτε και τι να συσκευάσετε

Τα στρώματα βαμβακιού που χαλαρώνουν θα σας κρατήσουν δροσερά κατά τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά σε νησιά όπου το κλίμα είναι πιο τροπικό και η υγρασία μπορεί να είναι ένα ζήτημα. Μην ξεχνάτε ένα μαγιό , πολλά αντηλιακά, ένα καπέλο και γυαλιά ηλίου.

Θα θέλετε ρούχα dressier για την επίσκεψη ωραία εστιατόρια ή κλαμπ - και να φέρει πιο επίσημα υποδήματα από μόνο flip-flops και αθλητικά παπούτσια.

Ιούλιο Εκδηλώσεις και Φεστιβάλ

Ο Ιούλιος είναι το ύψος της σεζόν reggae στη Τζαμάικα, και μερικά νησιά γιορτάζουν επίσης το Καρναβάλι αυτό το μήνα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο άρθρο μου σχετικά με τα γεγονότα της Καραϊβικής του Ιουλίου.