Ημέρα του Αγίου Πατρικίου

Γιορτάστε την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στο Φοίνιξ

Το έτος 1984 σηματοδότησε την αρχή μιας ετήσιας παράδοσης στο Φοίνιξ, όταν έκανε το ντεμπούτο του το πρωτότυπο στο κέντρο της πόλης Parade's Day Parade και το Irish Family Faire. Μπορείτε να περιμένετε χιλιάδες θεατές να κατευθύνουν την 3η οδό στο Φοίνιξ για να απολαύσουν την παρέλαση και στη συνέχεια να μεταβούν στη θέση του Faire για το υπόλοιπο της ημέρας. Το θέμα για τη φετινή εκδήλωση είναι "Χαιρετήστε την ιρλανδική μουσική και χορό".

Η παρέλαση έχει μπάντες πορείας, ιρλανδούς χορευτές βημάτων, ιππότες, αστυνομικά και πυροσβεστικά οχήματα, κυβερνητικούς αξιωματούχους, πλωτήρες και την ιρλανδική Colleen της Αριζόνα με το δικαστήριο της.

Μετά την παρέλαση, θα ξεκινήσει το Faire. Εκεί θα απολαύσετε τρία στάδια της ζωντανής ιρλανδικής μουσικής, της ιρλανδικής χορευτικής βόλτας και των bagpipers. Μπορείτε να διερευνήσετε την ιρλανδική καταγωγή σας, να περιηγηθείτε ή να αγοράσετε ιρλανδικές τέχνες και εμπορεύματα, και να πετάξετε από το γήπεδο φαγητού που διαθέτει ιρλανδική grub και ποτά. Φέρτε τα κορίτσια και τα κορίτσια - υπάρχει μια παιδική περιοχή μόνο γι 'αυτούς.

Ημερομηνία και ώρα

Το Parade and the Faire θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 και θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. Το Faire ξεκινά στις 10:00 π.μ. και τελειώνει στις 5:00 μ.μ.

Τοποθεσία και Οδηγίες

Η παρέλαση ξεκινά στην 3η οδό στο Sheridan και προχωράει νότια στη Willetta.

Το Faire πραγματοποιείται στο Ιρλανδικό Πολιτιστικό Κέντρο στην 1106 N. Central Avenue (δυτική πλευρά της κεντρικής λεωφόρου Culver) δίπλα στο πάρκο Margaret T. Hance Deck. Εδώ είναι ένας χάρτης με οδηγίες προς το Margaret T. Hance Deck Park, συμπεριλαμβανομένων των οδηγιών του μετρό του μετρό Valley.

Μπορείτε να φτάσετε στο Parade and Faire μέσω ελαφρού σιδηροδρόμου.

Ο πλησιέστερος σταθμός για την έναρξη του Parade είναι στο Central / McDowell. Ο πλησιέστερος σταθμός στο Faire είναι Central / Roosevelt. Εδώ είναι ένας ελαφρύς σιδηροδρομικός χάρτης.

Εισιτήρια

Δεν υπάρχουν εισιτήρια για το Parade, είναι δωρεάν.

Η γενική εισδοχή Faire είναι $ 12, $ 10 για ηλικιωμένους και στρατιωτικούς και δωρεάν για παιδιά 12 και κάτω.

Στάθμευση

Δωρεάν πάρκινγκ είναι διαθέσιμη στο γκαράζ στο 1850 North Central Avenue στη δυτική πλευρά της Central Ave & Palm Lane για όσους αγοράζουν ένα εισιτήριο Faire. Ένα δωρεάν λεωφορείο θα σας μεταφέρει από και προς το Faire.

Επιπλέον πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 602-280-9221 ή επισκεφθείτε την ηλεκτρονική παραμονή του Πατρικίου της Φοίνικας.

Περισσότερα Διασκέδαση του Αγίου Πατρικίου στο Φοίνιξ!

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.