Χάρτης και οδηγίες για το Phoenix Sky Harbor Airport Car Center

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Sky Harbor Rental Car Centre απέχει λιγότερο από δύο μίλια από τους τερματικούς σταθμούς του αεροδρομίου Phoenix . Ο καθένας στο αεροδρόμιο μεταφέρεται με δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο προς και από το κέντρο ενοικίασης αυτοκινήτων. Η διαδικασία δεν εκπληρώνεται πάντοτε με αγάπη του προστάτη. Ίσως πρέπει να αφήσετε λίγο επιπλέον χρόνο; Επίσης, όταν επιστρέφετε το αυτοκίνητό σας, μπορεί να μην είναι προφανές πού να γεμίσετε τη δεξαμενή σας με φυσικό αέριο, καθώς το κέντρο ενοικίασης αυτοκινήτων βρίσκεται σε βιομηχανική περιοχή.

Εδώ είναι ένας χάρτης των βενζινάδικων κοντά .

Sky Harbour Ενοικίαση αυτοκινήτου Κέντρο Διεύθυνση
1805 Ε. Κύκλος του ουρανού στον ουρανό
Phoenix, ΑΖ 85034

Sky Harbor Ενοικίαση αυτοκινήτου κέντρο τηλέφωνο
602-273-3300

Κατευθύνσεις

Από το βορρά: Πάρτε το I-10 East. Χρησιμοποιήστε την οδό Washington / Jefferson St. Exit 148. Πηγαίνετε νότια (ευθεία) στον πρόσοδρο δρόμο προς τον ουρανοξύστη του Βορρά και γυρίστε δεξιά. Ακολουθήστε εκείνο το δρόμο προς Buckeye Road προς το Sky Harbor Circle South. Ακολουθήστε τις πινακίδες προς την εγκατάσταση.

Από τη νότια: Πάρτε το I-10 West. Χρησιμοποιήστε το Buckeye Road Exit 149 και στρίψτε αριστερά στην οδό Buckeye. Πάρτε Buckeye Road προς τον ουρανό Κύκλου του Νότου (τελευταία 16η οδό) και στρίψτε αριστερά. Υπάρχει μια διπλή αριστερή στροφή λωρίδα εκεί.

Από το αεροδρόμιο: Ακολουθήστε τις πινακίδες για το Car Rental Center μέσω του αεροδρομίου προς την εγκατάσταση.

Σημειώσεις σχετικά με τους διαδικτυακούς χάρτες: Εάν βλέπετε μια εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που αναφέρεται ως σωστή στη θέση του αεροδρομίου σε μια υπηρεσία online χαρτογράφησης, είναι ξεπερασμένη επειδή αυτό δεν είναι αλήθεια.

Δεν υπάρχουν περιοχές ενοικίασης αυτοκινήτων στο ίδιο το αεροδρόμιο. Όλοι έχουν μετακομίσει εκτός του κέντρου ενοικίασης αυτοκινήτων .

Έχασες κάτι στο Sky Car Rental Centre ή σε μία από τις λεωφορεία; Αν ήταν περισσότερο από μια μέρα πριν, τότε πιθανότατα μεταφέρθηκε στο τμήμα απώλειας και εύρεσης του αεροδρομίου.

Ο χάρτης

Για να δείτε την εικόνα του χάρτη παραπάνω, απλά αυξήστε προσωρινά το μέγεθος της γραμματοσειράς στην οθόνη σας. Αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, η πληκτρολόγηση σε εμάς είναι το Ctrl + (το πλήκτρο Ctrl και το σύμβολο συν). Σε ένα MAC, είναι Command +.

Μπορείτε να δείτε την τοποθεσία αυτή επισημασμένη σε έναν χάρτη της Google. Από εκεί μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση, να λάβετε οδηγίες οδήγησης εάν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες από ό, τι αναφέρθηκε παραπάνω και δείτε τι άλλο βρίσκεται κοντά. Δείτε τις ώρες οδήγησης και τις αποστάσεις από διάφορες πόλεις και πόλεις του Greater Phoenix στο Phoenix.