Πρόγραμμα Νεολαίας Holland America Line - Club HAL και The Loft

Παιδικά Προγράμματα στην Ολλανδική Αμερική

Τα πλοία Holland America παρέχουν μια ευρεία ποικιλία δραστηριοτήτων και διευκολύνσεων για τους νέους και τους έφηβους ηλικίας 3 έως 17 ετών. Το Club HAL® είναι το πρόγραμμα για τη νεολαία της Holland America.

Όλες οι δραστηριότητες του Club HAL® εποπτεύονται από μόνιμο προσωπικό πλήρους απασχόλησης και έχουν σχεδιαστεί για να είναι φιλικές προς το παιδί και κατάλληλη για την ηλικία. Το προσωπικό της νεολαίας κατέχει πτυχία στην εκπαίδευση, την παιδική ανάπτυξη, την αναψυχή, τις σπουδές αναψυχής ή συναφείς τομείς.

Η Holland America έχει τρεις διαφορετικές περιοχές για τα παιδιά:

* Στο ms Prinsendam, οι δραστηριότητες για νέους προσφέρονται για ηλικίες 5-17 ετών. Όλα τα άλλα πλοία προσφέρουν δραστηριότητες για νέους ηλικίας 3-17 ετών.

Καθημερινά Προγράμματα Νέων

Οι χρόνοι διαφέρουν ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα, τον αριθμό των παιδιών στο πλοίο και το προσωπικό:

Kids & Teens πρόγραμμα μαγειρικής τέχνης κέντρο

Τα HAL Kids Μαγειρικά Εργαστήρια προσφέρουν στα παιδιά μια μοναδική και διασκεδαστική μαθησιακή εμπειρία.

Τα παιδιά θα μάθουν τις βασικές τεχνικές μαγειρέματος, την ασφάλεια της κουζίνας, τα νέα συστατικά και πώς να ακολουθήσουν τις οδηγίες συνταγών. Εκτός από τη διασκέδαση, το μαγείρεμα ενθαρρύνει τα παιδιά να σκέφτονται για τον αριθμό και τη μέτρηση, την καθαριότητα, την ασφάλεια και τη διαχείριση του χρόνου.

Τα μαγειρικά εργαστήρια HAL Kids απευθύνονται σε δύο ηλικιακές ομάδες. ηλικίες τριών έως επτά και ηλικίες οκτώ και άνω. Οι έφηβοι 15 και άνω μπορούν να συμμετέχουν στις μαθήματα ενηλίκων.

Πρόσθετες οικογενειακές υπηρεσίες

Η Holland America Line σερβίρει μια μεγάλη ποικιλία από παιδικά ευχάριστα φαγητά, όπως ειδικά σάντουιτς, tacos, χάμπουργκερ, χοτ ντογκ και πίτσα. Μπορείτε να ζητήσετε παιδική τροφή, ψηλές καρέκλες και καθίσματα ενίσχυσης πριν από την επιβίβαση.

Κατά τη διάρκεια των θαλάσσιων ημερών, υπηρεσίες φύλαξης παιδιών είναι διαθέσιμες μέσω του Front Office για μια μικρή επιβάρυνση για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω. Αυτή η υπηρεσία παρέχεται από το προσωπικό σε εθελοντική βάση και μπορεί να μην είναι πάντα διαθέσιμη. Η υπηρεσία φύλαξης παιδιών δεν προσφέρεται ενώ το πλοίο βρίσκεται στο λιμάνι, αν και το Club Hal προσφέρει δραστηριότητες για παιδιά ηλικίας 3-12 μεταξύ 8:00 π.μ. και 4:00 μ.μ. στις ημέρες των λιμένων. Ειδικά παιδικά πάρτι γενεθλίων μπορούν επίσης να οργανωθούν με προειδοποίηση.

Εκτεταμένες ώρες

Οι δραστηριότητες ημερήσιων λιμνών του Club HAL καθώς και οι After Hours είναι διαθέσιμες για παιδιά ηλικίας 3-12 ετών, τα οποία πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής του Club HAL.

(Τα παιδιά πρέπει να είναι προ-εγγεγραμμένα για το πρόγραμμα με τη μορφή συμπληρωμένου εντύπου γονικής συναίνεσης, πρέπει να είναι εκπαιδευμένα με γλάστρες, να μην έχουν τραυματιστεί και να είναι 100% ανεξάρτητα στην τουαλέτα, καθώς το προσωπικό της νεολαίας δεν επιτρέπεται να βοηθήσει.) Club HAL ® Μετά από ώρες είναι διαθέσιμο σε όλα τα πλοία (εκτός από το ms Prinsendam) από τις 10:00 μ.μ. - 12:00 π.μ. για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω και τα τέλη παιδικής μέριμνας χρεώνονται με την ώρα. Οι γονείς πρέπει να πάρουν τα παιδιά τους εγκαίρως ή χρεώνονται με καθυστέρηση. Για φύλαξη παιδιών εκτός των ωρών που προσφέρονται στο Club HAL, οι επισκέπτες μπορούν να ελέγξουν στο Front Office για να προγραμματίσουν την υπηρεσία αυτή που παρέχεται από το προσωπικό μόνο σε εθελοντική / περιορισμένη βάση.

Δραστηριότητες ημέρας λιμένων

Δραστηριότητες θα προσφέρονται όταν βρίσκεστε στο λιμάνι από τις 8:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ. Διατίθεται υπηρεσία μεσημεριανού γεύματος για όσους ασχολούνται με δραστηριότητες λιμανιών μεταξύ των ωρών 11:00 π.μ. - 1:00 μ.μ.

Ειδικές ανάγκες

Τα προγράμματα Νεολαίας HAL αναγνωρίζουν ότι ορισμένα παιδιά μπορεί να έχουν ειδικές ανάγκες. Τα παιδιά με ειδικές ανάγκες καλούνται να παρακολουθήσουν δραστηριότητες με βάση τη χρονολογική ηλικία τους. Τα Προγράμματα Νεολαίας HAL διαθέτουν πολλά μέλη του προσωπικού που εκπαιδεύονται για να δουλεύουν με παιδιά με ειδικές ανάγκες. Οι επισκέπτες θα πρέπει να ενημερώσουν το HAL σχετικά με αυτό κατά την κράτηση της κράτησής τους.

Σημαντικές σημειώσεις για τα προγράμματα Νεολαίας HAL

Ένας περιορισμένος αριθμός καρεκλών, καθισμάτων για αναμνηστικά και παχνιών είναι διαθέσιμα χωρίς χρέωση. Αυτά πρέπει να κρατηθούν εκ των προτέρων κατά τη στιγμή της κράτησης. Στο δείπνο προσφέρεται διεθνές παιδικό μενού και περιλαμβάνει ποικιλία ορεκτικών, σαλάτες και σούπες, καθώς και τυποποιημένα αντικείμενα όπως χάμπουργκερ, χοτ-ντογκ, πίτσα και κοτόπουλο, καθώς και ειδικές προσφορές του σεφ, όπως τα tacos βοείου κρέατος, το τυρί στη σχάρα, τα ψάρια και τα τσιπς ή τα σπαγγέτι.