Ο καιρός στη Daytona Beach

Μέση μηνιαία θερμοκρασία και βροχόπτωση στην παραλία Daytona

Η παραλία Daytona , η πιο διάσημη παραλία της Αμερικής, βρίσκεται κατά μήκος της ακτής της Ανατολικής Κεντρικής Φλώριδας. Με συνολική μέση υψηλή θερμοκρασία 80 ° και μέση χαμηλή τιμή 61 ° μπορείτε να χτυπήσετε την παραλία σχεδόν κάθε μέρα του έτους. Αν και ο ωκεανός μπορεί να πάρει λίγο ψυχρός κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η ηλιοθεραπεία σπανίως δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση.

Κατά μέσον όρο, ο θερμότερος μήνας του Daytona Beach είναι ο Ιούλιος και ο Ιανουάριος είναι ο μέσος καλύτερος μήνας.

Φυσικά, αυτή είναι η Φλόριντα και ο καιρός μπορεί να είναι απρόβλεπτος. Αυτό ήταν εμφανές όταν μια καταπληκτική 102 ° καταγράφηκε το 1981 και ένα πολύ κρύο 15 ° χτύπησε τα βιβλία ρεκόρ το 1985. Η μέγιστη μέση βροχόπτωση συνήθως πέφτει το Σεπτέμβριο.

Αν αναρωτιέστε τι να συσκευάσει για τις διακοπές σας στο Daytona Beach, βάλτε ένα μαγιό στην κορυφή της λίστας γιατί δεν θα χρειαστείτε τίποτα άλλο, ειδικά αν βρίσκεστε σε διακοπές άνοιξης. Φυσικά, ορισμένα εστιατόρια θα απαιτούν λίγο περισσότερο από ένα μαγιό και γυμνά πόδια, έτσι θα πρέπει επίσης να συσκευάσετε σορτς, κορυφές δεξαμενών και σανδάλια.

Εάν θα πάρετε μια κούρσα στο Daytona International Speedway κατά τους πρώτους μήνες του έτους, μπορεί να χρειαστείτε πιο ζεστή ενδυμασία, συμπεριλαμβανομένου ενός σακάκι. Και, φυσικά, εάν θα φωνάζετε στην πόλη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ποδηλασίας ή του Octoberfest, σχεδόν τίποτα δεν συμβαίνει όταν πρόκειται για φόρεμα ... εκτός από το γυμνό.

Εάν θα επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια της Ατλαντικής Τροχαίας εποχής , θα θελήσετε να διερευνήσετε αυτές τις συμβουλές για ταξίδια για να ασφαλίσετε την ασφάλεια της οικογένειάς σας και να προστατεύσετε τις επενδύσεις διακοπών σας.

Μέσες μηνιαίες θερμοκρασίες, βροχόπτωση και θερμοκρασίες των ωκεανών για Daytona Beach:

Ιανουάριος

Φεβρουάριος

Μάρτιος

Απρίλιος

Ενδέχεται

Ιούνιος

Ιούλιος

Αύγουστος

Σεπτέμβριος

Οκτώβριος

Νοέμβριος

Δεκέμβριος

Επισκεφθείτε το weather.com για τρέχουσες καιρικές συνθήκες, πρόβλεψη για 5- ή 10 ημέρες και πολλά άλλα.

Αν σχεδιάζετε διακοπές ή αποδράσεις από τη Φλώριδα , μάθετε περισσότερα για τους καιρούς, τα γεγονότα και τα επίπεδα πλήθους από τους οδηγούς μας κάθε μήνα .