Εκδηλώσεις πτώσης στα κτήματα Apple Hill

Η Ημέρα Εργασίας ξεκινάει την Ειδική Περίοδο

Η μετάβαση στην Apple Hill Farms είναι μια πολύτιμη ετήσια παράδοση για πολλές οικογένειες του Σακραμέντο και η πτώση είναι η πιο δημοφιλής περίοδος για μια επίσκεψη. Από τη συλλογή μήλων μέχρι το τέχνασμα ή τη θεραπεία, τα γεγονότα στο Apple Hill κρατούν τις οικογένειες να επιστρέφουν κάθε χρόνο.

Το Apple Hill βρίσκεται λίγο έξω από το County El Dorado και απέχει λιγότερο από μία ώρα με το αυτοκίνητο από την καρδιά του Σακραμέντο. Οι οικογένειες του Σακραμέντο πηγαίνουν στις εκμεταλλεύσεις που βρίσκονται μέσα και γύρω από την μικρή πόλη Camino της Καλιφόρνιας, για να επιλέξουν jack-o'-φανάρια, να κόψουν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και να απολαύσουν τα διάσημα μήλα μήλου και μηλίτη της Apple Hill.

Η ατμόσφαιρα είναι αξέχαστη, και οι ειδικές στιγμές που θα απολαύσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Εδώ είναι τι συμβαίνει το φθινόπωρο του 2017.

Σεπτέμβριος

Το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας στο Apple Hill είναι όταν τα πράγματα πραγματικά φτάσουν. Είναι το άνοιγμα των περισσότερων μεγάλων αγροκτημάτων και τα πλήθη αρχίζουν να συρρέουν στα αγροκτήματα και τους αμπελώνες στην περιοχή. Αν ψάχνετε για πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Apple Hill το φθινόπωρο, η Ημέρα Εργασίας είναι μαρμελάδα γεμάτη διασκέδαση και χαλάρωση.

Το κελάρι του παππού, στους πρόποδες της Σιέρα Νεβάδα, βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία για την παραγωγή εντυπωσιακών μήλων, με δροσερές νύχτες και ζεστές μέρες που αναδεικνύουν το καλύτερο σε αυτά. Η Κάβα του Παππού διατηρεί την ατμόσφαιρα ενός χωριού και ενός αγροκτήματος και έχει μια γενναιόδωρη γευστική αρτοσκευάσματα εκτός από τα πραγματικά φρούτα. Η περίοδος συγκομιδής της Apple ξεκινάει το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας και συνεχίζεται μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου στο κελάρι του Παππού.

Το Rainbow Orchards είναι διάσημο για το καλύτερο και ισχυρίζεται πρωτότυπα, ντόνατς μήλων μήλων στο Apple Hill.

Ξεκινώντας το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας, μπορείτε να βρείτε φρέσκα ροδάκινα που ακολουθούνται από μήλα στο Barn Orchards 'Rainbow, μαζί με πιεστή μηλίτη μήλου. Ο αχυρώνας είναι ανοιχτός για το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας και στη συνέχεια καθημερινά από τις 9 Σεπτεμβρίου μέσω Σαββατοκύριακου των Ευχαριστιών και στη συνέχεια Δεκέμβριος 2 και 3 και Δεκ. 9 και 10. Το Tri Tip Barbecue είναι στο μενού τα Σαββατοκύριακα από τον Σεπτέμβριο.

30 έως 22 Οκτ., Και το Band Blues Slate Mountain παίζει το μεσημέρι στις 1, 8, και 15 Οκτωβρίου.

Οκτώβριος

Απόκριες σημαίνει κολοκύθες για jack-o'-φανάρια, και το Apple Hill είναι το μέρος για να βρούμε μόνο το σωστό. Ελέγξτε το Bluestone Meadow, το Mill View Ranch ή το Apple Trail Ranch του O'Halloran για κάποια διασκεδαστική διασκέδαση κολοκύθας στον φωτεινό ήλιο του Οκτωβρίου.

Νοέμβριος

Νωρίς τον Νοέμβριο είναι η ώρα για ειδικές εκδηλώσεις, όπως η ετήσια εκδρομή της Apple Hill Harvest Run. Το Apple Hill Harvest Run είναι στις 5 Νοεμβρίου 2017 και ωφελεί τη σχολική συνοικία Camino Union. Ξεκινά από το οινοποιείο Lava Cap στο Placerville και περιλαμβάνει μια διαδρομή 9 μιλίων, ένα τρέξιμο / βόλτα 3 μιλίων και διαδρομές παιδιών 5 και 25 μιλίων.

Τα περισσότερα αγροκτήματα των Χριστουγεννιάτικων δέντρων της Apple Hill ανοίγουν στα τέλη Νοεμβρίου Κοπή δική σας είναι ένα αξέχαστο ξεκίνημα για την περίοδο των διακοπών.

Σε όλη την περίοδο της πτώσης

Το Apple Hill φιλοξενεί επίσης αρκετά οινοποιεία και η πτώση είναι μια όμορφη εποχή για ένα απόγευμα γευσιγνωσίας. Θα μπορούσατε να συνδυάσετε αυτή την πάντα ευχάριστη εμπειρία με κάποιο χρόνο σπα σε ένα τραγανό φθινόπωρο το απόγευμα στο Time Out Resort & Spa στο Camino.