Ενεργοί τρόποι να δείτε τα ζώα στο Σαν Ντιέγκο

Οι Σαν Ντιέγκανς αγαπούν τα σκυλιά τους και είναι κοινό να βλέπεις έναν φίλο ή έναν δρομέα κάτω από τα τραπέζια αίθριας σε εστιατόρια ή με ποδήλατο ευτυχώς κάτω από ένα πεζοδρόμιο της γειτονιάς στον ήλιο. Αλλά πού μπορείτε να πάτε για να δείτε τα ζώα στο Σαν Ντιέγκο της μη κατοικίδιες ποικιλίες κατοικίδιων ζώων; Ελέγξτε αυτή τη λίστα.

Σαν Ντιέγκο ζωολογικό κήπο

Αυτό μπορεί να φαίνεται λίγο προφανές, αλλά ξέρατε ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορείτε να κάνετε στον ζωολογικό κήπο του Σαν Ντιέγκο για να αλληλεπιδράσετε με τα ζώα εκτός από το περπάτημα γύρω από τα εκθέματα;

Μπορείτε να κάνετε μια περιοδεία "Πρώιμη πρωινή με Pandas" κατά την οποία θα πάρετε την πρόωρη πρόσβαση στο σταθμό προβολής panda χωρίς τα πλήθη και όταν είναι πιθανό να κυκλοφορούν περισσότερο. Μια άλλη διασκεδαστική εκδρομή πριν το πάρκο ανοίξει επίσημα είναι το Sunrise Surprise Walk, κατά τη διάρκεια του οποίου θα μεταφερθείτε σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη λίστα εκθεμάτων (εξ ου και η έκπληξη), όπου θα μάθετε περισσότερα για τις δραστηριότητες και τις προσπάθειες συντήρησης του ζωολογικού κήπου, ενώ βλέπετε τα ζώα πηγαινοέρχονται για τις νωρίς το πρωί.

Παρατήρηση φαλαινών

Περάστε το Sea World και, αντίθετα, κατευθυνθείτε στον μεγάλο ευρύ ωκεανό μεταξύ των μηνών Δεκεμβρίου και Απριλίου για να δείτε γκρίζες φάλαινες και ακόμη και δελφίνια που γλιστρούν μέσα από τα κύματα. Οι περισσότερες εταιρείες έχουν ακόμη εγγύηση φαλαινών, πράγμα που σημαίνει ότι αν δεν βλέπετε φάλαινα, μπορείτε να πάτε φάλαινα να παρακολουθείτε και πάλι δωρεάν μια άλλη μέρα. Εάν επισκέπτεστε το καλοκαίρι, δοκιμάστε μια εκδρομή για να δείτε μπλε φάλαινες εάν περνούν από το Σαν Ντιέγκο.

La Jolla Cove

Όταν η παλίρροια είναι έξω, La Jolla Cove είναι ένα υπέροχο μέρος για να είναι. Χάρη σε όλα τα επίπεδα, στοιβαγμένα και διασταυρωμένα βράχια που συνορεύουν με την ακτή κατά μήκος του La Jolla Cove, μικρές δεξαμενές νερού συγκεντρώνονται ανάμεσα στη γη όταν το νερό βυθίζεται πίσω στον ορίζοντα. Μέσα σε αυτές τις δεξαμενές νερού, μπορείτε να βρείτε μικρά θαλάσσια πλάσματα παγιδευμένα μέχρι να επανέλθει η παλίρροια.

Έχω δει τα καβούρια, τα ψάρια και ακόμη και ένα χταπόδι μέσα στις δεξαμενές παλίρροιας του La Jolla Cove. Τα βράχια είναι αρκετά εύκολο να περπατήσουν (απλά κρατήστε ένα μάτι έξω για τις υγρές, ολισθηρές), που κάνει αυτό μια διασκεδαστική οικογενειακή δραστηριότητα που είναι συνήθως ένα χτύπημα με τα παιδιά.

Ζωολογικός κήπος του Σαν Ντιέγκο Safari Park

Ένας ξάδελφος του ζωολογικού κήπου του Σαν Ντιέγκο, το πάρκο Safari καταλαμβάνει στρέμματα σε στρέμματα γης στο Escondido, αλλά αυτό το μέρος διαφέρει από έναν τυπικό ζωολογικό κήπο, καθώς τα ζώα περιφέρονται στο San Diego North County σαν να βρίσκονταν σε σαφάρι. Μπορείτε να πάρετε ένα λεωφορείο ή τραμ μέσα από το πάρκο για να δείτε τα ζώα κοντά, ή - μιλώντας για σαφάρι - για μια ιδιαίτερα αξέχαστη εμπειρία, αναβαθμίστε σε μια περιήγηση με τροχόσπιτα και πηγαίνετε για μια διαδρομή μέσα από τα ζώα με έναν προσωπικό οδηγό. Μπορείτε επίσης να φέρετε γραμμή πάνω από τα ζώα για να τα δείτε από μια συναρπαστική άποψη του πτηνού.

Μπόνους: Παραλία Del Mar Dog

Ακόμα κι αν δεν έχετε ένα σκυλί, κατευθυνθείτε στην παραλία του σκύλου στο Del Mar για ένα διασκεδαστικό απόγευμα παρακολουθώντας σκυλιά τόσο μεγάλα όσο και μικρά που τρέχουν γύρω από τον ενθουσιασμό και βουίζουν γύρω από το νερό. Είναι μια παραλία σκύλου εκτός σκύλου μεταξύ Σεπτεμβρίου και Ιουνίου και δεν θα μπορείτε να βοηθήσετε, αλλά να χαμογελάτε πόσο ένα σκυλί αγαπάει τη ζωή όταν περνάει μια μέρα στην παραλία. Αλλά hey, αυτό είναι σαν οι περισσότεροι από μας San Diegans, σωστά;