Τα καλύτερα πάρκα και παραλίες εκτός σκύλου στο Σαν Ντιέγκο

Εξωτερικές θέσεις στο Σαν Ντιέγκο για να αφήσετε το σκυλί σας να τρέξει δωρεάν

Με το εκπληκτικό κλίμα του Σαν Ντιέγκο και το θεαματικό τοπίο, δεν είναι περίεργο οι ντόπιοι είναι επίσης μεγάλοι εραστές σκυλιών. Με τόσα πολλά να κάνεις σε εξωτερικούς χώρους, έχει νόημα να έχεις έναν σύντροφο σκύλου παράλληλα όταν είσαι έξω και περνάς, περπατώντας μέσα στη γειτονιά ή περπατώντας κατά μήκος του πεζόδρομου ή σταματώντας σε ένα καφέ. Αλλά τα σκυλιά χρειάζονται επίσης ένα μέρος όπου μπορούν να αφήσουν να πάνε γύρω και να είναι, καλά, σκυλιά.

Ευτυχώς, το Σαν Ντιέγκο διαθέτει μια ποικιλία από ανοικτά πάρκα σκύλων.

Το Σαν Ντιέγκο έχει μερικά συγκεκριμένα υπαίθρια σημεία για να πάρει το σκυλί σας για να κοινωνικοποιήσει με τους άλλους του σκύλου τους και να κάνουμε ό, τι θέλουν να κάνουν τα σκυλιά: ξέρετε, μυρίζετε, φλοιό, γρυλίζετε, κυνηγάτε, λαχανιάζετε και σημειώνετε. Ακολουθεί μια ανασκόπηση μερικών από τις πιο δημοφιλείς σκυλάκι-φιλικές καθορισμένες περιοχές εκτός λουριού σκυλιών γύρω από το νομό του Σαν Ντιέγκο. Και θυμηθείτε να τηρείτε τους κανόνες και τους κανονισμούς κάθε περιοχής, οι οποίοι μπορεί να διαφέρουν.

Ράντσο Μπερνάρντο Παρκ - Ράντσο Μπερνάρντο

Αυτό το βορειοανατολικό Σαν Ντιέγκο off-leash σκύλος πάρκο βρίσκεται στο 18448 West Bernardo Drive στο Rancho Bernardo. Το πάρκο των 2,5 στρεμμάτων προσφέρει χώρο χωρίς λουρί δίπλα στο κοινοτικό πάρκο Rancho Bernardo και περιλαμβάνει επιπλέον χώρο στάθμευσης για τους χρήστες πάρκων σκυλιών.

Γουέλς Παρκ - Ελ Τζέιον

Αυτή η έκταση 1,4 στρεμμάτων μέσα στο πάρκο Wells του El Cajon είναι το δεύτερο πάρκο αγριόχορτου σκύλου του East County και είναι ένα χορτώδους καταφυγίου για πόες. Διαθέτει χαλίκι και χλοοτάπητες περιοχές με ηλιοβασίλεμα και διπλές βρύσες (για κατοικίδια ζώα και τους ιδιοκτήτες τους).

Βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα του Wells Park στη λεωφόρο E. Madison του 1153. Η ζώνη off-leash είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 7 π.μ. έως τις 9 μ.μ. και φωτίζεται για νυχτερινή χρήση.

Παραλία σκυλιών - Ocean Beach

Βρίσκεται στο βόρειο Ocean Beach , Dog Beach είναι το αρχικό σημείο της παραλίας για να πάρετε pooch σας στο Σαν Ντιέγκο και παραμένει δημοφιλής.

Αυτή η περιοχή της παραλίας βρίσκεται στο δυτικό άκρο του ποταμού του ποταμού του Σαν Ντιέγκο, επίσης γνωστό ως Canal Control Channel Flood Control. Με μια μεγάλη γέφυρα άμμου και το surf της Ειρηνικού να κυλήσει μέσα, Dog Beach είναι ένα ιδιαίτερο μέρος για να φέρει mutt σας, ή απλά να έρθουν και να παρακολουθήσουν τα σκυλιά είναι σκυλιά στην surf και άμμο. Ανοίξτε 24 ώρες.

Νήσος Φιστα - Κόλπος αποστολής

Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του μεγάλου αμμουδιού στο Mission Bay χαρακτηρίζεται ως απαλλαγμένο από λουρί για σκύλους. Έχει πολλούς αμμόλοφους αμμόλοφους και τα γαλήνια γαλαζοπράσινα νερά επιτρέπουν στα πιο περιπετειώδη σκυλιά να κάνουν γρήγορη βουτιά. Ανοίξτε 24 ώρες.

Nate's Point - Πάρκο Balboa

Αυτό είναι ένα ευχάριστο σκηνικό τόσο για τους σκύλους όσο και για τους ιδιοκτήτες. Ένας μεγάλος χλοώδης χλοοτάπητας στη μέση του Balboa Park είναι το ιδανικό μέρος για να παίζετε με μπάλες και frisbees και να κοινωνικοποιείτε - τόσο για τα σκυλιά όσο και για τους ιδιοκτήτες τους. Βρίσκεται κατά μήκος του δρόμου Balboa Drive στο El Prado, στη νότια πλευρά της γέφυρας του Cabrillo. Ανοίξτε 24 ώρες.

Morley Field - Πάρκο Balboa

Το Morley Field βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του πάρκου Balboa, βορειοδυτικά των γηπέδων τένις. Αυτό το σκυλί εκτός σκύλου είναι ιδανικό για τους κατοίκους του κοντινού North Park.

Dog Beach - Coronado

Βρίσκεται στη γραφική πόλη Coronado, η παραλία σκυλιών στο Coronado βρίσκεται στο πιο βόρειο άκρο της παραλίας δίπλα στον Ναυτικό Αεροσταθμό.

Ευρύχωρο και αμμώδες, με το Surf Pacific και το Hotel del Coronado στο βάθος, η παραλία σκύλου του Coronado είναι μια ωραία απόδραση. Βρίσκεται στην ωκεάνια λεωφόρο κοντά στο Sunset Park .

Πάρκο σκύλων Poway - Poway

Το Poway Dog Park είναι ένα βραβευμένο 1,75 στρεμμάτων περιφραγμένο, φωτισμένο, εκτός ζώνης λουριού για σκύλους στο κοινοτικό πάρκο του City of Poway. Το Poway Community Park είναι ανοιχτό από την ανατολή του ηλίου μέχρι το ηλιοβασίλεμα καθημερινά. Φώτα στο πάρκο σκύλου off-leash περιοχή παρατείνουν τις βραδινές ώρες στις 9:30 μ.μ. Βρίσκεται στο 13094 Bowron Road στο Poway.

Dog Beach - Ντελ Μαρ

Μια ωραία, χαμηλή σούβλα άμμου για να αφήσει το σκυλί σας να περιπλανηθεί στο υπέροχο Del Mar, αλλά με περιορισμούς: ο χαρακτηρισμός εκτός λουριού είναι μόνο εποχιακός, οπότε φέρτε το σκυλί σας χωρίς το λουρί μόνο από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Ιούνιο. Ο χώρος στάθμευσης είναι επίσης ασφαλής και ίσως χρειαστεί να πληρώσετε για χώρο στάθμευσης ή στάθμευσης. Βρίσκεται κατά μήκος του Camino del Mar στο Del Mar.

Πάρκο Χάρι Γκρίφεν - Λα Μεσα

Αυτό το μεγάλο, ευχάριστο πάρκο γειτονιάς στο προάστιο La Mesa του Σαν Ντιέγκο έχει καθορισμένο στρέμμα για σκύλους εκτός λουριού. Βρίσκεται στην οδό Milden 9550 στο La Mesa.

Cadman Community Park - Κλαίρεμοντ
Το Cadman Park στο Clairemont βρίσκεται στο 4280 Avati Drive. Αυτό το πάρκο είναι απεριόριστο και η χρήση του εκτός λουριού συνεχίζεται. Τα σημάδια στο πάρκο θα ενημερωθούν ώστε να αντικατοπτρίζουν τους ισχύοντες κανόνες / κανονισμούς. Google Map

Capehart Park - Ειρηνικός / La Jolla
Βρίσκεται στη γωνία του Felspar και του ορεινού δρόμου Soledad, αυτό το πάρκο προσφέρει τα εξής: δύο περιφραγμένους στυλογράφοι, σε εκτάσεις με χλοοτάπητα: ένα για μικρά σκυλιά και ένα για μεγάλα ή για όλα τα σκυλιά, περιοχές για παροχή νερού για σκύλους, , τραπέζια για πικνίκ και πάγκους, καθώς και χώρο στάθμευσης.

Είναι ανοιχτό 24 ώρες. Google Map

Grape Street Park - Περιοχή Balboa Park
Βρίσκεται στην οδό Grape Street και Granada Ave και είναι διαθέσιμο για χρήση μόνο κατά τις ακόλουθες καθορισμένες ημέρες και ώρες: Δευτέρα έως Παρασκευή: 7:30 π.μ. έως 9:00 μ.μ., Σάββατο, Κυριακή και αργίες: 9:00 π.μ. 9:00 μμ. Google Map

Κοινοτικό Πάρκο Kearny Mesa - Περιοχή College College
Βρίσκεται στην οδό Armstrong 3170, αυτό το πάρκο 1 στρεμμάτων προσφέρει μια περιοχή για όλα τα σκυλιά. Η περιοχή είναι κοντά σε φωτισμένα πεδία σφαίρας που «χύνεται» στο χώρο χωρίς λουρί που επιτρέπει τη χρήση για το βράδυ. Σύμφωνα με έναν αναγνώστη που πρότεινε αυτό το πάρκο, οι χρήστες βοηθούν στη διατήρηση νερού και σακουλών για όσους ξεχνούν και τώρα συγκεντρώνουν χρήματα για μια σιντριβάνι σκύλου-νερού και μια δεύτερη πύλη. Ο χώρος στάθμευσης μπορεί να είναι μια πρόκληση κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς το πλησιέστερο πάρκινγκ χρησιμοποιείται από φοιτητές που παρακολουθούν το κολέγιο Mesa. Google Map

Σαν Ντιέγκο Humane Society και SPCA Dog Park - Oceanside
Το μοναδικό Dog Park του Oceanside είναι ανοιχτό από τις καθημερινές 7:00 π.μ. έως 7:00 μ.μ. Οι ώρες είναι 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 7 π.μ.

Το πάρκο διαθέτει: ένα πάρκο για πιο ενεργά σκυλιά, ένα πάρκο για λιγότερο ενεργά σκυλιά, τουαλέτες, καθίσματα, σκιά, σάκοι απορριμμάτων, αλλά ΟΧΙ φωτισμός. Google Map