Το Oahu είναι το σπίτι σε περισσότερες από 125 παραλίες

Οι παραλίες στο Oahu προσφέρουν περισσότερο από ηλιοθεραπεία και οι άνθρωποι που βλέπουν σε σκόνη λευκή άμμο με την αγκαλιά ζεστών ακτίνων της Χαβάης.

Με περισσότερες από 125 παραλίες στο Oahu από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε, από τα ισχυρά χτυπημένα χειμωνιάτικα κύματα της Βόρειας Θάλασσας μέχρι το απαλό διάλειμμα της Waikiki, υπάρχει μια παραλία στο Oahu που ταιριάζει σε κάθε γούστο από έναν επισκέπτη για ηλιοθεραπεία στον πιο αθλητικό windsurfer .

Με θερμοκρασίες νερού που κυμαίνονται από 75 ° F έως 80 ° F καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί οι ντόπιοι και οι επισκέπτες όσο και τακτικά συρρέουν στα καθαρά γαλανά νερά του Oahu.

Πολλές από τις παραλίες του Oahu είναι προσπελάσιμες. Η πόλη και η κομητεία της Χονολουλού έχουν μια εξαιρετική ιστοσελίδα με περισσότερες πληροφορίες.

Παραλίες του South Shore

Η ακτογραμμή South Shore είναι γνωστή για τις πολλές παραλίες της. Εκδρομές όπως η κολύμβηση με αναπνευστήρα, η συγκέντρωση παλίρροιας και το κολύμπι είναι εξαιρετικές δραστηριότητες αναψυχής για τις τοπικές οικογένειες που κάνουν πικ-νικ στην παραλία.

Νοτιοανατολικές παραλίες

Δύο από τις πιο δημοφιλείς παραλίες του Οχάου βρίσκονται στη νοτιοανατολική ακτή του νησιού.

Παραλίες Βόρειας Θάλασσας

Η Βόρεια ακτή είναι γνωστή για την παγκόσμιας κλάσης σέρφινγκ και τις τεράστιες χειμερινές πτώσεις. Κατά τους χειμερινούς μήνες, τα κύματα φθάνουν τα ύψη των 25 - 30 ποδιών. Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι σε αντίθεση με ήρεμες, επίπεδες συνθήκες ιδανικές για κολύμπι και ψαροντούφεκο.

Παραλίες Ανατολικής Θάλασσας

Η ανατολική ακτή (windward πλευρά) έχει πλούσια τροπική παραλία, οι οποίες είναι οι αγαπημένες τοποθεσίες για τους λάτρεις του ανέμου, του χαρουπιού και των ιστιοπλοϊκών. Βορειοανατολικά tradewinds κρατήσει την ακτή δροσερό 90 τοις εκατό του έτους.

Παραλίες της δυτικής ακτής

Η Δυτική Όχθη (αριστερή πλευρά) έχει πολλές θεαματικές παραλίες. Η ερειπωμένη ακτή είναι γνωστή για τα παράκτια αλιευτικά σημεία. Οι χειμερινοί μήνες βλέπουν τα μεγάλα κύματα, τα οποία φτάνουν σε ύψος πάνω από 15 πόδια.