Ιούλιος - Σεπτέμβριος 2016 Φεστιβάλ και εκδηλώσεις στο Οχάου

Τέχνες & Πολιτισμός, Κουζίνα, Μουσική, Ψώνια & Ψυχαγωγία, Αθλητισμός και Άσκηση

Ιούλιος 2016 (Ημερομηνίες TBA)
Φεστιβάλ Τεχνών Haleiwa 19ο Ετήσιο Καλοκαιρινό ArtFest
Απολαύστε ένα ευρύ φάσμα παραδοσιακών, σύγχρονων και εθνοτικών τεχνών στο Haleiwa Beach Park στην ιστορική πόλη Haleiwa. Αυτή η εκδήλωση περιλαμβάνει εικαστικούς καλλιτέχνες, μουσικούς, τραγουδιστές, χορευτές, διαδηλώσεις, αφήγηση, εκθέσεις μαθητών τέχνης, ιστορικές περιηγήσεις τρόλεϊ και τέχνες και βιοτεχνίες παιδιών. Αναζητήστε και αγοράστε μοναδικά έργα από καλλιτέχνες όλων των ηλικιών και πολιτιστικό υπόβαθρο.

Ιούλιος 2016 (Ημερομηνίες TBA)
Μάνγκο στη Μόνια
Αν είστε μπανάνες για τα μάνγκο, βεβαιωθείτε ότι θα επισκεφθείτε το Moana Surfrider για το όγδοο ετήσιο μάνγκο στο φεστιβάλ Moana. Οι λάτρεις του μανγκό καλούνται να επισκεφτούν περίπτερα τροφίμων και δραστηριοτήτων που χαρακτηρίζουν αυτό το τοπικό φαβορί. Αυτή η γιορτή όλων των πράξεων μανγκό θα περιλαμβάνει διαγωνισμούς συνταγών, μαγειρικές διαδηλώσεις και ένα κοκτέιλ μάνγκας. Με πάνω από εξήντα ποικιλίες μάνγκο που καλλιεργούνται στη Χαβάη, θα είστε σίγουροι ότι θα βρείτε κάτι που σας αρέσει

4 Ιουλίου 2016
Ala Moana Center Πυροτεχνήματα
Για 25η συνεχή χρονιά, το Ala Moana Centre θα παρουσιάσει τους ντόπιους και τους επισκέπτες με ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά show fireworks στη χώρα. Εκτός από τα πυροτεχνήματα, το Ala Moana Centre θα προσφέρει ζωντανή ψυχαγωγία σε ένα σαββατοκύριακο και ένα πέρασμα εμπορικών αποταμιευτικών σε εμπορικό κέντρο. Διαβάστε το χαρακτηριστικό μας στο Κέντρο πυροτεχνημάτων Ala Moana Center .

16 Ιουλίου 2016
Κορεατικό Φεστιβάλ
Το κορεατικό φεστιβάλ είναι ένα ετήσιο γεγονός που διοργανώνεται από το Κορεατικό Εμπορικό Επιμελητήριο της Χαβάης, σε συνεργασία με δεκάδες κοινοτικές οργανώσεις και επιχειρήσεις και εκατοντάδες εθελοντές.

Αυτή η δημοφιλής πολιτιστική γιορτή υπογραμμίζει το μοναδικό φαγητό, το χορό, την τέχνη και τη μουσική της Κορέας. Στο παρελθόν, οι εορταστικές εκδηλώσεις περιελάμβαναν κορεάτικα μαθήματα μαγειρικής, έναν διαγωνισμό τραγουδιού και ακόμη και ένα διαγωνισμό τρώγοντας φαγητό.

16-17 Ιουλίου, 2016
39ο ετήσιο Φεστιβάλ Prince Hula
Το 39ο ετήσιο Φεστιβάλ Πρίγκιπα Lot Hula είναι ένα διήμερο γεγονός που πραγματοποιήθηκε στους όμορφους κήπους Moanalua.

Το φεστιβάλ χαρακτηρίζει το hula halau (σχολεία) που προσελκύει το hula mound για τους θεατές να απολαμβάνουν και να προβάλλουν την τοπική ιθαγένεια της Χαβάης μέσω της βιοτεχνίας, της δημιουργίας kapa, του lau hala ύφανσης, του lomilomi μασάζ, των παραδοσιακών παιχνιδιών της Χαβάης κ.α.

17 Ιουλίου 2016
Χαβάη All-Collectors Show
Μην χάσετε την ευκαιρία να βρείτε το τέλειο δώρο από τη Χαβάη στο Hawaii All-Collectors Show στην εκθεσιακή αίθουσα Blaisdell. Αυτή η ετήσια συλλεκτική και αντίκες παρουσιάζουν και πωλούν χαρακτηριστικά περισσότερα από 200 θαλάμους με μία από τις μεγαλύτερες επιλογές της Χαβάης κάτω από μια στέγη.

17 Ιουλίου 2016
46ο Ετήσιο Φεστιβάλ Ukulele Χαβάη
Ο τοπικός θρύλος του ukulele Roy Sakuma και οι χορηγοί του βοηθούν να κρατήσει το όργανο ζωντανό με το μεγαλύτερο φεστιβάλ αυτού του είδους στον κόσμο, προσελκύοντας χιλιάδες ετησίως. Μια ελεύθερη συναυλία πέντε ωρών παρουσιάζει τους καλύτερους παίκτες ukulele από όλο τον κόσμο, μαζί με τις εθνικές προσωπικότητες, κορυφαίους διασκεδαστές της Χαβάης και μια ορκωτή ουκουλέλε με περισσότερους από 800 μαθητές που αποτελούνται κυρίως από παιδιά. Το φεστιβάλ ωφελεί το Ukulele Festival Hawaii, έναν φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό

Αύγουστος 2016 (Ημερομηνίες TBA)
Χαβανέζικο Φεστιβάλ Κιθάρας Slack Key
Η χαλαρή κιθάρα βασίστηκε στη Χαβάη τον 19ο αιώνα με το χαβανέζο paniolo (cowboys) και συνεχίζει να κερδίζει δημοτικότητα.

Το Hawaiian Slack Key Guitar Festival, που ιδρύθηκε το 1982, γιορτάζει την πολιτιστική του σημασία και διαιωνίζει και διατηρεί τη μοναδική μορφή ακουστικής κιθάρας "Ki hoalu", που σημαίνει "χαλαρώστε το κλειδί". Το φεστιβάλ λαμβάνει χώρα στο Kapiolani Park και παρουσιάζει παραστάσεις από γνωστούς χαλαρούς βασικούς μουσικούς.

Αύγουστος 2016 (Ημερομηνίες TBA)
OceanFest του Δούκα
Το OceanFest του Duke, ένα εβδομαδιαίο φεστιβάλ, διαθέτει μια ποικιλία συναρπαστικών διαγωνισμών θαλάσσιων αθλημάτων, όπως longboard surfing, σέρφινγκ, κολύμπι, κωπηλασία και άλλα γεγονότα που αποδίδουν φόρο τιμής στον τοπικό νερόχρονο. Οι εορταστικές εκδηλώσεις κορυφώνονται με την τελετή draping του Αγίου Δούκα Kahanamoku στις 24 Αυγούστου, την επέτειο των γενεθλίων του

19-21 Αυγούστου, 2016
Κατασκευασμένο στο φεστιβάλ της Χαβάης
Απολαύστε αυτή την τριήμερη γιορτή επισημαίνοντας τα μοναδικά προϊόντα της Χαβάης.

Περισσότεροι από 400 εκθέτες προσφέρουν μεγάλη ποικιλία ειδών που παράγονται και καλλιεργούνται στη Χαβάη, όπως τέχνη, ρούχα, τρόφιμα, έπιπλα σπιτιού, κοσμήματα, παιχνίδια, φρέσκα προϊόντα, φυτά και αυθεντικά χειροτεχνήματα της Χαβάης.

Αυγούστου 27-28, 2016
Ελληνικό Φεστιβάλ
Το Ελληνικό Φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε στο Pavilion McCoy στο Ala Moana Beach Park, γιορτάζει τον ελληνικό πολιτισμό με εθνοτικές γεύσεις, ζωντανή ψυχαγωγία, πολιτιστικούς θαλάμους και πολλά άλλα. Το δημοφιλές ετήσιο φεστιβάλ χρηματοδοτείται από τον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. www.greekfestivalhawaii.com

Σεπτέμβριος 2016 (Ημερομηνίες TBA)
Φεστιβάλ Ρύζι
Το Σεπτέμβριο είναι ο εθνικός μήνας ρύζι και ποιος καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε παρά να παρακολουθήσετε το έβδομο ετήσιο Φεστιβάλ Ρύζι. Η γιορτή περιλαμβάνει ψυχαγωγία, πολιτιστικές παραστάσεις και μαγειρικές διαδηλώσεις από τοπικούς σεφ διασημοτήτων. Το Rice Fest είναι ένα δωρεάν, μονοήμερο γεγονός που διερευνά τις πολλές διαφορετικές χρήσεις για το ρύζι, καθώς και τις καλλιέργειες που το χρησιμοποιούν. Οι συμμετέχοντες έχουν μια βαθύτερη εκτίμηση για το ρύζι και τις πολλές εκδηλώσεις του.

Σεπτέμβριος 2016
Aloha Φεστιβάλ
Αυτή η πρωταρχική βιτρίνα γιορτάζει τη μουσική, το χορό και την ιστορία της Χαβάης και αποσκοπεί στη διατήρηση των μοναδικών παραδόσεων των νησιών. Οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Oahu περιλαμβάνουν μια Waikiki Hoolaulea στις 17 Σεπτεμβρίου και μια φυτική παρέλαση στις 24 Σεπτεμβρίου. Διαβάστε το χαρακτηριστικό μας στα Aloha Festivals.

3-4, 2016
34ο Ετήσιο Φεστιβάλ Οκινάουαν
Η Ένωση Χαβάης Ηνωμένων Οκινάουα παρουσιάζει το μεγαλύτερο εθνοτικό φεστιβάλ στην πολιτεία της Χαβάης. Η εκδήλωση ξεκινάει με μια μίνι πομπή μέσα στο πάρκο Kapiolani που χαρακτηρίζει μια απόδοση τυχαίων drum. Το τριήμερο φεστιβάλ γιορτάζει τον πολιτισμό της Οκινάουα με τρόφιμα, ψυχαγωγία, τέχνες, βιοτεχνίες και πολιτιστικές δραστηριότητες.

5 Σεπτεμβρίου 2016
Ράγκουερτ Γουαϊκίκ Κολυμπήστε
Η 47η ετήσια κολύμβηση του Waikiki Roughwater Swim είναι όπου κολυμβητές από όλο τον κόσμο θα αντιμετωπίσουν τα προκλητικά νερά της Waikiki. Αυτό το ανοιχτό νερό κολυμπά έχει μήκος 2.384 μίλια, ξεκινώντας από την παραλία Sans Souci μεταξύ του Natatorium και του New Otani Kaimana Beach Hotel και τελειώνει κοντά στο Hilton Hawaiian Village.

25 Σεπτεμβρίου 2016
Χονολουλού Century Ride
Η Χονολουλού Century Ride είναι το παλαιότερο και μεγαλύτερο ποδηλατικό γεγονός της Χαβάης, προσελκύοντας περίπου 4.000 άτομα ανά τον κόσμο κάθε χρόνο. Η διαδρομή αρχίζει και τελειώνει στο πάρκο Kapiolani και οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν να πετάξουν 20, 25, 40, 50, 75 ή 100 μίλια με το δικό τους ρυθμό. Τα έσοδα από την ετήσια διασκεδαστική πορεία υποστηρίζουν την ένωση ποδηλασίας της Χαβάης και τις προσπάθειές της να προωθήσει την ποδηλασία για την υγεία, την αναψυχή και τη μεταφορά μέσω της υπεράσπισης, της εκπαίδευσης και των εκδηλώσεων.

Κράτηση της διαμονής σας

Ελέγξτε τιμές για τη διαμονή σας σε Χονολουλού ή Waikiki με TripAdvisor