Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν επισκεφθείτε το Pearl Harbor

Πριν επισκεφθείτε το Pearl Harbor, το USS Arizona Memorial και τους άλλους χώρους του Pearl Harbor, είναι χρήσιμο να μάθετε λίγο για την ιστορία του Pearl Harbor και της USS Arizona, καθώς και για τις άλλες ιστορικές τοποθεσίες που μπορείτε να επισκεφτείτε στην περιοχή.

Ιστορία του Περλ Χάρμπορ

Με τα άρθρα που αναφέρονται παρακάτω. θα δούμε την πρώιμη ιστορία του Περλ Χάρμπορ και θα μάθουμε πώς η περιοχή έγινε έδρα του Στόλου του Ειρηνικού των Ηνωμένων Πολιτειών τα χρόνια πριν από τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στη συνέχεια, θα εξετάσουμε την ιαπωνική επίθεση στο Περλ Χάρμπορ στις 7 Δεκεμβρίου 1941 και τα επακόλουθά της στην επικράτεια της Χαβάης και θα εξετάσουμε γιατί πρέπει να θυμηθούμε τι συνέβη στις 7 Δεκεμβρίου 1941.

Τέλος, θα προσφέρουμε πολλές πραγματικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την επίθεση στο Περλ Χάρμπορ. Πολλές από αυτές τις φωτογραφίες ταξινομήθηκαν για χρόνια.

USS Arizona Memorial

Το δημοφιλέστερο τουριστικό αξιοθέατο της Χαβάης έχει πάνω από 1.500.000 εκατομμύρια τουρίστες ετησίως. Θα σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε την επίσκεψή σας σε αυτό το πιο επίσημο μέρος της Χαβάης. Από τις 16 Φεβρουαρίου 2012, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν εισιτήρια εκ των προτέρων και θα σας εξηγήσουμε αυτή τη διαδικασία.

Προσφέρουμε επίσης φωτογραφίες του Κέντρου επισκεπτών USS Arizona Memorial, του USS Arizona Museum και του USS Arizona Memorial στο Περλ Χάρμπορ της Χαβάης.

USS Bowfin Submarine Μουσείο & Πάρκο

Το USS Bowfin Submarine Museum & Park στο Περλ Χάρμπορ προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να περιηγηθούν στο υποβρύχιο USS Bowfin του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και να προβάλουν και να ασχολούνται με τα υποβρύχια σε χώρους και στο Μουσείο.

Δείτε μια γκαλερί από 36 φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί στο USS Bowfin Submarine Museum & Park Photo Gallery στο Περλ Χάρμπορ, Χαβάη

Μνημείο του θωρηκτού του Μισσούρι

Το USS Missouri ή το Mighty Mo, όπως ονομάζεται συχνά, είναι αγκυροβολημένο στο νησί Ford στο Περλ Χάρμπορ μέσα σε μήκος πλοίου του USS Arizona Memorial, σχηματίζοντας τακτοποιημένα βιβλία για τη συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών στον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο.

Προβολή φωτογραφιών του Μνημείου του Μαντσουριού και του θωρηκτού του Μιζούρι στο Ford Island, Περλ Χάρμπορ, Χαβάη

Μουσείο Αεροπορίας του Ειρηνικού

Το πολυαναμενόμενο Μουσείο Αεροπορίας του Ειρηνικού - Pearl Harbor (PAM) άνοιξε για το κοινό στις 7 Δεκεμβρίου 2006, την 65η επέτειο της ιαπωνικής επίθεσης στη Χαβάη.

Μπορείτε να διαβάσετε την αναθεώρησή μας και στη συνέχεια να δείτε μια γκαλερί 18 φωτογραφιών του Μουσείου Αεροπορίας του Ειρηνικού στο νησί Ford, το Περλ Χάρμπορ.

Επιπλέον πληροφορίες

Ελέγξτε την επιλογή μας από τα κορυφαία βιβλία, νέα και παλιά, που γράφτηκαν για την ιαπωνική επίθεση στο Περλ Χάρμπορ στις 7 Δεκεμβρίου 1941.

Από το αμφιλεγόμενο docudrama του John Ford, 7 Δεκεμβρίου: Η Ιστορία του Περλ Χάρμπορ σε αρκετές νέες παραγωγές για την 60η επέτειο της επίθεσης, υπάρχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές ντοκιμαντέρ.

Πολυάριθμες κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές μίνι έχουν δημιουργηθεί πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ιαπωνική επίθεση στο Περλ Χάρμπορ στις 7 Δεκεμβρίου 1941. Αυτές είναι οι επιλογές μας για τις καλύτερες ταινίες και τηλεοπτικές μίνι-σειρές για τα γεγονότα της " Ημέρα που θα ζήσει στην αηδία. "