Η Aulani της Disney επεκτείνεται για να προσφέρει νέες περιπέτειες

Προσθήκες 2013 στο Oahu Resort

Άνοιξε το 2011, το Aulani, το αυτόνομο θέρετρο της Disney στο νησί της Χαβάης του Oahu, είναι μια τολμηρή αναχώρηση για το Mouse House. Αντί για ένα κάστρο, περιπέτεια και θεματικό πάρκο γεμάτο χαρακτήρες που περιβάλλεται από ξενοδοχεία, το ίδιο το ξενοδοχείο είναι ο προορισμός. Και αντί να λέει φανταστικές ιστορίες για τις πριγκίπισσες ιστοριών και τα μυθικά εδάφη, εστιάζεται στους πολύ πραγματικούς ανθρώπους, τους τόπους και τον πολιτισμό της Χαβάης.

Μετά από δύο χρόνια λειτουργίας, το μεγάλο πείραμα φαίνεται να είναι ένα μεγάλο χτύπημα.

Το θέρετρο είναι πολυσύχναστο και με τους δύο διανυκτερεύοντες επισκέπτες και τα μέλη του Disney Vacation Club, το πρόγραμμα ιδιοκτησίας διακοπών της εταιρείας (διαβάστε το: timeshare). Οι λαοί φαίνεται να είναι περισσότερο από πρόθυμοι να πληρώσουν ένα ασφάλιστρο για να επισκεφτούν το θεαματικά εντυπωσιακό θέρετρο, να ξεκουραστούν με έναν Mickey και τους φιλαράκια του και να γνωρίσουν τη θρυλική φιλοξενία και τη διάθεση της Disney για την αφήγηση.

Η παραλία του Aulani και ο χώρος της πισίνας είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Τόσο πολύ, η Disney τσίμπησε τη διάταξη του θέρετρου και μετέφερε το show του που μοιάζει με luau σε μια μη χρησιμοποιούμενη χλοώδη περιοχή, ώστε να μπορεί να αναπτύξει μια επιπλέον πισίνα, spa και παιδική χαρά του μικρού παιδιού. Επίσης επέκτεινε τις επιλογές για φαγητό προσθέτοντας ένα πολύ απαραίτητο καφέ. Το θέρετρο έκανε το ντεμπούτο των νέων χαρακτηριστικών τον Οκτώβριο του 2013, όταν έχω την ευκαιρία να επισκεφθώ.

Σκέφτεστε να κατευθυνθείτε στο φυλάκιο της Χαβάης της Disney;

Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση του Aulani . Έχω επίσης επιλέξει με το χέρι τους κορυφαίους λόγους για να επισκεφτεί την Aulani και έδωσε ένα βίντεο από το Aulani που παρουσιάζει το θέρετρο.

Περισσότερο πενιχρό νερό

Η "κοιλάδα Waikolohe", η οποία περνάει από το κέντρο του θέρετρου, είναι γεμάτη με όλους τους τρόπους να βρέξιμο (Waikolohe είναι η λέξη της Χαβάης για το "άτακτο νερό"), συμπεριλαμβανομένων των πολλαπλών πισίνων, ένα τεράστιο τεμπέλης ποταμό, μια εμπειρία snorkeling, νεροτσουλήθρες και υδρομασάζ.

Αλλά, ειδικά κατά τις εποχές αιχμής, μπορεί επίσης να συσκευάζεται με τους επισκέπτες. Παρέχοντας περισσότερους τρόπους για να βρεθεί υγρό, το νέο Ka Maka Landing θα πρέπει να συμβάλει στην ανακούφιση της συμφόρησης.

Το επίκεντρο της προσθήκης είναι μια "πισίνα υπερχείλισης", η οποία προσφέρει μια ανεμπόδιστη θέα στο απώτατο άκρο της υπέροχης κόλπος του κόλπου Ko Olina. Βρίσκεται στη δυτική όχθη του Oahu, τα ηλιοβασιλέματα πάνω από την παραλία είναι ματιά και η άκρη της πισίνας προσφέρει ένα ιδανικό πλεονέκτημα για να παρακολουθήσετε τη νυχτερινή παράσταση. Είναι η δεύτερη πισίνα υπερχείλισης στο θέρετρο, αν και είναι πολύ μεγαλύτερη από την αρχική.

Δεν θέλω να δώσω τίποτα μακριά, αλλά οι φιλοξενούμενοι που βυθίζουν τα κεφάλια τους υποβρύχια στην πισίνα θα επιβραβευτούν από ένα ακουστικό αυγό του Πάσχα, το Disney Imagineers συμπεριελάμβανε έξυπνα. (Να είστε υπομονετικοί - αλλά μην ξεχάσετε να έρθετε περιστασιακά στον αέρα! Τελικά θα το ακούσετε.) Είναι ένα από τα αμέτρητα παραδείγματα εκκρεμών λεπτομερειών που περιμένουν να ανακαλυφθούν σε όλο το θέρετρο.

Δίπλα στην πισίνα βρίσκεται το Ka Maka Grotto, ένα σπα που βρίσκεται σε αυτό που φαίνεται να είναι ένα καταφύγιο κοραλλιογενών υφάλων που ταιριάζει στην Μικρή Γοργόνα. Τα Imagineers έχουν διαμορφώσει ένα ελαφρύ πακέτο που λούζει τη σπηλιά που μοιάζει με εναλλασσόμενες αποχρώσεις του πορτοκαλί, πράσινου και άλλα χρώματα.

Αφού ο ήλιος βυθιστεί πάνω από τον κόλπο, η σπηλιά τοποθετεί τη δική του παράσταση.

Η στρογγυλοποίηση των νέων στοιχείων του Ka Maka είναι το Keiki Cove, μια μικρή παιδική χαρά για τα νήπια. Προσφέρει απαλές βρύσες που τυχαία ξεφυτρώνουν στη ζωή τους στην πισίνα βαθιά αστραγάλων.

Aloha. Τώρα βγείτε από εδώ.

"Το μόνο πράγμα που θα ήθελα να δω είναι ότι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν την Aulani ως βάση λειτουργίας για να βγουν έξω στα νησιά και να τα βιώσουν", λέει ο Joe Rohde, ανώτερος αντιπρόεδρος και δημιουργικός εκτελεστικός, Walt Disney Imagineering και ο επικεφαλής οραματιστής του θέρετρου . Αντανακλώντας στο άνοιγμα του έργου δύο χρόνια, ο ντόπιος Oahu ήλπιζε ότι οι επισκέπτες θα εξερευνούσαν την πατρίδα του περισσότερο αφού εκτέθηκαν και εμπνεύστηκαν από όλα τα τεχνουργήματα της Χαβάης, τη γλώσσα και τον γνώριζαν ότι αυτός και η ομάδα του είχαν τόσο ενστικτωδώς ενσωματωθεί το θέρετρο.

Αντ 'αυτού, πολλοί επισκέπτες έχουν διαμείνει, ικανοποιημένοι να δοκιμάσουν την εκδοχή της Disney της Χαβάης - ως εκ τούτου, την ώθηση για την αύξηση των προσφορών πισίνα. Εν μέρει, αυτό μπορεί να οφείλεται στην υπέροχη δουλειά που ο Rohde και οι κοόρτεις του έχουν κάνει στη δημιουργία μιας τόσο φιλόξενης, συναρπαστικής και γεμάτης χαρακτηριστικών φέτας παραδείσου. Γιατί να φύγετε;

Μπορεί επίσης να οφείλεται εν μέρει στην σχετικά απομονωμένη του θέση. Σε αντίθεση με το πλήθος των ξενοδοχείων που βρίσκονται κατά μήκος της ακτής Waikiki στη Χονολουλού, η οποία προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην πόλη, το Aulani βρίσκεται στην άλλη πλευρά του νησιού στην ημι-πύλη της κοινότητας Ko Olina. Για να εξερευνήσετε πέρα ​​από τις πύλες, οι επισκέπτες θα πρέπει είτε να νοικιάσουν ένα αυτοκίνητο (το οποίο κοστίζει πολύ περισσότερο στο μετρητή Alamo του συγκροτήματος σε σύγκριση με τις σχετικά λογικές τιμές που είναι διαθέσιμες στο αεροδρόμιο της Χονολουλού) είτε να κλείσετε εκδρομή στο ξενοδοχείο ή μέσω τρίτου φορέα .

Εκτός από τα πιο τουριστικά τμήματα της Χονολουλού, υπάρχουν πολλά εστιατόρια σε λογικές τιμές στο Oahu. Οι άπειροι καλεσμένοι που βγήκαν στο Aulani θα μπορούσαν να βρεθούν μέσα στον προϋπολογισμό των διακοπών τους με φαγητό αποκλειστικά σε ακίνητα. Το νέο Ulu Cafe, το οποίο το θέρετρο χτίστηκε με την κατοχή μιας πρώην βίλας τριών υπνοδωματίων στο ισόγειο, βοηθάει να διευρυνθούν οι επιλογές και να προσφερθεί κάποιος ναύλος με χαμηλότερες τιμές. Αλλά δεν είναι ακόμα φθηνό.

Η άτυπη καφετέρια, η οποία είναι ανοιχτή καθημερινά για τα τρία γεύματα, προσφέρει αντικείμενα "pick-and-go", καθώς και φρέσκα και δροσερά ζεστά και κρύα πιάτα, όπως flatbreads (πολύ νόστιμα), σάντουιτς και σούπες. Τα πρωινά μπορεί να είναι δύσκολα. Το πρωινό γεύματος χαρακτήρα στην τραπεζαρία Makahiki είναι πλούσιο, αλλά αρκετά ακριβό και, όπως μπορεί να αναμένεται, μπορεί να πάρει θορυβώδη. Τα a la carte αντικείμενα στο νέο Cafe Ulu, συμπεριλαμβανομένων των μπουκαλιών χυμών και bagels για $ 4 ανά τεμάχιο, μπορούν να προστεθούν.

Θα ήταν πιο λογικό να κατευθυνθείτε προς το εστιατόριο υπογραφής, "Ama'Ama", για ένα πιο σιωπηλό πρωινό γεύμα. Ενώ το μενού δείπνου του είναι ακριβό, το πρωινό του είναι εκπληκτικά λογικό. Μια άλλη εναλλακτική λύση θα ήταν να ελέγξετε έξω τα εστιατόρια στα κοντινά ξενοδοχεία στο Ko Olina. Ή κατευθυνθείτε απέναντι από το εμπορικό κέντρο που περιλαμβάνει ένα κατάστημα ABC που προσφέρει ένα deli.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.