Κορυφαίες Περιηγήσεις Οδήγησης και Πεζοπορικές Περιηγήσεις στο Oahu

Ήταν πάντα μια απογοήτευση που τόσοι πολλοί ταξιδιώτες στο Oahu εξακολουθούν να κρατούν την παραμονή τους σε ένα από τα, αναμφισβήτητα, μεγάλα ξενοδοχεία ή θέρετρα στην Waikiki , και όμως ποτέ δεν τολμούν παρά να πάνε στην παραλία ή να κάνουν ψώνια κατά μήκος της λεωφόρου Kalakaua.

Χωρίς αμφιβολία, η Waikiki είναι φανταστική και μερικά από τα καλύτερα θέρετρα στη Χαβάη βρίσκονται σε απόσταση λίγων τετραγώνων από τα δύο μίλια της παραλίας Waikiki.

Αλλά Oahu είναι πολύ υποτιμημένη? είναι ένα πανέμορφο νησί με τόσο πολλά να το δεις και να το κάνεις. Οι επισκέπτες πρέπει απλά να βγουν και να εξερευνήσουν το νησί.

Υπάρχουν τρεις βασικοί τρόποι να φτάσετε στο Oahu - ως μέρος μιας πληρωμένης περιήγησης, με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο ή χρησιμοποιώντας το εξαιρετικό σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών του Oahu, TheBus και στη συνέχεια να κάνετε λίγο περίπατο.

Αυτό το χαρακτηριστικό θα εξετάσει τους τελευταίους δύο τρόπους για να εξερευνήσετε το νησί - με το αυτοκίνητο ενοικίασης ή χρησιμοποιώντας το TheBus. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες περιηγήσεις οδήγησης και πεζοπορίας στο Oahu.