Οχάου - Τόπος συγκέντρωσης της Χαβάης

Μέγεθος του Oahu:

O'ahu είναι το τρίτο μεγαλύτερο από τα νησιά της Χαβάης, με έκταση 607 τετραγωνικά μίλια. Είναι μήκους 44 μιλίων και πλάτους 30 μιλίων.

Πληθυσμός του Oahu:

Από το 2014 (εκτίμηση της απογραφής των ΗΠΑ): 991.788. Ethnic mix: 42% Ασίας, 23% Καυκάσιος, 9,5% Ισπανόφωνος, 9% Χαβάης, 3% Μαύροι ή Αφροαμερικανοί. Το 22% ταυτίζεται με δύο ή περισσότερες φυλές.

Το ψευδώνυμο του Oahu:

Το ψευδώνυμο του O'ahu είναι η "Συγκέντρωση". Εκεί όπου ζουν οι περισσότεροι και έχουν τους περισσότερους επισκέπτες από οποιοδήποτε νησί.

Οι μεγαλύτερες πόλεις στο Oahu:

  1. Πόλη της Χονολουλού
  2. Waikiki
  3. Kailua

Σημείωση: Το νησί Oahu περιλαμβάνει την κομητεία της Χονολουλού. Το όλο νησί διοικείται από τον δήμαρχο της Χονολουλού. Από τεχνική άποψη ολόκληρο το νησί είναι η Χονολουλού.

Αεροδρόμια σε Oahu:

Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Χονολουλού είναι ο κύριος αερολιμένας στα νησιά της Χαβάης και ο 23ο πολυάσχολος στις ΗΠΑ. Όλες οι μεγάλες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν άμεση εξυπηρέτηση από τις ΗΠΑ και τον Καναδά στο O'ahu.

Το Dillingham Airfield είναι μια γενική υπηρεσία αεροπορικής κοινής χρήσης στη βόρεια ακτή του Oahu κοντά στην κοινότητα Waialua.

Το αεροδρόμιο Kalaeloa , πρώην Ναυτικός Αεροσταθμός, Barbers Point, είναι μια γενική αεροπορική εγκατάσταση που χρησιμοποιεί 750 στρέμματα της πρώην ναυτικής εγκατάστασης.

Μεγάλες βιομηχανίες στο Oahu:

  1. Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  2. Στρατιωτική / Κυβέρνηση
  3. Κατασκευή / Κατασκευή
  4. Γεωργία
  5. Λιανικές πωλήσεις

Κλίμα του Οχάου:

Σε επίπεδο θάλασσας, η μέση θερμοκρασία χειμώνα το απόγευμα είναι περίπου 75 ° F κατά τους ψυχρότερους μήνες του Δεκεμβρίου και του Ιανουαρίου.

Τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο είναι οι καυτερότεροι καλοκαιρινοί μήνες με τις θερμοκρασίες στα χαμηλά 90s Η μέση θερμοκρασία είναι 75 ° F - 85 ° F. Λόγω των επικρατουμένων εμπορικών ανέμων, οι περισσότερες βροχοπτώσεις χτυπάει τις βόρειες ή βορειοανατολικές ακτές, αφήνοντας τις νότιες και νοτιοδυτικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Χονολουλού και της Waikiki, σχετικά στεγνές.

Γεωγραφία του Oahu:

Μίλια της ακτογραμμής - 112 γραμμικά μίλια.

Αριθμός παραλιών - 69 προσβάσιμες παραλίες. 19 είναι ναυαγοσώστες. Οι άμμοι είναι λευκές και αμμώδεις. Η μεγαλύτερη παραλία είναι Waimanalo σε μήκος 4 μιλίων. Η πιο γνωστή παραλία Waikiki.

Πάρκα - Υπάρχουν 23 κρατικά πάρκα, 286 νομαρχιακά πάρκα και κοινοτικά κέντρα και ένα εθνικό μνημείο, το USS Arizona Memorial .

Η υψηλότερη κορυφή - η επίπεδη κορυφή του όρους Ka'ala (ύψος 4.025 πόδια) είναι η υψηλότερη κορυφή του O'ahu και μπορεί να φανεί σχεδόν από οποιοδήποτε σημείο δυτικά της κορυφής Κοολού.

Επισκέπτες και καταλύματα του Oahu (2015):

Αριθμός επισκεπτών ετησίως - Περίπου 5,1 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται το Oahu κάθε χρόνο. Από αυτά τα 3 εκατομμύρια προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο επόμενος μεγαλύτερος αριθμός προέρχεται από την Ιαπωνία.

Κύρια Θέρετρα Περιοχές - Τα περισσότερα ξενοδοχεία και μονάδες συγκυριαρχία βρίσκονται στην Waikiki. Αρκετά θέρετρα είναι διάσπαρτα σε όλο το νησί.

Αριθμός ξενοδοχείων - Περίπου 64, με 25.684 δωμάτια.

Αριθμός συγκυριαρχιών διακοπών - Περίπου 29, με 4.328 μονάδες.

Ενοικιάσεις ενοίκων / κατοικιών - 328, με 2316 μονάδες

Αριθμός πανδοχείων - 20, με 48 μονάδες

Δημοφιλή αξιοθέατα σε Oahu:

Τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα επισκεπτών - Τα αξιοθέατα και τα μέρη που συγκεντρώνουν με συνέπεια τους περισσότερους επισκέπτες κάθε χρόνο είναι το USS Arizona Memorial (1,5 εκατομμύρια επισκέπτες). το πολυνησιακό πολιτιστικό κέντρο (1 εκατομμύριο επισκέπτες) · Χονολουλού ζωολογικό κήπο (750.000 επισκέπτες)? Sea Life Park (600.000 επισκέπτες); και το Μουσείο Μπέρικο Π. Μπίσκοπ (5 00.000 επισκέπτες).

Πολιτιστικά χαρακτηριστικά:

Τα πολλά ετήσια φεστιβάλ του νησιού απεικονίζουν πλήρως τη φημισμένη εθνοτική ποικιλομορφία της Χαβάης. Οι εορτασμοί περιλαμβάνουν:

Περισσότερα Φεστιβάλ

Γκολφ Οχάου:

Υπάρχουν 9 στρατιωτικά, 5 δημοτικά και 20 ιδιωτικά γήπεδα γκολφ στο O'ahu. Περιλαμβάνουν πέντε μαθήματα που φιλοξένησαν εκδηλώσεις PGA, LPGA και Champions Tour (τέσσερις από τις οποίες είναι ανοιχτές για το κοινό) και ένα άλλο γήπεδο γκολφ Ko'olau, το οποίο έχει βαθμολογηθεί ως η πιό σκληρή πρόκληση στην Αμερική.

Waikele Golf Club, Γήπεδο Γκολφ Coral Creek, Makaha Resort & Golf Club έχουν υψηλή βαθμολογία. Το Turtle Bay είναι η μοναδική εγκατάσταση 36 οπών του νησιού. Το πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο Palmer φιλοξενεί κάθε χρόνο τον Φεβρουάριο μια εκδήλωση LPGA.

Δείτε τον οδηγό μας για τα γήπεδα γκολφ του Oahu.

Superlatives:

Περισσότερα προφίλ του Οχάου

Προφίλ της Waikiki

Προφίλ της βόρειας ακτής του Oahu

Προφίλ της νοτιοανατολικής ακτής του Oahu και της παραλιακής ακτής