Ταχυδρομεία ανοίγουν αργά την ημέρα φόρου

Η προθεσμία υποβολής των κρατικών και ομοσπονδιακών φόρων για το έτος 2016 είναι η Δευτέρα 18 Απριλίου. Εάν δεν καταθέτετε ηλεκτρονικά και σας αποστέλλεται ταχυδρομική αποστολή μέχρι την τελευταία στιγμή, εδώ πρέπει να κάνετε.

Θα χρειαστεί να βρείτε φορολογικά έντυπα. Οι περισσότερες τοπικές βιβλιοθήκες φέρουν έντυπα. Ακολουθούν οι φόρμες φόρου του Νέου Μεξικού online.

Συμπληρώστε τις φορολογικές σας δηλώσεις και το ηλεκτρονικό αρχείο ή ταχυδρομήστε τα πριν από τα μεσάνυχτα. Ακόμη και αν υποβάλετε μια επέκταση, θα πρέπει να την έχετε σφραγίσει το ταχυδρομείο μέχρι τα μεσάνυχτα στις 18 Απριλίου.

Αν δεν καταθέσετε τους φόρους σας, μπορείτε ακόμα να λάβετε τις επιστροφές σας μέσω ταχυδρομείου στις 18 Απριλίου. Πολλά ταχυδρομεία είναι ανοιχτά μέχρι τις 5:30 μ.μ. Βρείτε τις ώρες ενός ταχυδρομείου κοντά σας σε Albuquerque.

Μπορείτε επίσης να καλέσετε τον αριθμό 1-800-275-8777 και να εισαγάγετε τον ταχυδρομικό κώδικα για να βρείτε το πλησιέστερο προς εσάς ταχυδρομείο. Εάν αφήσετε τις φορολογικές δηλώσεις σας σε μπλε κουτί συλλογής, βεβαιωθείτε ότι έχετε σημειώσει τον τελευταίο χρόνο συλλογής για την ημέρα, για να βεβαιωθείτε ότι θα ληφθεί μετά την αποστολή των εντύπων.

Για να βοηθήσετε όσους από εσάς αποστέλλουν τα έντυπά σας μετά τις 5:30 μ.μ., υπάρχει ένα ταχυδρομείο στην περιοχή όπου μπορείτε να κάνετε κατάθεση αλληλογραφίας μέχρι τις 7 μ.μ.:

Άλλες τοποθεσίες λιανικής ταχυδρομείου θα λειτουργούν κανονικά τις εργάσιμες ώρες στις 18 Απριλίου.

Πόσα ταχυδρομικά τέλη χρειάζομαι για τις φορολογικές δηλώσεις μου;

Τα ταχυδρομικά τέλη πρώτης θέσης είναι 47 σεντ για την πρώτη ουγκιά, 21 σεντς περισσότερο για κάθε επιπλέον ουγγιά. Εάν ο φάκελός σας αισθάνεται σαν να είναι βαρύτερο από μια ουγκιά, βεβαιωθείτε ότι οι επιστροφές σας θα φτάσουν εκεί εγκαίρως προσθέτοντας επιπλέον ταχυδρομικά τέλη.

Η ταχυδρομική υπηρεσία των ΗΠΑ διαθέτει προϊόντα και υπηρεσίες για να σας βοηθήσει να φέρετε εγκαίρως τα φορολογικά σας έντυπα.

Οι φορολογούμενοι από το Νέο Μεξικό θα πρέπει να γνωρίζουν πού να στέλνουν ατομικά έντυπα.