Χαβάη Big Island Gay Ξενοδοχεία οδηγός

Τα καλύτερα ξενοδοχεία Big Island, θέρετρα και πανδοχεία για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες

Το μεγαλύτερο από τα νησιά της Χαβάης, το Μεγάλο Νησί - το οποίο είναι επίσημα ονομάζεται νησί της Χαβάης - είναι περίπου 4.000 τετραγωνικά μίλια, το μέγεθος όλων των άλλων νησιών του κράτους σε συνδυασμό (αν και με πληθυσμό μόλις 185.000, σε σύγκριση με σχεδόν 1 εκατομμύριο στην περιοχή Oahu.Αυτό είναι ένα από τα πιο γεωγραφικά ποικίλα νησιά, με τα βουνά που εκτείνονται (συμπεριλαμβανομένης της Mauna Kea, η οποία στα 33.000 πόδια από τη βάση του ωκεανού μέχρι την κορυφή είναι αρκετά ψηλότερη από ό, τι ακόμη και το όρος Everest) , τα ενεργά ηφαίστεια, τις παραλίες με άμμο από λάβα, τα καταπράσινα βουνά, τη μεγαλύτερη πόλη έξω από το Oahu (ιστορικό Hilo), μια σημαντική περιοχή ερήμων πεδιάδων και τις ηλιόλουστες παραλίες με πολυτελή θέρετρα. αυτό είναι το ένα νησί της Χαβάης όπου μπορεί να έχει νόημα να κάνετε κράτηση σε δύο ή περισσότερα διαφορετικά μέρη του νησιού (ειδικά εάν σκοπεύετε να επισκεφθείτε τόσο την ξηρά ακτή Kohala όσο και την καταπράσινη περιοχή γύρω από το Εθνικό Πάρκο Hawai Volcanoes και το Hilo).

Το Big Island έχει περισσότερα γκάνγκστερ πανδοχεία και B & B από οποιοδήποτε άλλο νησί, με ιδιαίτερα μεγάλες συγκεντρώσεις κοντά στο NP Volcanoes της Χαβάης και την κοντινή περιοχή Puna. Αλλού, θα βρείτε ένα καλό μείγμα από condos, ξενοδοχεία μεσαίας κατηγορίας, ιστορικά πανδοχεία και θέρετρα πολυτελείας στο παραθαλάσσιο θέρετρο, κυρίως κατά μήκος της ξηράς, προς τα αριστερά (Kona και Kohala).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πού θα μείνετε σε διακοπές στη Χαβάη, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό ξενοδοχείων μας Maui Gay και τον οδηγό ξενοδοχείων Kauai Gay .