Το μεγάλο νησί της Χαβάης Gay Pride 2016

Το μεγαλύτερο νησί της περιοχής στο κράτος, το Μεγάλο Νησί της Χαβάης έχει περίπου 185.000 κατοίκους και μια χούφτα μεγάλων κοινοτήτων, με τη μικρή πόλη Χίλο - στην ανατολική πλευρά του νησιού, κοντά στο Εθνικό Πάρκο Ηφαιστείων της Χαβάης - που είναι το μεγαλύτερο πληθυσμιακό κέντρο. Είναι εδώ στο ιστορικό Hilo, που βρίσκεται σε ένα γραφικό κόλπο, που λαμβάνει χώρα η Gay Pride της Χαβάης. Παρόλο που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, το Gay Pride της Χαβάης επιστρέφει στην πιο παραδοσιακή εποχή, τον Ιούλιο, φέτος - η ημερομηνία είναι η 9η Ιουλίου του 2016.

Για ιδέες για το πού πρέπει να μείνετε, ελέγξτε το Big Island Gay Hotels και το Gay Friendly B & Bs Guide

Η μεγάλη ημέρα του Pride του Big Island ξεκινάει το μεσημέρι με μια παρέλαση που ξετυλίγεται από το κέντρο της πόλης, ακολουθούμενη από τη 1 μ.μ. από ένα φεστιβάλ με ζωντανή μουσική που πραγματοποιείται το απόγευμα και μετά το πάρτι στις 7 μ.μ. Υπάρχουν επίσης εορταστικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που θα οδηγήσουν στην Υπερηφάνεια το Σάββατο, συμπεριλαμβανομένης μιας ταινίας βράδυ της Τετάρτης, μιας εκδήλωσης υπερηφάνειας την Παρασκευή και μια αγρυπνία υπό το φως των κεριών την Κυριακή.

Τον προηγούμενο μήνα, τον Ιούνιο, μπορείτε να παρακολουθήσετε την Kauai Gay Pride , και τον Οκτώβριο, ο μεγαλύτερος εορτασμός της LGBT Pride, η ομογενειακή υπερηφάνεια της Χονολουλού , πραγματοποιείται στις 22 Οκτωβρίου 2016.

Μεγάλο νησί της Χαβάης Gay Πόρων

Σημειώστε ότι το Big Island έχει τα μοναδικά γκέι μπαρ στη Χαβάη έξω από τη Χονολουλού, παρόλο που και τα δύο βρίσκονται στο Kailua-Kona, στην άλλη πλευρά του νησιού - το γκέι μπαρ Mask είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και αναμφισβήτητα θα είναι αρκετά γεμάτο στο Σαββατοκύριακο Pride .

Υπάρχουν αρκετοί εύχρηστοι πόροι για τα gay ταξίδια στη Χαβάη, συμπεριλαμβανομένων των DiscoveringHawaii.com και του GoGayHawaii.com, ένας χρήσιμος Οδηγός Pride στη Χαβάη. Η μεγαλύτερη εκδήλωση Pride της Χαβάης, η ομοφυλοφιλική υπερηφάνεια της Χονολουλού, πραγματοποιείται στο Οχάου τον Οκτώβριο. Επίσης, κοιτάξτε το Big Island Hawaii Gay Hotels Guide για συμβουλές για το πού να μείνετε κατά την επίσκεψη σε αυτό το εκπληκτικό νησί.

Και να είστε βέβαιος να επισκεφθείτε την εξαιρετική τοποθεσία που παράγεται από τη σύμβαση της Χαβάης και το γραφείο επισκεπτών για γενική βοήθεια με τον προγραμματισμό ταξιδιών.