Χονολουλού Gay pride 2016 - Χονολουλού PrideFest 2016

Γιορτάζοντας το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Honolulu και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Rainbow

Η μεγαλύτερη πόλη της Χαβάης, η Χονολουλού φιλοξενεί τον εορτασμό της Pride Honolulu κάθε χρόνο, που πραγματοποιείται από τα μέσα μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

Από το 1990, η Χονολουλού Pride έχει διοργανώσει την παρέλαση & γιορτή της ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας της Χονολουλού. Η ημερομηνία αυτή είναι 22 Οκτωβρίου 2016. Η εκδήλωση περιλαμβάνει μια παρέλαση που αναχωρεί στις 11 π.μ. από το νησί Magic (στην όχθη της θάλασσας, νότια του Ala Moana Centre, στο ανατολικό άκρο του πάρκου), προχωρά μέσα από την καρδιά της Waikiki κατά μήκος της λεωφόρου Kalakaua και τελειώνει κοντά στο πάρκο Kapiolani στο νέο σπίτι του φεστιβάλ, το Diamond Head Greens, δίπλα στο πάρκο Kapiolani από τη βάση του διάσημου Diamond Head - ο εορτασμός αυτός πραγματοποιείται από τις 11 π.μ.

Επίσης, σημειώστε ότι αρκετές σχετικές εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια των εβδομάδων που οδηγούν στο Pride της Χονολουλού, συμπεριλαμβανομένου του Pride Maui (30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου) και στη συνέχεια στη Χονολουλού και τη Ουκάκι μεταξύ 9 Οκτωβρίου και 22 Οκτωβρίου, καραόκε νύχτα στην ταβέρνα του Chiko, και μέρη σε διάφορους χώρους, όπως το Scarlet, το Tapas Lanai Bar, το Surfjack Hotel & Swim Club, το Bacchus Waikiki, το Waikiki, το Club 939, το LGBT Κέντρο στην Waikiki, το Hula's και πολλά άλλα. .

Δείτε το πρόγραμμα στην επίσημη σελίδα Honolulu Pride για λεπτομέρειες σχετικά με κάθε μία από αυτές τις εκδηλώσεις ή κάντε λήψη του επίσημου οδηγού Honolulu Pride σε μορφή PDF .

Ψάχνετε για συμβουλές για τη νυχτερινή ζωή; Ελέγξτε τον οδηγό για τις ομοφυλόφιλες γιορτές της Χονολουλού

Πριν από το ίδιο Σαββατοκύριακο με το Pride, το 27ο Ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Rainbow του GLBT Honolulu έχει επίσης μετακινηθεί, αλλά τώρα πραγματοποιείται τον Αύγουστο (οι ημερομηνίες είναι το 2016 από τις 6 Αυγούστου έως τις 28 Αυγούστου και μπορείτε να δείτε ένα πλήρες πρόγραμμα προβολών εδώ ), με προβολές που πραγματοποιούνται καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα στο Θέατρο Doris Duke του Μουσείου Τέχνης της Χονολουλού (στούντιο Kinau 900).

Ψάχνετε για ένα μέρος για να μείνετε στη Χονολουλού κατά τη διάρκεια της Pride;

Η αλυσίδα Aqua Hotels & Resorts που υποστηρίζει την LGBT προσφέρει μια ειδική έκπτωση 15% σε ομοφυλόφιλους και λεσβίες ταξιδιώτες που κατευθύνονται στην Χονολουλού κατά τη διάρκεια της Pride. Η συμφωνία περιλαμβάνει επίσης ένα δωρεάν κοκτέιλ Mai Tai στο δημοφιλές γκέι μπαρ της Χονολουλού, το Hula's.

Υπάρχουν πολλά καταπληκτικά καταλύματα Aqua στην καρδιά της Waikiki, κάποια από τα οποία βρίσκονται ή βρίσκονται πολύ κοντά στη διαδρομή της παρέλασης Gay Pride Honduras - αυτά περιλαμβάνουν το Aqua Oasis, το Hotel Renew, το Aqua Bamboo, το Surfjack Hotel & Swim Club, το Aqua Waikiki Pearl , Το Aqua Pacific Monarch, το Ewa Hotel Waikiki, το Park Shore Waikiki και πολλά άλλα, τα περισσότερα από τα οποία έχουν αρκετά λογικές τιμές από τα πρότυπα της Χονολουλού.

Περισσότερες γιορτές Gay Pride της Χαβάης

Υπάρχουν και άλλα Γεγονότα Gay Pride στη Χαβάη, συμπεριλαμβανομένου του Kauai Gay Pride τον Ιούνιο, του Big Island Gay Pride στο Hilo τον Ιούλιο και του Maui Gay Pride στις αρχές Οκτωβρίου.

Χονολουλού Gay Πόρων

Το DiscoveringHawaii.com έχει επίσης έναν χρήσιμο οδηγό για ταξίδια με ομοφυλόφιλους στη Χαβάη, και το GoGayHawaii.com είναι ένας χρήσιμος Οδηγός Pride στη Χαβάη. Ρίξτε μια ματιά στον ομοφυλόφιλο οδηγό και τη γκαλερί μου στη Χονολουλού και την Ουάσιγκιτ για περισσότερες ιδέες για το πού να μείνετε και τι να κάνετε. Επίσης, εξερευνήστε τον εξαιρετικό ιστότοπο που παράγεται από τη Συνέλευση της Χαβάης και το Γραφείο επισκεπτών για γενική βοήθεια με τον προγραμματισμό ταξιδιών.