Αράπαοε Πάρκο Racetrack

Σχετικά με το Arapahoe Park:

Το Arapahoe Park Racetrack στο Aurora είναι το μόνο μέρος του Κολοράντο για ιπποδρομίες. Αγωνιστές, αγωνιώδη, αράβων, αγώνες Paint και Appaloosa κατά τη θερινή περίοδο του στίβου από τον Μάιο έως τον Αύγουστο. Το 2015, ο αγωνιστικός δρόμος ανοίγει το Σάββατο 22 Μαΐου. Επίσης, το αγωνιστικό χώρο φιλοξενεί συνήθως το πάρτι του Κεντάκυ Ντέρμπι το πρώτο Σάββατο του Μαΐου.

Ο κωδικός ενδυμασίας στο πάρκο Arapahoe είναι απλός, αλλά μπορείτε να φορέσετε καπέλα και μπότες από καουμπόη.

Δεν υπάρχει εξωτερικό φαγητό ή αλκοόλ στο πάρκο Arapahoe. Το κομμάτι εξυπηρετεί παραχωρήσεις, όπως τα hot dogs, τα χάμπουργκερ και το bratwurst, καθώς και μπύρα και μικτά ποτά.

Ώρες και εισδοχή:

Ώρες για το 2015:
Το Arapahoe Park είναι ανοιχτό από τα τέλη Μαΐου μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Οι ζωντανοί αγώνες διεξάγονται την Παρασκευή - Κυριακή με μεταβατική περίοδο 1 μ.μ.

Είσοδος για το 2015:
Γενική είσοδος: Ενήλικες $ 3, παιδιά $ 1
Clubhouse Admission: Ενήλικες $ 10 για ένα τραπέζι που φιλοξενεί τέσσερα άτομα.
Τα προγράμματα αγώνων είναι $ 2, ενώ τα φύλλα συμβουλών είναι επιπλέον $ 1.

Οδηγίες και Διεύθυνση:

Κατευθύνσεις:
Το Arapahoe Park βρίσκεται στη νοτιοανατολική Aurora, δίπλα στο Aurora Reservoir. Από το Ντένβερ, πάρτε το I-25 νότια στον δρόμο με διόδια E-470. Αφήστε το E-470 στην Quincy Ave (Έξοδος 13) και ακολουθήστε τις πινακίδες προς την πίστα.

Διεύθυνση:
Αράπαοε Πάρκο Racetrack
26000 E. Quincy Ave.
Aurora, ΟΟ 80016
Τηλέφωνο: 303-690-2400

Βασικά στοιχήματα:

Το ελάχιστο στοίχημα στο Arapahoe Park είναι $ 2 και τα στοιχήματα πρέπει να γίνονται μόνο σε μετρητά.

Οι στοιχηματίζοντες πρέπει να είναι 18 και να δείχνουν την ταυτότητα για να τοποθετήσουν τα στοιχήματα.

Νίκη : Το άλογο πρέπει να έρθει πρώτα.
Τόπος : Το άλογο πρέπει να έρθει πρώτο ή δεύτερο.
Εμφάνιση : Το άλογο πρέπει να έρθει πρώτος, δεύτερος ή τρίτος.

Το Arapahoe Park προσφέρει επίσης ακριβές, trifectas και quinellas στους περισσότερους αγώνες, καθώς και superfectas και καθημερινά διπλά σε επιλεγμένους αγώνες.

Quarter Άλογα vs. Ακατέργαστες:

Το ευρύ κοινό μπορεί να είναι πιο εξοικειωμένο με τους καθαρόαιμους αθλητικούς αγώνες, το οποίο αποτελεί παράδειγμα των ιπποδρομιών, όπως το Kentucky Derby και το Belmont Stakes. Οι ορνιθοπανίδες τρέχουν αγώνες που μετριούνται σε βάσεις γύρω από μια οβάλ τροχιά και τα πορτοφόλια για καθαρόαιμους είναι γενικά υψηλότερα.

Quarter Άλογα είναι μια μικρότερη φυλή από καθαρόαιμους, και αγωνίζονται τέταρτο ενός μιλίου, ή 400 ναυπηγεία. Η μικρότερη απόσταση σημαίνει ότι τα περισσότερα άλογα Quarter Run είναι ευθεία χωρίς περιστροφές γύρω από την πίστα. Τα περισσότερα από τα τεταρτημόρια άλογα που αγωνίζονται στο πάρκο Arapahoe έχουν εκτραφεί σε δυτικές πολιτείες όπως το Κολοράντο ή το Τέξας.

Η Nina Snyder είναι ο συγγραφέας της «Good Day, Broncos», ένα ηλεκτρονικό βιβλίο για παιδιά και το «ABCs of Balls», ένα παιδικό βιβλίο με εικόνες. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της στο ninasnyder.com.