Εκδρομές για φαγητό στο Τορόντο στο Drool Over

7 νόστιμες εκδρομές για φαγητό στο Τορόντο

Το Τορόντο έχει έρθει στη δική του πόλη ως πόλη τροφίμων λόγω μιας συνεχώς εξελισσόμενης γαστρονομικής σκηνής, η οποία πρωτοπορεί από μια σειρά από περιπετειώδεις, ταλαντούχους σεφ που προσπαθούν συνεχώς νέα πράγματα, καθώς και μια συλλογή από διαφορετικές γειτονιές που ουσιαστικά επιτρέπουν στους κατοίκους του Τορόντο να τρώνε σε ολόκληρο τον κόσμο χωρίς να βγαίνει ποτέ από την πόλη. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γνωρίσετε το Τορόντο σε ένα γαστρονομικό επίπεδο είναι μέσω μιας περιοδείας φαγητού - και εδώ είναι επτά για να ελέγξετε έξω.

501 Τροχαίο ταξίδι

Τα Foodies on Foot εκτελούν μια δημοφιλή περιοδεία φαγητού στο κέντρο της πόλης του Τορόντο 510, τη μεγαλύτερη επιφανειακή διαδρομή στη Βόρεια Αμερική που διασχίζει το Τορόντο από τα ανατολικά προς τα δυτικά. Η περιοδεία αρχίζει δυτικά στο Parkdale και τελειώνει στα ανατολικά στη Lesliville, για συνολικά πέντε στάσεις σε πέντε διαφορετικές γειτονιές όπου θα δοκιμάσετε μια ποικιλία πιάτων και θα γνωρίσετε μερικές νέες περιοχές του Τορόντο ή θα πάρετε μια νέα προοπτική στις γειτονιές που μπορεί να μην έχετε επισκεφθεί για λίγο.

Kensington Krawl

Ένα από τα καλύτερα μέρη για να χαλαρώσετε στο Τορόντο, χάρη στην τεράστια γαστρονομική ποικιλία, πρέπει να είναι η αγορά Kensington, κάτι που θα αξιοποιήσει στο έπακρο το φαγητό του Kensington Krawl. Η περιεκτική περιήγηση φτάνει σε ένα τυροκομείο, αρτοποιείο, κρεοπωλείο, κατάστημα μπαχαρικών και πολλά άλλα, παρέχοντας παράλληλα ένα λεπτομερές ιστορικό για την ιστορία της αγοράς Kensington.

Μικρή περιήγηση στην Ινδία

Οι φίλοι του ινδικού φαγητού θα θέλουν να κλείσουν ένα μέρος σε αυτή τη μαγειρική εξερεύνηση της Μικρής Ινδίας από το Τορόντο από την καλλιτεχνική περιπέτεια Co.

Φέρτε την όρεξή σας για αυτή την πεζοπορία που καλύπτει μια σειρά από ινδική κουζίνα, από το φαγητό στο δρόμο μέχρι το επιδόρπιο. Σνακ για τα πάντα, από samosas και σχάρα καλαμπόκι έως κοτόπουλο βούτυρο και ψωμί Naan, ενώ μαθαίνετε για τις ινδικές παραδόσεις και τα έθιμα όταν πρόκειται για το μαγείρεμα και το φαγητό.

Στ. Λόρενς και Παλιά Πόλη

Το Culinary Adventure Co. διοργανώνει επίσης μια περιοδεία φαγητού που εστιάζει στην Αγορά του Αγίου Λαυρεντίου. Είναι ένα πράγμα να περιπλανηθείτε μόνο στην εικονική αγορά τροφίμων, αλλά πολύ διαφορετικό να το κάνετε με έναν οδηγό εκεί για να μοιράζεστε πληροφορίες εμπιστευτικές και ιστορικά. Αυτό το ταξίδι στην καρδιά της αγοράς τραβά πίσω την κουρτίνα και εξασφαλίζει στους συμμετέχοντες μια πραγματική αίσθηση του σημαντικού ρόλου που διαδραματίζει η Αγορά του Αγίου Λαυρεντίου στην ιστορία του Τορόντου καθώς και όλα τα καταπληκτικά τρόφιμα που προσφέρονται.

Περιήγηση σοκολάτας Trinity Bellwoods

Όσοι αγαπούν τη σοκολάτα θα θέλουν να ελέγξουν την εκδρομή Trinity Bellwoods Chocolate Tour που προσφέρονται από την Tasty Tours. Η περιήγηση ονείρου του chocoholic εξερευνά τις γειτονιές γύρω από το Trinity Bellwoods Park και μερικά από τα καλύτερα σημεία για να ικανοποιήσει το γλυκό δόντι σας στην περιοχή. Φυσικά, θα υπάρχουν πολλά δείγματα σοκολάτας, αλλά θα μάθετε επίσης περισσότερα για το πού προέρχεται η σοκολάτα και την ιστορία της πολύ αγαπημένης θεραπείας.

Κρουαζιέρα στην αγορά Kensington Sweets

Το Tasty Tours διοργανώνει επίσης μια περιοδεία που εστιάζει σε γλυκά στην αγορά του Kensington, η οποία συμβαίνει να γεμίζει με υπέροχες θέσεις για να ικανοποιήσει τους πόθους της ζάχαρης. Θα πάρετε μια ξενάγηση στην ιστορία των γλυκών στην περιοχή, ελέγξτε διάφορα καταστήματα που πωλούν διάφορες απολαύσεις και απολαύστε μερικά δείγματα σε κάθε θέση καθώς περπατάτε και μαθαίνετε (και τρώτε).

Όταν οι χοίροι Fry

Οι λάτρεις του μπακαλιάρου χαίρονται - υπάρχει μια περιοδεία για το φαγητό του Τορόντο που γίνεται για εσάς και για το χοιρινό σας. Όταν το Pigs Fry, μια περιοδεία Urban Adventures, στοχεύει όχι μόνο να ευχαριστήσει την παλέτα αλλά και να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες ανάμεσα σε τσιμπήματα γεμάτα μπέικον. Μάθετε για τη βιώσιμη ηθική εκτροφή χοίρων, την ποιότητα του χοιρινού κρέατος και πώς το Τορόντο πήρε το ψευδώνυμο "Hogtown" στην τριήμερη περιοδεία. Εκτός από τα τρία εστιατόρια που αγαπούν το χοιρινό, η περιοδεία πραγματοποιείται και σε ένα τοπικό κρεοπωλείο που ειδικεύεται στα βιολογικά κρέατα.