Πώς να πάρετε ένα κάθισμα αυτοκινήτου με Uber σας

Η κυκλοφορία στη μεγάλη πόλη με ένα μικρό είναι πλέον ασφαλέστερη

Η κυκλοφορία σε μια πόλη με ένα μικρό μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία, αλλά έχει γίνει πιο εύκολη και ασφαλέστερη από τη δημοφιλή εφαρμογή Uber ride-service άρχισε να προσφέρει καθίσματα αυτοκινήτων σε επιλεγμένες τοποθεσίες.

Οι καμπίνες των πόλεων τυπικά δεν απαιτείται να παρέχουν συστήματα ασφαλείας για τα παιδιά. Αλλά σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη μπορείτε να παραγγείλετε ένα ταξί εξοπλισμένο με ένα κάθισμα αυτοκινήτου IMMI Go με επιπλέον χρέωση $ 10 πάνω από τον κανονικό ναύλο.

Αυτή είναι μια σούπερ υπηρεσία για οικογένειες που θέλουν την ευκολία να ταξιδεύουν σε καμπίνες και επίσης κάποια ειρήνη του μυαλού.

Όταν ανοίγετε την εφαρμογή Uber, επιλέξτε UberX και, στη συνέχεια, την επιλογή "Καθίσματα αυτοκινήτου". Τα οχήματα φτάνουν με ένα κάθισμα αυτοκινήτου προς τα εμπρός και δύο έδρες. Το παιδί σας πρέπει να είναι τουλάχιστον 12 μηνών, να ζυγίζει 22 κιλά και να είναι 31 ίντσες ψηλό για να οδηγεί με ασφάλεια στο κάθισμα που βλέπει προς τα εμπρός. Τα παιδιά είναι πάρα πολύ μεγάλα για τα μπροστινά καθίσματα όταν ζυγίζουν περισσότερο από 48 κιλά ή είναι ψηλότερα από 52 ίντσες.

Εκτός από ένα κάθισμα αυτοκινήτου που βλέπει προς τα εμπρός, οι οικογένειες μπορούν να ζητήσουν έως και δύο αναμνηστικά καθίσματα BubbleBum. Για να είναι επιλέξιμος για αναμνηστικό κάθισμα, το παιδί πρέπει να είναι τουλάχιστον 4 ετών ΚΑΙ να ζυγίζει τουλάχιστον 40 κιλά. Τα παιδιά είναι πάρα πολύ μεγάλα αν ζυγίζουν περισσότερο από 100 λίβρες ή είναι ψηλότερα από 67 ίντσες.

Πώς να ζητήσετε ένα κάθισμα αυτοκινήτου από την Uber

Οι οδηγοί Uber έχουν λάβει οδηγίες και εκπαίδευση για τον τρόπο εγκατάστασης του καθίσματος αυτοκινήτου.

Δείτε πώς μπορείτε να παραγγείλετε ένα κάθισμα αυτοκινήτου με το αίτημά σας Uber:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Uber.
  2. Όπου είναι διαθέσιμο, επιλέξτε UberX. Σε αυτή την κατηγορία, μπορείτε να περιμένετε να πάρει σε ένα αυτοκίνητο παρόμοιο με το εξής: Dodge Charger; Toyota Prius ή Camry; BMW Σειρά 3; Kia Sorento ή Optima. Ford Fusion, Escort ή Escape? Nissan Altima ή Maxima. Honda Accord; Chevrolet Equinox; ή Chrysler 200 και 300.
  1. Ζητήστε 'CAR SEAT', που βρίσκεται πάνω από την επιλογή uberX
  2. Βόλτα με το παιδί σας με ασφάλεια ασφαλισμένο σε κάθισμα αυτοκινήτου
  3. Σημειώστε ότι υπάρχει επιπλέον χρέωση 10 $ για όλες τις βόλτες στο αυτοκίνητο.

Περισσότερα για το Uber

Η Uber ιδρύθηκε το 2009 ως υπηρεσία που επιτρέπει στους πελάτες να ζητούν βόλτες από τους οδηγούς Uber που χρησιμοποιούν τα δικά τους αυτοκίνητα. Μέχρι το 2017, η υπηρεσία ήταν διαθέσιμη σε κάθε ήπειρο, εκτός από την Ανταρκτική και 600 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Η τιμολόγηση της Uber είναι παρόμοια με αυτή των μετρημένων ταξί. Η Uber χρησιμοποιεί ένα πρότυπο τιμολόγησης για τον καθορισμό των ναύλων.

Μια άλλη επιλογή: Καθίσματα φορητών αυτοκινήτων

Το να φτάνεις από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο σου ή να πιέσεις ένα ταξί σε μια πόλη δημιουργεί ένα δίλημμα για τους γονείς. Κλείστε το κάθισμα αυτοκινήτου του παιδιού σας μαζί σας στο ταξίδι σας; Ταξιδεύοντας με ένα κάθισμα αυτοκινήτου πλήρους μεγέθους είναι δυσκίνητο, έτσι κάποιοι κατασκευαστές έχουν βρει προϊόντα για να λύσουν το πρόβλημα του τρόπου με τον οποίο ταξιδεύουν με ασφάλεια στα παιδιά με ταξί και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.

Τι συμβαίνει εάν επισκέπτεστε μια πόλη όπου τα ταξί δεν παρέχουν καθίσματα αυτοκινήτων; Αν έχετε ένα παιδί προσχολικής ηλικίας ή ένα νέο παιδί σχολικής ηλικίας, μια επιλογή είναι να μεταφέρετε το δικό σας φουσκωτό κάθισμα αναπνοής Bubble Bum, το οποίο είναι το εμπορικό σήμα που παρέχει η Uber. Το κάθισμα αυτό έχει σχεδιαστεί για παιδιά ηλικίας 4 έως 11 ετών και ζυγίζει 40 έως 100 λίβρες. Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του προϊόντος είναι ότι το κάθισμα μπορεί να διογκωθεί για χρήση και στη συνέχεια να αποπληθωριστεί για μεταφορά και συσκευασία, γι 'αυτό είναι ιδανικό για αποδράσεις στην πόλη όπου μπορείτε να πηδάτε μέσα και έξω από τις καμπίνες κατά τη διάρκεια μιας ημέρας περιήγησης στα αξιοθέατα.

Αγοράστε το Bubble Bum στο Amazon

Μια άλλη επιλογή είναι το Mifold, το αναπαυτικό κάθισμα που είναι 10 φορές μικρότερο από τους κανονικούς ενισχυτές, αλλά εξίσου ασφαλές. Είναι αρκετά μικρό για να χωρέσει μέσα σε ένα σακίδιο ή στο ντουλαπάκι. Ενώ οι περισσότεροι ενισχυτές ανυψώνουν ένα παιδί σε ενήλικα ύψος, το Mifold ρυθμίζει την ζώνη ασφαλείας του ενήλικα προς τα κάτω για να ταιριάζει με ασφάλεια ένα παιδί. Δύο οδηγοί συγκρατούν τον ιμάντα στο οστά του ισχίου του παιδιού, ενώ ένας ιμάντας ώμου και ένα κλιπ ευθυγραμμίζουν το λουρί στο στήθος με τον ώμο του παιδιού. Το Mifold έχει δοκιμαστεί με ασφάλεια και έχει σχεδιαστεί για παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω, 40 έως 100 κιλά και 40 έως 57 ίντσες ψηλά.

Αγοράστε το Mifold στο Amazon

Για το πλήθος των παιδιών έως το προσχολικό, συνδυάστε το έδρανο αναπνοής με ένα RiderSafer 2 Travel Vest. Σχεδιασμένο για παιδιά που ζυγίζουν 30 έως 60 λίβρες, αυτό το σύστημα συγκράτησης φοριέται σαν ένα γιλέκο και διαθέτει βρόχους μέσω των οποίων είναι τοποθετημένη η ζώνη ασφαλείας του οχήματος.

Αγοράστε το RiderSafer Travel Vest στο Amazon