Οδηγός τιμολόγησης εισιτηρίων για το Disneyland

Η τιμή εισόδου στο αρχικό πάρκο Disney

Προσπαθώντας να μειώσουμε τις τιμές των εισιτηρίων για τη Disneyland; Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε για το αρχικό θεματικό πάρκο του Walt Disney:

Τα μικρά παιδιά πληρώνουν λιγότερα
Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών διαμένουν δωρεάν σε θεματικά πάρκα Disneyland και Disney California Adventure . Παιδιά ηλικίας 3 έως 9 πληρώνουν μια τιμή εισιτηρίου νεολαίας, και τα παιδιά ηλικίας 10 και άνω πληρώνουν την τιμή εισόδου ενηλίκων.

Σημαίνει πότε πηγαίνετε εσείς
Πριν από μερικά χρόνια, η Disney εισήγαγε ένα μοντέλο τιμολόγησης για τα εισιτήρια μιας ημέρας στη Disneyland.

Αυτό σημαίνει ότι οι τιμές εισόδου κυμαίνονται τώρα με τη ζήτηση, με υψηλότερες τιμές κατά τις περιόδους αιχμής (σκέψεις για διακοπές και Σαββατοκύριακα) και χαμηλότερες τιμές κατά τις πιο αργές εποχές. Αυτό αντικατοπτρίζει τις διακυμάνσεις των επιτοκίων εποχιακών δωματίων που υπήρχαν εδώ και καιρό στο Disneyland Resorts.

Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Είναι πιο λογικό από ποτέ να επισκεφθείτε όταν η Disneyland είναι λιγότερο γεμάτη . Εάν η οικογένειά σας μπορεί να είναι ευέλικτη και να επισκεφθείτε σε λιγότερο συνωστισμένες ώρες, όπως η μεσημβρία κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους, τα εισιτήριά σας θα κοστίζουν λιγότερο. Αλλά αν επισκεφθείτε τα Σαββατοκύριακα, τα σχολικά διαλείμματα και τις αργίες, οι τιμές των εισιτηρίων σας θα αντικατοπτρίζουν αυτό το μέγιστο χρονοδιάγραμμα.

Υπάρχουν τρία επίπεδα για εισιτήρια ημερήσιου θεματικού πάρκου: αξία, τακτικές και ώρες αιχμής. Η Disney χρησιμοποιεί τα ημερολόγιά της για να κατηγοριοποιήσει τις ημέρες και τα εισιτήρια μιας ημέρας έχουν ανατεθεί σε μια συγκεκριμένη ημέρα χρήσης.

Τα εισιτήρια μιας ημέρας και στο Disneyland Park και στην Disney California Adventure κοστίζουν $ 97 για ενήλικες στις ημέρες αξίας, $ 110 στις κανονικές μέρες και $ 124 για τις ώρες αιχμής.

Τα παιδιά ηλικίας 10 και άνω πληρώνουν τις τιμές εισόδου ενηλίκων, τα παιδιά ηλικίας 3 έως 9 πληρώνουν ελαφρώς λιγότερο από τους ενήλικες και η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά κάτω των 3 ετών.

Είναι έξυπνο να αγοράσετε εισιτήρια πριν πάτε
Για να εξοικονομήσετε χρόνο όταν φτάσετε, μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήρια του Disneyland Resort στο πάρκο disneyland.com ή μέσω της εφαρμογής Disneyland για κινητά .

Όταν αγοράζετε εισιτήρια στο διαδίκτυο ή μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να επιλέξετε να λάβετε είτε ένα φυσικό εισιτήριο είτε ένα Disney eTicket. Τα eTickets της Disney παραδίδονται σε ψηφιακή μορφή PDF, τα οποία μπορούν να προβληθούν και να εκτυπωθούν στις περισσότερες επιτραπέζιες και κινητές συσκευές.

Υπάρχει μια επιλογή προϋπολογισμού
Επισκεφθείτε την Disneyland για περισσότερες από μία μέρες; Η εποχιακή τιμολόγηση δεν ισχύει για τα εισιτήρια πολλαπλών ημερών, των οποίων το ημερήσιο κόστος παραμένει σημαντικά χαμηλότερο από τα εισιτήρια μιας ημέρας. Με λίγα λόγια, κάθε μέρα που προστίθεται σε ένα εισιτήριο μειώνει το κόστος ανά ημέρα.

Θέλετε να επιλέξετε το εισιτήριο χαμηλότερης τιμής; Τα εισιτήρια για 1-Park Per Day σας επιτρέπουν να επισκεφτείτε μόνο ένα πάρκο σε μια μέρα. Αν όμως αγοράσετε ένα εισιτήριο πολλαπλών ημερών, μπορείτε να επισκέπτεστε ένα διαφορετικό πάρκο κάθε μέρα και να έχετε ακόμα τη χαμηλότερη τιμή.

Τα ακριβότερα εισιτήρια Hopper σας επιτρέπουν να επισκεφθείτε και τα δύο πάρκα την ίδια μέρα. Για παράδειγμα, μπορείτε να επισκεφτείτε το Disney California Adventure το πρωί και στη συνέχεια να πάτε στη Disneyland το απόγευμα. Σημειώστε ότι η επιλογή Park Hopper πωλείται ως πρόσθετο. Εάν θέλετε να μειώσετε το κόστος σας, κολλήστε σε ένα πάρκο την ημέρα.

Μείνετε περισσότερο για τα βασικά προνόμια
Εάν αγοράσετε ένα εισιτήριο διαδικτύου τριών, τεσσάρων ή πέντε ημερών, λαμβάνετε επίσης ένα πολύτιμο προνόμιο που ονομάζεται Magic Morning, το οποίο είναι έγκαιρη εισαγωγή μία ημέρα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο πάρκο Disneyland μία ώρα πριν το πάρκο ανοίξει στο κοινό .

Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε βόλτες και αξιοθέατα πριν τα πλήθη χτυπήσουν το πάρκο.

Χρησιμοποιήστε τα ή χάστε τα
Τα εισιτήρια της Disney λήγουν 13 ημέρες μετά την πρώτη ημέρα χρήσης. Έτσι εάν αγοράσετε ένα εισιτήριο 4 ημερών την 1η Μαΐου και το χρησιμοποιήσετε εκείνη την ημέρα για είσοδο στη Disneyland, θα μπορείτε να επισκεφθείτε ένα θεματικό πάρκο της Disney σε οποιαδήποτε από τις τρεις υπόλοιπες ημέρες σας από τις 2 Μαΐου μέχρι τις 14 Μαΐου. , το εισιτήριο λήγει και οι τυχόν αχρησιμοποίητες ημέρες θα χαθούν.

Υπάρχει μια εφαρμογή για αυτό
Το 2017, η Disneyland εγκαινίασε τη Disney MaxPass, η οποία επιτρέπει την κινητή κράτηση και εξαργύρωση των χρόνων επιστροφής της Disney FastPass μέσω της εφαρμογής Disneyland . Το Disney MaxPass διατίθεται για $ 10 ανά ημέρα. (Οι ετήσιοι κάτοχοι κάρτας Disneyland Resort έχουν επίσης την ευκαιρία να αγοράσουν Disney MaxPass σε καθημερινή ή ετήσια βάση.) Το MaxPass θα δώσει επίσης στους επισκέπτες απεριόριστες λήψεις των εικόνων του PhotoPass.

Το Disney MaxPass είναι μια προαιρετική υπηρεσία. Οι επισκέπτες που επιλέγουν να μην επιλέξουν το MaxPass μπορούν ακόμα να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία Disney FastPass δωρεάν χωρίς να αποκτήσουν FastPasses σε περίπτερα έλξης, όπως πάντα.

Ανασκόπηση: Ξενοδοχείο Disneyland
Εξερευνήστε τις επιλογές του ξενοδοχείου στη Disneyland