Κατεβάστε την επίσημη εφαρμογή Disneyland

Υπήρχε εδώ και καιρό ένα πλήθος εφαρμογών για να βοηθήσει τους επισκέπτες να περιηγηθούν στους χρόνους αναμονής και να χτίσουν δρομολόγια στο Disneyland Resort, οπότε ήταν μόνο θέμα χρόνου πριν η Disney ξεκίνησε μια φανταστική επίσημη εφαρμογή της Disneyland.

Η επίσημη εφαρμογή Disneyland είναι διαθέσιμη για iPhone και Android. Αυτή η εφαρμογή σβήνει τον ανταγωνισμό επειδή κάνει πολύ περισσότερα από τα άλλα. Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας, να δείτε ώρες αναμονής για τα αξιοθέατα στο πάρκο Disneyland και την Disney California Adventure , να περιηγηθείτε στους χάρτες, να εντοπίσετε τους χαρακτήρες της Disney και να ελέγξετε τους χρόνους εμφάνισης.

Αρχίζοντας το 2017, η εφαρμογή θα σας επιτρέψει επίσης να έχετε πρόσβαση στη νέα υπηρεσία Disney MaxPass, η οποία σας επιτρέπει να κάνετε κράτηση για FastPasses για βόλτες και αξιοθέατα.

Η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων πάρκων άμεσα από το τηλέφωνό σας ή την κινητή συσκευή σας είναι φανταστική. Δείχνετε ακριβώς τον γραμμωτό κώδικα στην είσοδο εισόδου όταν φτάσετε, έτσι μπορείτε να αποφύγετε τη γραμμή εισιτηρίων και να μην χρειαστεί να εκτυπώσετε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Το 2017, η Disneyland θα ξεκινήσει το Disney MaxPass, το οποίο θα επιτρέψει την κινητή κράτηση και την εξαργύρωση των χρόνων επιστροφής της Disney FastPass μέσω της εφαρμογής. Το Disney MaxPass θα είναι διαθέσιμο για εισαγωγική τιμή $ 10 ανά άτομο ανά ημέρα. (Οι ετήσιοι κάτοχοι κάρτας Disneyland Resort επίσης θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν Disney MaxPass σε καθημερινή ή ετήσια βάση.) Το MaxPass θα δώσει επίσης στους επισκέπτες απεριόριστες λήψεις των εικόνων του PhotoPass.

Το Disney MaxPass είναι μια προαιρετική υπηρεσία. Οι επισκέπτες που επιλέγουν να μην επιλέξουν το MaxPass μπορούν ακόμα να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία Disney FastPass δωρεάν χωρίς να αποκτήσουν FastPasses σε περίπτερα έλξης, όπως πάντα.

Οι ετήσιοι κάτοχοι κάρτας Disneyland μπορούν επίσης να συνδέσουν τους λογαριασμούς τους με την εφαρμογή Disneyland για να ελέγξουν τις ημερομηνίες συσκότισης και να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία εικονικής διέλευσης της εφαρμογής για να μπουν στα πάρκα. Αλλά θα πρέπει ακόμα να φέρετε το πραγματικό ετήσιο διαβατήριό σας, το οποίο πρέπει να προσκομιστεί για να αποκτήσετε εισιτήρια FastPass ή να λάβετε εκπτώσεις παθητικού.

Τι λείπει? Δεν μπορείτε ακόμη να κλείσετε κρατήσεις φαγητού και να δείτε μενού.

Ωστόσο, συνολικά, αυτό είναι εύκολα το καλύτερο από τις εφαρμογές της Disneyland.

Ανασκόπηση: Ξενοδοχείο Disneyland