Οδηγός της Βερόνας της Ιταλίας

Ταξίδι στη Βερόνα για το Arena της και άλλα αξιοθέατα (όπως το Balcony της Juliette)

Η Βερόνα είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός στην περιοχή Veneto της Ιταλίας, στη γραμμή τρένου Milano-Βενετία, 70 μίλια δυτικά της Βενετίας . Υπάρχει ένα μικρό αεροδρόμιο λίγο έξω από τη Βερόνα. (Βρείτε τη Βερόνα σε ένα χάρτη της Βένετο .)

Αξιοθέατα κοντά Βερόνα

Η λίμνη Garda βρίσκεται κοντά. Άλλες κοντινές πόλεις που αξίζει να επισκεφθείτε είναι η Cremona , η Brescia και η Vincenza. Η Βερόνα μπορεί να είναι μέρος μιας προτεινόμενης διαδρομής ταξιδιού - το Μιλάνο και η περιοχή των λιμνών στη Βενετία με τρένο

Κορυφαία αξιοθέατα στη Βερόνα

Περισσότερα Αξιοθέατα στη Βερόνα

Δείτε τις επιλογές της Travel Italia για τα αξιοθέατα της Top Verona .

Verona Ιταλία Εικόνες

Δείτε τη γκαλερί εικόνων Verona - ή δείτε τη θέα στη Βερόνα από την κορυφή του Πύργου Lamberti, την οποία μπορείτε να επισκεφθείτε δωρεάν με μια εξαιρετικά συνιστώμενη κάρτα Verona .

Για τους οπαδούς των κινούμενων εικόνων, δείτε το βίντεό μου, που ονομάζεται ρομαντική Βερόνα.

Πού να μείνετε στη Βερόνα

Για όσους προτιμούν το παραδοσιακό ξενοδοχειακό κατάλυμα, το Hotel Accademia 4 αστέρων βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία ανάμεσα στην πλατεία Piazza Bra (όπου βρίσκεται το Arena) και την αγορά πόλεων Piazza Delle Erbe, μαζί με τη κεντρική εμπορική λεωφόρο Via Mazzini. Αν έρχεστε στη Βερόνα μέσω σιδηροδρομικής γραμμής, το ξενοδοχείο Verona τριών αστέρων παίρνει εξαιρετικές κριτικές.

Θυμηθείτε ότι η διαμονή μπορεί να είναι λίγο δύσκολη κατά τη διάρκεια των κορυφαίων παραστάσεων στην αρένα, επομένως κάντε κράτηση μπροστά αν γνωρίζετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας στη Βερόνα.

Για οικογένειες, ομάδες φίλων ή για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στη ζωή του Veronese, μια κατοικία ή ένα διαμέρισμα διακοπών μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή, ειδικά αν σχεδιάζετε διαμονή μιας εβδομάδας ή και περισσότερο. Το HomeAway αναφέρει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ιδιότητες, συμπεριλαμβανομένων μερικών στην αυλή της Ιουλιέτας και μία μέσα σε έναν πύργο κάστρων του 15ου αιώνα: βλ. Verona Vacation Rentals (βιβλίο κατευθείαν).

Πάνω από 60 οικονομικά ξενοδοχεία και ξενώνες παρατίθενται στο HostelWorld (κράτηση απευθείας).

Η Κουζίνα της Βερόνας

Το φαγητό σε αυτό το τμήμα της Ιταλίας μπορεί συχνά να περιλαμβάνει κρέας πουλερικών, αλόγων και γαϊδουριών, Ζυμαρικά και Φασόλια : ζυμαρικά και φασόλια, και κτηνοτροφία (ένα αποξηραμένο, αλατισμένο ψάρι, όπως αλάτι γάδου).

Η Jennifer McIlvaine είναι παθιασμένη με το φαγητό στη Βερόνα και προσφέρει τα αγαπημένα της πιάτα και εστιατόρια: Στη γιορτή Βερόνα, όπου βάζουμε τη σκηνή μας ...

Βερονα Καιρός και Ιστορικό Κλίμα

Θέλετε να μάθετε πότε πρέπει να πάτε στη Βερόνα με ιστορικούς ιστορικούς χάρτες κλιματικών αλλαγών; Βλέπε Verona, Ιταλία Travel Weather.