Πώς να αγοράσετε και να χρησιμοποιήσετε την κάρτα Verona στην Ιταλία

Εξοικονομήστε χρήματα για τα τουριστικά αξιοθέατα και τα μουσεία στη Βερόνα

Ως χώρος για πολλά από τα έργα του Σαίξπηρ, η Βερόνα είναι μια όμορφη και ιστορική πόλη, με πολλά πολιτιστικά αξιοθέατα για να δείτε. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επίσκεψή σας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα, αγοράζοντας μια κάρτα Verona, ένα all inclusive εισιτήριο για τα περισσότερα αξιοθέατα, μουσεία και εκκλησίες, καθώς και δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο μέσα στην πόλη. Αν και υπάρχουν κάποια αξιοθέατα που δεν καλύπτει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα για να πάρετε μια έκπτωση.

Δείτε πώς λειτουργεί η κάρτα:

Πώς να αγοράσετε και να χρησιμοποιήσετε την κάρτα Verona

Η κάρτα Verona μπορεί να αγοραστεί στο γραφείο εισιτηρίων σε δημοφιλή αξιοθέατα, αν και δεν μπορείτε να το αγοράσετε στον Πύργο Lamberti. Ορισμένα καταστήματα ξενοδοχείων και καπνοπωλείο τα πωλούν επίσης.

Όταν αγοράζετε μια κάρτα δεν χρειάζεται να την χρησιμοποιήσετε αμέσως. Η εγκυρότητά του ξεκινάει με την πρώτη είσοδο για την οποία το χρησιμοποιείτε (την πρώτη φορά που σφραγίζεται) και είναι καλό για 24 ή 48 ώρες μετά από αυτό για μία είσοδο σε κάθε τοποθεσία και ταξίδι με λεωφορείο (η έκδοση 48 ωρών είναι μόνο λίγα ευρώ από την έκδοση 24 ωρών, ώστε να κάνει μια καλή επιλογή ακόμη και αν σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε μόνο μια ή δύο φορές την επόμενη μέρα).

Μόλις έχετε την κάρτα δεν χρειάζεται να αγοράσετε εισιτήρια, εξοικονομώντας χρόνο επειδή δεν χρειάζεται να σταθείτε σε γραμμές εισιτηρίων, απλά δείξτε την κάρτα σας και ο εισπράττης του εισιτηρίου θα σημάνει την έλξη. Η είσοδος είναι ελεύθερη σε αξιοθέατα για παιδιά κάτω των 8 ετών και σε εκκλησίες για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Τα περισσότερα αξιοθέατα ανοίγουν στις 8:30 πμ και κλείνουν στις 7:30 μ.μ. και είναι κλειστά τη Δευτέρα το πρωί, αλλά οι ώρες μπορεί να ποικίλλουν ανά περιοχή και ανά εποχή. Οι εκκλησίες έχουν μικρότερο ωράριο λειτουργίας και δεν μπορούν να επισκεφθούν το πρωί της Κυριακής ή κατά τη διάρκεια άλλων υπηρεσιών.

Τουριστικά αξιοθέατα και μουσεία στην κάρτα Verona

Μουσεία που προσφέρουν μια έκπτωση με την κάρτα Verona

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την ιστοσελίδα της Verona Card καθώς οι τιμές και η λίστα με τα αξιοθέατα και τις εκπτώσεις μπορεί να αλλάξουν.