Οι 6 πλουσιότεροι άνθρωποι στη Μινεσότα

6 Οι Μινεσότες ανέρχονται σε 2.043 για τον κατάλογο των δισεκατομμυριούχων του Forbes για το 2017

Οι έξι πλουσιότεροι άνθρωποι στη Μινεσότα είναι δισεκατομμυριούχοι που συγκαταλέγονται μεταξύ των 2.000 και πλέον πλουσιότερων ατόμων του πλανήτη, σύμφωνα με τη λίστα των 2017 για τους δισεκατομμυριούχους του κόσμου.

Το έτος 2017 ήταν "ένα έτος ρεκόρ για τους πλουσιότερους ανθρώπους στη γη", λέει ο Forbes . Ήταν η πρώτη φορά που το οικονομικό περιοδικό, το οποίο δημοσιεύει τους καταλόγους πλούτου σε χρυσό πρότυπο του πλανήτη, κατάφερε να αναγνωρίσει πάνω από 2.000 δισεκατομμυριούχους στη Γη. Ο αριθμός των δισεκατομμυριούχων σημείωσε άνοδο 13% στις 2043 το 2017 από 1.810 το 2016 και η συνολική καθαρή αξία τους αυξήθηκε κατά 18% στα $ 7.67 τρισεκατομμύρια, δήλωσε η Forbes . Το άλμα 233 ατόμων στον αριθμό των δισεκατομμυριούχων το 2016 ήταν το μεγαλύτερο στα 31 χρόνια που το περιοδικό παρακολούθησε δισεκατομμυριούχους παγκοσμίως. "Οι κερδισμένοι από τον περυσινό κατάλογο ξεπέρασαν τους χαμένους κατά περισσότερο από τρία σε ένα", σημείωσε ο Forbes .

Δισεκατομμυριούχοι της Μινεσότα

Σε έναν κόσμο όπου όλο και περισσότεροι άνθρωποι γίνονται πλούσια πλούσιοι, έξι Μινεσότες έκαναν τη λίστα των Forbes για τους Δισεκατομμυριούχους του κόσμου το 2017. "Αυτό είναι περίπου 0.00001 τοις εκατό του πληθυσμού του κράτους 5.5 εκατομμυρίων ανθρώπων", δήλωσε ο ιστοχώρος ειδήσεων GoMn.com. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι κατάλογοι πλούτου είναι δυναμικοί, όπως και ο πλούτος. Μερικοί άνθρωποι πέφτουν από τον κατάλογο κάθε χρόνο, ενώ άλλοι προστίθενται και αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο με καταλόγους των πλουσιότερων ανθρώπων που κατοικούν στη Μινεσότα.

Παρακάτω είναι τα ονόματά τους, η τρέχουσα κατάταξή τους μεταξύ των παγκοσμίων δισεκατομμυριούχων και η μέση καθαρή αξία τους το 2017. Έχουμε συμπεριλάβει μόνο όσους διαμένουν στη Μινεσότα, όχι εκείνοι οι οποίοι προέρχονται από εταιρείες που εδρεύουν στη Μινεσότα αλλά κατοικούν αλλού. Για παράδειγμα, από τους κληρονόμους της περιουσίας του Cargill, οι περισσότεροι δεν ζουν στη Μινεσότα, και εκείνοι που δεν ζουν στη Μινεσότα δεν βρίσκονται στον κατάλογο.