Το πάρκο νερού Paul Bunyan στο The Lodge at Brainerd Lakes

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Το Water Bunker Paul Bunyan είναι ένα πάρκο εσωτερικού χώρου μεσαίου μεγέθους με τεχνητό ποτάμι, διαφάνειες σώματος και διαδραστική διαδραστική δομή νερού. Σε αντίθεση με τους αδιαφανείς σωλήνες των περισσότερων πάρκων, η ολίσθηση του σώματος είναι από καθαρό ακρυλικό, έτσι οι αναβάτες μπορούν να δουν το φως του ήλιου - και το χιόνι να πέφτει κατά τη διάρκεια του χειμώνα -

Το πιο μοναδικό χαρακτηριστικό του πάρκου είναι η διαφανής μεμβράνη, η οποία προσφέρει στους αναβάτες μια επιλογή από ολογραφικές εικόνες, φώτα και ήχους.

Οι επισκέπτες που αναζητούν παρηγοριά θα εκτιμήσουν το ζεστό μπανιέρα εσωτερικού χώρου και το θερμαινόμενο υπαίθριο πάτωμα patio (επειδή κανείς δεν λατρεύει τα κρύα πόδια, ειδικά μετά την έξοδο από ένα ζεστό μπανιέρα).

Το Lodge at Brainerd Lakes προσφέρει επίσης πάνω από 100 δωμάτια, πολλές από τις σουίτες, καθώς και μια στοά με παιχνίδια εξαργύρωσης, συνεδριακές εγκαταστάσεις και ένα εστιατόριο.

Το Paul Bunyan Water Park είναι ένα από τα πολλά εσωτερικά πάρκα νερού στη Μινεσότα .

Τοποθεσία και τηλέφωνο:

6967 Lake Forest Road
Μπάξτερ, Μινεσότα

877-843-5634

Πλατεία Εσωτερικού Πάρκου Εσωτερικού Πάρκου:

30.000

Πολιτική εισόδου:

Το πάρκο νερού Paul Bunyan προσφέρει ημερήσιες εκδρομές στο ευρύ κοινό, αλλά οι εγγεγραμμένοι επισκέπτες του ξενοδοχείου έχουν προτεραιότητα εάν το πάρκο φτάσει σε χωρητικότητα.

Κατευθύνσεις:

Από τις πόλεις Twin: I-94W στο Clearwater. Έξοδος στο Hwy. 24. Στρίψτε δεξιά (βόρεια) στις 24, στη συνέχεια αριστερά (δυτικά) στο Hwy. 10 και ακολουθήστε στο Little Falls. Μετά το Little Falls, πάρτε το Hwy. 371 βόρεια σε Brainerd / Baxter. Στη διασταύρωση του Hwy.

371 και Hwy. 210, συνεχίστε βόρεια 3 1 ~ 2 μίλια. Βγείτε στην αριστερή λωρίδα για να στρίψετε αριστερά στη Λίμνη Forest Road.

Χαρακτηριστικά Water Park:

Σμίκρυνση σωληνώσεων, διαφάνειες σώματος, τεμπέληδες ποτάμι, παιδικές διαφάνειες, ιαματικά λουτρά και διαδραστική δομή παιχνιδιού με κανόνια νερού.

Δείτε το πάρκο:

Paul Bunyan Εσωτερική Πάρκο Water Park Photo Gallery

Επίσημη ιστοσελίδα:

Η Lodge στο Brainerd Lakes