Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Αθλητικές Μπάρες, Μπιτς, Εστιατόρια και Καφετέριες του Μόντρεαλ

Πού να παρακολουθήσετε ποδόσφαιρο (Ποδόσφαιρο) στο Μόντρεαλ

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 Μόντρεαλ Σπορ Μπαρ, Εστιατόρια, Καφετέριες: Πού να πάτε

Η περίοδος του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Μόντρεαλ είναι μια αρκετά μεγάλη υπόθεση, μεγαλύτερη από ό, τι θα σκεφτόσαστε για μια πόλη της Βόρειας Αμερικής. Οι φίλαθλοι ποδοσφαίρου της FIFA (γνωστός και ως ποδόσφαιρο) είναι γνωστοί για να πάρουν στους δρόμους και να εκσφενδονίσουν, να χτυπήσουν και να βρουν μια καταιγίδα πάνω από τη νίκη της αγαπημένης τους ομάδας, έστω και αν είναι απλά πάνω από το ποιος έφτασε στον επόμενο γύρο. Αλλά τα πράγματα πραγματικά να πάρει μια εγκοπή έρχονται τελικά. Οι αναμνήσεις από την Ιταλία που κέρδισαν το Παγκόσμιο Κύπελλο 2006 εξακολουθούν να με στοιχειώνουν. Ο θόρυβος διήρκεσε για ώρες καθώς οι οπαδοί κυκλοφορούσαν μέσω της Μικρής Ιταλίας και των γύρω γειτονιών που φημολογούσαν καλά μετά το ηλιοβασίλεμα.

Δείτε επίσης: Οι καλύτερες αθλητικές μπάρες του Μόντρεαλ

Το 2018, το τουρνουά Παγκοσμίου Κυπέλλου διεξάγεται στις 14 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου 2018. Εδώ είναι το πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ετσι. Πού πρέπει να κερδίσει το τουρνουά ένα ποδοσφαιρικό (ποδόσφαιρο) παρθένο; Κάθε μπαρ, παμπ, εστιατόριο ή καφέ με μεγάλη οθόνη θα πρέπει να κάνει το κόλπο, έτσι δεν είναι; Αλλά αν ψάχνετε για την απόλυτη, πεντανόστιμη εμπειρία του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην πόλη, δοκιμάστε αυτές τις θέσεις έξω. Θα μου ευχαριστήσεις.