Νέα έδρα Super Bowl της Νέας Αγγλίας

Ευθυμία για τους πατριώτες και φιλοξενία ενός νέου αγγλικού θεματικού κόμματος Super Bowl

Οδηγός Super Bowl Γρήγοροι Σύνδεσμοι: Συνταγές | Για παιδιά

Η ομάδα NFL της Νέας Αγγλίας βρίσκεται στο δρόμο για το έβδομο Super Bowl. Οι Πατριώτες της Νέας Αγγλίας θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα γεράκια της Ατλάντα στο Super Bowl LI (51) στο στάδιο NRG στο Χιούστον, Τέξας, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017. Ο χρόνος του Kickoff είναι 6:30 μ.μ. EST.

Όταν το κοριτσάκι μου ήταν Cheerleader του Junior Patriots , πήρα μια παρασκήνια κοιτάζοντας ακριβώς τι σφιχτό πλοίο του New England Patriots οργάνωση τρέχει, οπότε είμαι σίγουρος επικεφαλής λεωφορείο Bill Belichick και η ομάδα του έχουν αρκετά ένα σχέδιο παιχνιδιού προετοιμασμένοι .

Οι Πατριώτες ξεκίνησαν αυτή τη σεζόν χωρίς τον στρατηγό αστεριών Tom Brady, ο οποίος εξυπηρετούσε μια αναστολή τεσσάρων παιχνιδιών σε συνδυασμό με το "Deflategate": ο υπερβολικός ισχυρισμός ότι ο οργανισμός σκόπιμα υποπληθωρισμένους ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στο γήπεδο όταν οι Πατριώτες πήραν το Colts για να διεκδικήσουν το AFC Πρωτάθλημα το 2015. Οι Πατριώτες πήγαν για να κερδίσουν Super Bowl XLIX εκείνο το έτος, αλλά η έρευνα NFL dingered επάνω. Αποδεικνύοντας την ικανότητά τους να ξεπεράσουν αυτή τη διαμάχη, η πέμπτη νίκη του Super Bowl θα είναι ιδιαίτερα γλυκιά. Πηγαίνετε Pats!

Εδώ είναι ένας οδηγός για τους οπαδούς των Πατριωτών και τους μη οπαδούς να φωνάζουν για την ομάδα της Νέας Αγγλίας και να φιλοξενούν ένα κόμμα Super Bowl με θέμα τη Νέα Αγγλία:

Συνταγές Super Bowl της Νέας Αγγλίας
Αν η συμμορία έρχεται στο δωμάτιό σας για να παρακολουθήσετε το Super Bowl και να φτιάξετε χαρά για τους πατριώτες, θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι το grub που εξυπηρετείτε ταιριάζει με την ευκαιρία! Εδώ είναι η έμπνευση του Super Bowl που χρειάζεστε.

Έχω συγκεντρώσει συνταγές σνακ και ορεκτικών με τη φαντασία της Νέας Αγγλίας, από αστακό καφέ μέχρι φτερούγες κοτόπουλου σφενδάμου για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το τέλειο πάρτι ποδοσφαίρου με θέμα τη Νέα Αγγλία.

Οι Πατριώτες της Νέας Αγγλίας για τα παιδιά
Τα παιδιά σας είναι μεγάλοι οπαδοί ποδοσφαίρου της Νέας Αγγλίας Πατριώτες Ακολουθεί μια συλλογή χρωστικών σελίδων, παιχνιδιών και δραστηριοτήτων στο διαδίκτυο και άλλων πόρων για νέους οπαδούς των Πατριωτών.

Κερδίστε εισιτήρια για Super Bowl
Ακόμα ονειρεύεστε να είστε στο παιχνίδι στο Χιούστον αντί στον καναπέ του φίλου σας; Έχετε μέχρι το μεσημέρι Ανατολική ώρα την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017 για να εισέλθετε για να κερδίσετε δύο εισιτήρια στο Super Bowl LI από τους Πατριώτες. Ο τυχερός νικητής θα λάβει επίσης δύο πτήσεις JetBlue με ταξίδια μετ 'επιστροφής στο Χιούστον, μια παραμονή 3 διανυκτερεύσεων σε ξενοδοχείο και μια κάρτα δώρου $ 200 Patriots ProShop.

Κερδίστε ένα ταξίδι Super Bowl
Θέλετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε μια θέση στο Super Bowl LI; Δοκιμάστε την τύχη σας και μπορείτε απλά να κερδίσετε δωρεάν εισιτήρια Super Bowl ή ένα ταξίδι στο Big Game. Εξειδικευμένες Διαγωνισμοί στο διαδικτυακό διαγωνισμό της Sandra Grauschopf στρογγυλεύουν ευκαιρίες για να εισέλθουν για να κερδίσει το 2017 Super Bowl sweepstakes.

5 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το Super Bowl LI στο Χιούστον
Το Houston Expert Annalize Little θα σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στην πόλη υποδοχής του Super Bowl αν είστε επικεφαλής στο Τέξας για να φτιάξετε το πατριωτικό.

Δωρεάν προσκλήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το Super Bowl
Από το Evite, χρησιμοποιήστε ένα από τα πολλά σχέδια του Super Bowl για να στείλετε δωρεάν προσκλήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Super Bowl Party σας.

Τελευταίες αποδόσεις Super Bowl από τις ΗΠΑ σήμερα
Check USA Today για τις τελευταίες αποδόσεις στο Big Game. Με κανένα φαβορί για να κερδίσετε το Super Bowl LI, ίσως χρειαστεί να ποντάρετε με την καρδιά σας.

Νέες ιδέες ταξιδιού της Αγγλίας για τους ανεμιστήρες του Super Bowl

Η αίθουσα των Πατριωτών είναι ένα αξιοθέατο για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου
Πάντα ήθελες να πας κάτω από την κουκούλα για να δεις μια στενή κλήση, να δοκιμάσεις ένα δαχτυλίδι Super Bowl, να πετύχεις ένα γήπεδο 45 θέσεων στο χιόνι ή να δεις τέσσερα τρόπαια Vince Lombardi (ίσως πέντε σύντομα!) ;

Σε αυτή τη φωτογραφία, θα σας δείξω γιατί η αίθουσα στο Patriot Place στο Foxborough της Μασαχουσέτης είναι απαραίτητη όχι μόνο για τους οπαδούς των πατριωτών αλλά και για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Γνωρίστε τις Clydesdales Up Close
Θα δούμε το Budweiser Clydesdales σε ένα εμπορικό σήμα Super Bowl φέτος; Εάν είστε οπαδός αυτών των μεγαλοπρεπών αλόγων, έχω καλά νέα: Μπορείτε να συναντήσετε αυτές τις διάσημες μασκότ με την επίσκεψη στο Clydesdale Hamlet στη Ζυθοποιία Anheuser-Busch στο Merrimack του Νιου Χάμσαϊρ. Είναι ανοιχτό δωρεάν κάθε μέρα, όλο το χρόνο.