Πάρτε Spooked στην πείρα γέφυρα του Λονδίνου & Τάφοι

Εξερευνήστε ένα από τα Scariest Αξιοθέατα του Λονδίνου

Η Γέφυρα του Λονδίνου εμπειρία & Τάφοι είναι ένα δημοφιλές "έλξη έλξης". Στο London Bridge Experience μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τις φρικιαστικές ιστορίες της περιοχής.

Θα γνωρίσετε τη μεσαιωνική ζωή καθώς εισέρχεστε μέσα από το παρεκκλήσι του Thomas Becket και επάνω στους καταπράσινους δρόμους της Γέφυρας του Λονδίνου, καθώς η Μεγάλη Πυρκαγιά του Λονδίνου κρατάει και σαρώνει την πόλη.

Αφού απολαύσετε την εμπειρία, θα προχωρήσετε στους υπερβολικά τρομακτικούς Τάφοι του Λονδίνου, όπου θα ξεγελάσετε τα ερείπια ενός προηγούμενου λάκκου πανούκλας.

Η κριτική μου

Υπάρχει μια υψηλή τιμή εισόδου, έτσι επισκέφτηκα όταν είχα ένα Pass Pass Λονδίνο . ( Μάθετε περισσότερα για το Λονδίνο Pass ).

Η έλξη ανοίγει στις 10 π.μ., αλλά οι ηθοποιοί είναι έξω από το σταθμό του Λονδίνου Bridge που ενθαρρύνει τους ανθρώπους να επισκεφθούν πολύ νωρίτερα από αυτό. Μετά από το γέλιο και την απόλαυση των ευκαιριών διασκέδασης με τους φωτογραφίες, περπάτησα στην είσοδο (ενώ η επίσημη διεύθυνση είναι η οδός Tooley, πρέπει να ακολουθήσετε τα βαμμένα βήματα στο έδαφος για να βρείτε το δρόμο μέσα).

Καθώς ήμουν νωρίς, κατευθυνθήκαμε στο κατάστημα με σουβενίρ, καφετέρια (υπάρχει καθιστικό και μηχανήματα αυτόματης πώλησης) και τουαλέτες, πριν μπει σε άλλους πρώτους επισκέπτες για την πρώτη περιοδεία της ημέρας.

Στις 10 π.μ. μια μικρή ομάδα από εμάς μπήκαμε μαζί και καθοδηγήσαμε από ηθοποιούς που μας είπαν τις τρομακτικές ιστορίες της περιοχής. Ο χώρος βρίσκεται κάτω από το London Bridge, έτσι δεν υπάρχουν παράθυρα και είναι σκοτεινό και μερικές φορές μάλλον δύσοσμο. Κάθε δωμάτιο διαθέτει έναν ηθοποιό που σας λέει για έναν φοβερό χρόνο στην ιστορία και κάνει ό, τι καλύτερο για να σας ξεσηκώσει.

Είναι τρομακτικό και διασκεδαστικό και θα γελάσετε καθώς θα ουρλιάζετε.

Ο χώρος περιλαμβάνει επίσης τους Τάφοι του Λονδίνου και αυτό το μέρος ήταν απίστευτα τρομακτικό και δεν θα το συνιστούσα ως εμπειρία για μικρά παιδιά. Έπρεπε να περπατήσουμε σε ένα αρχείο με τα χέρια στους ώμους του προσώπου μπροστά. Κυρίως ήταν μαύρο και μπορούσαμε να νιώσουμε τόσο κοντά τους ηθοποιούς που μας αναπνοήσαν, αλλά δεν μπορούσαμε να δούμε τίποτα.

Και όταν έφτασε το αλυσοπρίονο ... καλά, παίρνετε την ιδέα. Είναι σωστό τρομακτικό εκεί μέσα.

Διεύθυνση:

2 - 4 Οδός Tooley
η γέφυρα του Λονδίνου
London SE1 2PF

Χρησιμοποιήστε το Planner Journey για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς .

Επισκεφθείτε αυτό το αξιοθέατο δωρεάν με το Λονδίνο Pass .

Τηλέφωνο: 0800 0434 666

Ιστοσελίδα: www.thelondonbridgeexperience.com

Αν σας αρέσουν τα αξιοθέατα κινδύνου, ίσως θέλετε να δοκιμάσετε επίσης ένα ταξίδι λεωφορείου Ghost.