Όλα τα πλοία: Οι καλύτερες διαδρομές λεωφορείων του Λονδίνου για αξιοθέατα

Κάτω από ένα διπλό κρεβάτι, η θέα είναι υπέροχη

Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να δείτε σε ένα ταξίδι στο Λονδίνο και ειδικά στο πρώτο σας ταξίδι στην πόλη. Η λήψη λεωφορείου είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να έχετε μια καλή θέα στο Λονδίνο χωρίς πολύ ταλαιπωρία ή έξοδα. το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μάθετε ποια διαδρομή θέλετε να τραβήξετε και στη συνέχεια να αφήσετε την οδήγηση σε αυτά ενώ βρίσκεστε στη σκηνή. Το Λονδίνο καλύπτεται από περισσότερες από 700 διαδρομές λεωφορείων και πολλοί ταξιδεύουν μερικά από τα εικονικά αξιοθέατα της πόλης. Ως μπόνους, πολλά από τα λεωφορεία είναι διώροφα, και τι υπέροχη θέα θα φτάσετε στο πάνω κατάστρωμα. Αυτή η λίστα επικεντρώνεται αποκλειστικά στις διαδρομές στο κεντρικό Λονδίνο και περιλαμβάνει συνδέσμους προς έναν πλήρη οδηγό που συγκεντρώνει όλα τα αξιοθέατα που περιλαμβάνονται στη διαδρομή, καθώς και χρήσιμες συμβουλές και πρόσθετες πληροφορίες.

Τα λεωφορεία του Λονδίνου δεν δέχονται πια μετρητά, οπότε θα χρειαστείτε μια κάρτα Oyster γεμάτη με αρκετή πίστωση ή κάρτα ταξιδίου. Θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα χωρίς επαφές για να πληρώσετε για τη μεταφορά στο Λονδίνο .

Εάν είστε σύντομα στην ώρα σας και θέλετε να εξασφαλίσετε ότι θα δείτε όλα τα μεγάλα αξιοθέατα στο Λονδίνο, το καλύτερο στοίχημά σας είναι η κλασική διαδρομή Big Bus Tours .