Φθηνότερη με κάρτα Oyster

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα για τη μεταφορά στο Λονδίνο

Η London Transport έχει εισαγάγει μια κάρτα «Pay As You Go» Oyster για να πληρώσει για τις μεταφορές στο Λονδίνο με το μεταφορικό μέσο και τα λεωφορεία. Οι μεταφορές για το Λονδίνο θέλουν να χρησιμοποιήσουμε μια κάρτα Oyster και να μας ενθαρρύνουν ότι έχουν κάνει τους ναύλους πολύ φθηνότερους σε σχέση με τα μετρητά. Εκτιμάται ότι 300.000 στερλίνες σπαταλούνται καθημερινά καταβάλλοντας μετρητά για ταξίδια. Ρίξτε μια ματιά στον ιστότοπο TFL για να συγκρίνετε τα ναύλα με μετρητά και κάρτες Oyster.

600.000 επιβάτες την ημέρα εξακολουθούν να χρησιμοποιούν μετρητά, αλλά ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να λάβετε μια κάρτα «Pay As You Go» Oyster.

Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε, δεν υπάρχουν φόρμες για να συμπληρώσετε και δεν χρειάζεστε μια φωτογραφία. Πληρώνετε μια μικρή προκαταβολή αλλά αυτό μπορεί να επιστραφεί σε οποιοδήποτε σταθμό του μετρό όταν τελειώσετε τη διαμονή σας στο Λονδίνο.

Όταν χρησιμοποιείτε το pay as you go, μπορείτε να πραγματοποιήσετε όσες διαδρομές επιθυμείτε σε 24 ώρες (από τις 4.30 π.μ. έως τις 4.30 π.μ. την επόμενη μέρα) και θα χρεώνονται πάντα κάτω από την τιμή αντίστοιχου Day Travelcard ή One Day Bus Πέρασμα.

Έτσι, πώς μπορώ να πάρω μια κάρτα Oyster;

Είναι διαθέσιμα από σταθμούς μετρό, newsagents και online.

Η TfL προσφέρει τώρα στους επισκέπτες από επιλεγμένες χώρες εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου τη δυνατότητα να αγοράσουν μια κάρτα ενηλίκων Oyster πριν φτάσουν στο Λονδίνο. Οι κάρτες επισκεπτών Oyster έρχονται προπληρωμένες με αμοιβή καθώς πηγαίνετε ταξιδιωτική αξία επιτρέποντάς σας να πηδήσετε στο σωλήνα μόλις φτάσετε στο Λονδίνο. Μάθετε περισσότερα από τη σελίδα Επισκέπτες TFL.

Προσφορές Oyster

Εκτός από την παροχή φθηνότερων ταξιδιών, οι κάρτες Oyster μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εξοικονομήσουν χρήματα σε αξιοθέατα στο Λονδίνο, συμπεριλαμβανομένων των εκθέσεων του West End, των μουσείων και των εστιατορίων.

Για να ελέγξετε τις τρέχουσες προσφορές, ανατρέξτε στο tfl.gov.uk/oyster.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;

Διαβάστε την κριτική μου σχετικά με τη χρήση κάρτας Oyster .

Σταματήστε να χάνετε χρήματα και να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα Oyster!