Τα εστιατόρια ανοίγουν την ημέρα των ευχαριστιών στη Σαρλόττα

Επιλέξτε από Upscale ή Casual, ακριβό ή προσιτό

Αν σας φοβίζει το δείπνο των Ευχαριστιών μαγειρικής, σίγουρα δεν είστε ο μόνος. Εάν θα απολαύσετε τις διακοπές πολύ περισσότερο εάν αφήσατε το μαγείρεμα σε κάποιον άλλο, ελέγξτε έξω αυτή την λίστα των εστιατορίων που θα εξυπηρετούν το δείπνο των Ευχαριστιών στο Charlotte το 2017. Τα εστιατόρια αυτά κάνουν κράτηση πολύ νωρίτερα, οπότε κάνετε τις κρατήσεις σας ως το συντομότερο δυνατό. Αν η επιλογή σας Νο. 1 δεν έχει επιφυλάξεις όταν καλείτε, μπείτε σε μια λίστα αναμονής και κρατήστε μια θέση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

5Church

Αυτό το πολυτελές και σύγχρονο αμερικανικό εστιατόριο σερβίρει ένα δείπνο ευχαριστιών τριών πιάτων για $ 45 για ενήλικες και $ 20 για παιδιά κάτω των 12 ετών. Ο εκτελεστικός σεφ Jamie Lynch θα σερβίρει παραδοσιακά φαγητά και εποχιακά παρασκευάσματα.

Βάζω κάρβουνα

Ο Στόουκ, ο οποίος έχει πάρει μαγειρική από ξύλο πυρκαγιάς σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, σερβίρει δείπνο ευχαριστιών με χρέωση για 60 δολάρια για ενήλικες και $ 25 για παιδιά κάτω των 10 ετών. Καθίσματα για αυτό το γεύμα τεσσάρων γευμάτων θα είναι το μεσημέρι, 2:30 και 5 μ.μ.

Ο Άσμπερι

Το Asbury, στο εσωτερικό του Dunhill Hotel, κλίνει στο νότιο τοπίο του και στο παρελθόν, αλλά είναι βαθιά ριζωμένο στο τώρα. Το μενού των τριών πιάτων prix-fixe Thanksgiving είναι σίγουρο ότι θα αντικατοπτρίζει αυτή την ευαισθησία. Προσφέρει δύο καθίσματα, 12:30 έως 1:15 μ.μ. και 3 με 3:45 μ.μ. Είναι $ 55 για ενήλικες και $ 25 για παιδιά από 6 έως 10 ετών.

RiRa Irish Pub

Δεν υπάρχει πιο αθόρυβα ατμόσφαιρα από μια ιρλανδική παμπ, και το RiRa's είναι ένα από τα καλύτερα εκτός του Δουβλίνου.

Είναι ανοιχτό την ημέρα των ευχαριστιών από τις 10 π.μ. έως τα μεσάνυχτα και η μέρα ξεκινάει με ένα μπουφέ με βραδιά από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Η ζωντανή τζαζ θα είναι η ηχητική λωρίδα για αυτό το brunch των Ευχαριστιών, όπου μπορείτε να πάρετε το μπιζέλι μήλων ή κολοκύθα "beermosas" ή check out το Build-Your-Own Mule Bar. Μπορείτε να παραγγείλετε παραδοσιακές αφιερώσεις Ευχαριστιών για δείπνο από τις 4 μ.μ. και η ζωντανή μουσική με τη μορφή των τσέπης Ziggy θα φθάσει στις 8 μ.μ.

Chillfire Bar & Grill

Πάρτε τον εαυτό σας στο Chillfire Bar & Grill στο Ντένβερ, Βόρεια Καρολίνα, από τις 10:30 π.μ. έως τις 4 μ.μ. για το βραδινό χταπόδι Chillfire, το οποίο θα προσφέρει όλα τα παραδοσιακά τρόφιμα που πρέπει να έχετε για τις Ημέρες των Ευχαριστιών, καθώς και κάποια περιστροφή Chillfire στο παραδοσιακό.

Red Rocks Cafe

Δείτε το Red Rocks Cafe για μια παραδοσιακή διανομή Ευχαριστιών. Σερβίρει δείπνο τριών πιάτων από 11 π.μ. έως 7 μ.μ. Το κόστος είναι 35 δολάρια για ενήλικες και 15 δολάρια για τα παιδιά. Στο μενού υπάρχει μια παραδοσιακή πιατέλα για τη γιορτή της ημέρας των Ευχαριστιών, μαζί με το prime rib, το σολομό και τα ζυμαρικά, αν σας αρέσει μια μικρή ποικιλία μαζί με τα παραδοσιακά τρώτε.

Ο Σίλιβαν

Το Steakhouse του Sullivan σερβίρει μια κλασσική γιορτή των Ευχαριστιών με ψητά γαλοπούλα, κατσαρόλα γλυκών πατατών και πίτα κολοκύθας, μεταξύ άλλων διακοπών. Το δείπνο τριών πιάτων είναι $ 39 και εάν προτιμάτε να έχετε μία από τις υπέροχες μπριζόλες του Sullivan, μπορείτε επίσης να παραγγείλετε ένα περιορισμένο μενού.

Lumiere

Ναι, η ημέρα των ευχαριστιών είναι μια πεμπτουσία αμερικανική αργία, αλλά εάν παραμείνετε μακριά από την παραδοσιακή και αναζητάτε μια διαφορετική εμπειρία, ο Lumiere ίσως είναι ακριβώς ο τόπος για εσάς. Σερβίρει δείπνο Ευχαριστιών τριών ποδιών με γαλλική προφορά που θα περιλαμβάνει σαλάτα αστακών, φρυγανισμένο σκουός με καβούρια βασιλιά και Beef Wellington, μαζί με γαλοπούλα και όλα τα εξαρτήματα.

Το Lumiere θα είναι ανοιχτό από το μεσημέρι έως τις 5 μ.μ., με κόστος $ 55 για ενήλικες και $ 19,95 για παιδιά κάτω των 10 ετών.