Τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες που βρίσκονται στο Silicon Valley

Υπάρχουν αρκετές καλές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές έχουν οριστεί ή γυριστεί στο Silicon Valley, Καλιφόρνια όλα αυτά τα χρόνια. Ανατρέξτε σε αυτόν τον οδηγό σε μερικές από τις καλύτερες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες που γυρίστηκαν σε αυτόν τον κόμβο τεχνολογίας της βιομηχανίας.

Ταινίες που βρίσκονται στο Silicon Valley

Θέσεις εργασίας (2013) Η ιστορία της ανάληψης του Steve Jobs από την αποχώρηση από το κολλέγιο σε έναν από τους πιο αγαπητούς δημιουργικούς επιχειρηματίες του 20ού αιώνα. Με πρωταγωνιστή την Ashton Kutcher ως Steve Jobs.

Palo Alto (2013) Ο ντροπαλός, ευαίσθητος Απρίλιος είναι η παρθένος τάξη, σκισμένη ανάμεσα σε ένα παράνομο φλερτ με τον προπονητή του ποδοσφαίρου κ. Β και μια ανεπιτυχή συντριβή στο γλυκό stoner Teddy. Εν τω μεταξύ, η Emily προσφέρει σεξουαλικές εύνοιες σε κάθε αγόρι να διασχίσει το μονοπάτι της - συμπεριλαμβανομένων τόσο του Teddy όσο και του καλύτερου φίλου του Fred, ενός ζωντανού σύρματος χωρίς φίλτρα ή σύνορα. Καθώς ένα κόμμα γυμνασίου αιμορραγεί στο επόμενο - και ο Απρίλιος και ο Teddy παλεύουν να παραδεχτούν την αμοιβαία αγάπη τους - η κλιμάκωση της απερισκεψίας του Fred αρχίζει να σπείρει στο χάος. Με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Φράνκο, ο οποίος μεγάλωσε στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνιας.

Ο σπουδαστής του Harvard στο Social Network (2010) Mark Zuckerberg δημιουργεί τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης που θα γίνει γνωστός ως Facebook, αλλά αργότερα εναντίον δύο αδελφοί που ισχυρίστηκαν ότι έκλεψε την ιδέα τους και ο συνιδρυτής που αργότερα απομακρύνθηκε από την επιχείρηση. Σκηνοθεσία: Aaron Sorkin.

Τι τα Dreams May Come (1998) Αφού πεθαίνει σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ένας άνθρωπος ψάχνει τον ουρανό και την κόλαση για την αγαπημένη του γυναίκα.

Αρκετές σκηνές γυρίστηκαν στην περιοχή του Κόλπου του Σαν Φρανσίσκο, συμπεριλαμβανομένων μερικών στο Σαν Χοσέ και τη Σίλικον Βάλεϊ. Με πρωταγωνιστή τον Robin Williams.

Harold & Maude (1971) Ο Young, πλούσιος και εμμονή με το θάνατο, ο Harold βρίσκει τον εαυτό του να αλλάζει για πάντα όταν συναντά τον ζωντανό septuagenarian Maude σε κηδεία. Πολλές σκηνές γυρίστηκαν στην επαρχία San Mateo και στο Σαν Φρανσίσκο.

Τηλεοπτικές εκπομπές με βάση το Silicon Valley

Silicon Valley (2014-2016) Στη χρυσή βιασύνη υψηλής τεχνολογίας της σύγχρονης Silicon Valley, οι πιο ειδικευμένοι άνθρωποι για να πετύχουν είναι οι λιγότερο ικανές να χειριστούν την επιτυχία. Μια κωμωδία του HBO εμπνευσμένη εν μέρει από την εμπειρία του Mike Judge που ζει και εργάζεται στο Silicon Valley της Καλιφόρνια.

Betas (2013-2014): Στη Silicon Valley, ο σωστός αλγόριθμος μπορεί να σας κάνει βασιλιά. Και αυτοί οι τέσσερις φίλοι πιστεύουν ότι τελικά έσπασαν τον κώδικα. Μια αρχική σειρά Amazon.

Start-ups: Silicon Valley (2012) Ο συνδυασμός με τον επιχειρηματία του Διαδικτύου Randi Zuckerberg, αυτή η σειρά πραγματικότητας Bravo καταγράφει τη συνωστισμένη ζωή νέων επαγγελματιών στο δρόμο για να γίνουν οι επόμενες σπουδαίες ιστορίες επιτυχίας της Silicon Valley.

Mythbusters (2003) Ένα εβδομαδιαίο ντοκιμαντέρ στο οποίο δύο εμπειρογνώμονες ειδικών εφέ του Χόλιγουντ προσπαθούν να αποβάλουν τους αστικούς θρύλους με απευθείας δοκιμή τους. Οι περισσότερες από τις σκηνές γυρίστηκαν στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο, συμπεριλαμβανομένων των συχνών κινηματογραφικών ταινιών στο Σαν Χοσέ και τη Σίλικον Βάλεϊ.

Πειρατές της Σίλικον Βάλεϊ (1999) Μια ιστορία της διαμάχης μεταξύ της Apple και της Microsoft, με πρωταγωνιστή τον Noah Wyle ως Steve Jobs και τον Anthony Michael Hall ως Bill Gates.