Ημέρα Μνήμης Σαββατοκύριακο στο Μέμφις

Η Ημέρα Μνήμης είναι μια ομοσπονδιακή εορτή σχεδιασμένη για να τιμήσει όσους έχασαν τη ζωή τους ενώ υπηρετούσαν στο στρατό των ΗΠΑ. Πέφτει κάθε χρόνο την περασμένη Δευτέρα του Μαΐου και θεωρείται από πολλούς ότι είναι η ανεπίσημη έναρξη του καλοκαιριού.

Πολλοί λαοί γιορτάζουν τις διακοπές με cookouts, pool parties και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες. Παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα καλύτερα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω από το Μέμφις καθ 'όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου Memorial Day.

Ό, τι κι αν επιλέξετε, φροντίστε να αφιερώσετε μια στιγμή για να θυμηθείτε εκείνους που έχουν πεθάνει για τις ελευθερίες μας.

Το 2017, η Ημέρα Μνήμης είναι η 29η Μαΐου. Το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης είναι η 26η - 29η Μαΐου 2017.

1. Redbirds Μπέιζμπολ
Υπάρχει κάτι περισσότερο αμερικανικό από το μπέιζμπολ; Πάρτε σε ένα παιχνίδι ή τέσσερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου Memorial Day. Κάθε παιχνίδι θα διεξαχθεί στο πάρκο AutoZone Park και το παιχνίδι του Σαββάτου και της Κυριακής θα ολοκληρωθεί με ένα show fireworks.

Πρόγραμμα:

Σάββατο 27 Μαΐου εναντίον Iowa Cubs στις 6:35 μ.μ. (πυροτεχνημάτων μετά το παιχνίδι και $ 2 ειδικών μπύρας
Κυριακή, 28 Μαΐου εναντίον Iowa Cubs στις 6:35 μ.μ. (πυροτεχνημάτων μετά το παιχνίδι · δωρεάν παγωτό για τα πρώτα 2.500 παιδιά)
Δευτέρα 29 Μαΐου εναντίον Iowa Cubs στις 12:05 μ.μ.

2. Memphis τον Μάιο του 901Fest
Πίσω για το δεύτερο έτος, Memphis το σχετικά νέο περασμένο Σαββατοκύριακο εκδήλωση του Μαΐου είναι όλα σχετικά με την 9-0-1 (περιοχή περιοχή του Μέμφις). Γιορτάστε όλα τα πράγματα Memphis με πολλά ζωντανή μουσική, τοπικούς πωλητές, νόστιμα φαγητά και ποτά, καθώς και air show και πυροτεχνήματα.

Το 901Fest είναι το Σάββατο 27 Μαΐου 2017 από τις 3 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. στο Tom Lee Park. Τα εισιτήρια είναι Η σύνθεση θα ανακοινωθεί τον Μάιο μέσω του memphisinmay.org.

3. Μέμφις τον Μάιο Μεγάλη αμερικανική ποταμών
Κλείστε το Μέμφις τον Μάιο με τον δεύτερο ετήσιο αγώνα του Great American River Run 5K και τον μισό μαραθώνιο στο κέντρο του Μέμφις.

Ο Μεγάλος Αμερικανός ποταμός τρέχει στο Μέμφις είναι η 28η Μαΐου 2017. Δείτε τους χάρτες αγώνα στην ιστοσελίδα του Μέμφις τον Μάιο. Ο μισός μαραθώνιος ξεκινάει στις 7 το πρωί και ο 5Κ αρχίζει στις 7:30 π.μ. Το πάρτι μετά το αγώνα είναι ανοικτό σε όλους τους δρομείς και διαθέτει ζωντανή μουσική, μπύρα και φαγητό.

4. Καλοκαιρινή Συμφωνία στον Live Garden
Ο Βοτανικός Κήπος του Μέμφις φιλοξενεί την ετήσια Καλοκαιρινή Συμφωνία στους κήπους με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Μέμφις. Η Θερινή Συμφωνία του 2017 είναι το Σάββατο 27 Μαΐου. Οι πόρτες ανοίγουν στις 5:30 μ.μ. και η εκπομπή ξεκινά στις 7:30 μ.μ. (Η βροχή είναι Κυριακή 28 Μαΐου)

Τα εισιτήρια είναι $ 1500 για ένα οκτώ κορυφαίο VIP τραπέζι, $ 187,50 για ένα ζευγάρι VIP εισιτήρια ή $ 75 ανά άτομο για πρόσβαση στο γκαζόν VIP και το lounge. Ή, μπορείτε να καθίσετε στο γκαζόν για $ 20 για ενήλικες ή $ 10 για παιδιά 12 και κάτω. Οι τιμές των εισιτηρίων αυξάνονται κατά 5 δολάρια την ημέρα της εκδήλωσης.

Αυτό το άρθρο ενημερώθηκε τον Απρίλιο του 2017 από τον Holly Whitfield.