Κοινοτικό προφίλ Natomas

Ο Natomas, συνήθως περιγράφεται ως βόρεια ή νότια, είναι μια κοινότητα όπου οι οικογένειες έχουν βρει ένα ιδανικό μέρος για να ζήσουν και να παίξουν.

Από τη δεκαετία του 1990, σημειώθηκε σημαντική ανάπτυξη κατοικιών και επιχειρήσεων στο North Natomas. Το Sleep Train Arena, το οποίο φιλοξενεί πολλές συναυλίες και συναυλίες, βρίσκεται εδώ. Η Budweiser, η Raley's, η Coke Cola και η Java City δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα.

Η πιο ανεπτυγμένη περιοχή του Natomas είναι η νότια άκρη της.

Πολλά από τα σπίτια South Natomas χτίστηκαν τη δεκαετία του 1950, αλλά οι προγραμματιστές έχουν βρει τσέπες χώρου για νεόδμητα σπίτια. Πολλά από τα εγκατεστημένα πάρκα και τα κοινοτικά κέντρα στο Natomas μπορούν να βρεθούν εδώ.

Τοποθεσία κοινότητας του Natomas και γειτονιές

Το Natomas απέχει μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο του Σακραμέντο στα νότια και από το διεθνές αεροδρόμιο του Σακραμέντο προς τα βόρεια.

Τα όρια της κοινότητας του Natomas είναι τα εξής:

Οι γειτονιές στο Natomas περιλαμβάνουν το Creekside, το Gardenland, το Gateway Centre, το Gateway West, το Πάρκο Πολιτιστικής Κληρονομιάς, το Κέντρο Μετρό, το Natomas Corporate Center, το Natomas Creek, το Natomas Crossing, το Natomas Park, το Northgate, Village 5, Village 7, Village 12, Westlake και Willowcreek.

Οι κώδικες ZIP του Natomas είναι 95832, 95833, 95834 και 95835.

Natomas Living

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές διαμονής στο Natomas. Κάποιος μπορεί να νοικιάσει ένα διαμέρισμα, παραδοσιακό και ανώτερο. Υπάρχουν πολλές ανεξάρτητες μονοκατοικίες ή συγκυριαρχίες. Για όσους αναζητούν πολυτελή διαβίωση, μπορούν να χτυπήσουν ένα μέτωπο ποταμών πολλών εκατομμυρίων δολαρίων κατά μήκος της εθνικής οδού του Κήπου.

Η κοινότητα Natomas εκπροσωπείται από τον εκπρόσωπο της περιοχής 1 στο συμβούλιο εποπτών του νομού Σακραμέντο και από τον εκπρόσωπο της περιφέρειας 1 στο δημοτικό συμβούλιο του Σακραμέντο.

Η Unified School District του Natomas διαχειρίζεται την εκπαίδευση K-12 στην κοινότητα Natomas. Είναι επίσης το σπίτι στο Natomas Charter School, ένα αξιοσημείωτο σχολείο τέχνης 6ου-12ου βαθμού. Το American River College έχει επίσης μια πανεπιστημιούπολη επέκτασης στο Natomas.

Άλλα εκπαιδευτικά κέντρα στο Natomas περιλαμβάνουν εμπορικά και επαγγελματικά κέντρα:

Αψηφώντας παλαιότερες φήμες

Μεγάλο χρονικό διάστημα οι κάτοικοι του Σακραμέντο εξακολουθούν να βλέπουν τον Νατόμα ως περιοχή γεμάτη εγκλήματα, με γειτονικές περιοχές. Δυστυχώς, το παρελθόν δεν είναι ψέμα, αλλά και οι ντόπιοι και οι επισκέπτες πρέπει να γνωρίζουν ότι ο Νατόμας έχει κάνει τεράστια βήματα για να καθαρίσει την πόλη και να την κάνει ένα καταπληκτικό μέρος για να ζήσει. Πολλές μερίδες του Natomas θεωρούνται πλέον αρκετά υψηλές.