Φόρουμ θέρετρο Πάρκο Φλόριντα

Είναι αυτές οι πραγματικές προσφορές ... ή άλλος τρόπος να πάρεις τα χρήματά σου;

Επισκέπτετε το αγαπημένο σας θεματικό πάρκο και πρέπει να φάτε, αλλά οι επιλογές που προσφέρονται είναι συχνά αδιάφορες και σε υψηλές τιμές. Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα θεματικό πάρκο Arthur Levine, τα τρόφιμα κορυφή των Top 10 χειρότερα πράγματα για θεματικά πάρκα . Στην πραγματικότητα, υπήρξαν προσπάθειες ορισμένων πάρκων για την εξυπηρέτηση υγιεινότερων ναύλων, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν καταγγελίες για υψηλές τιμές.

Εισάγετε τις προσφορές θέματος Theme Park Meal.

Το Disney Dining Plan προσφέρει μια ποικιλία από επιλογές για φαγητό για τους επισκέπτες του θερέτρου.

Ωστόσο, είναι περιορισμένη σε όσους αγοράζουν ένα πακέτο διακοπών της Disney, το οποίο περιλαμβάνει επίσης τη διαμονή σε ένα ξενοδοχείο θέρετρο της Disney και την αγορά εισιτηρίων θεματικού πάρκου. Αν και παίρνει ένα μπράβο για μια ποικιλία σχεδίων, εστιατορίων και εστιατορίων, συχνά επικρίνεται για το συνολικό κόστος (εξακολουθεί να είναι αρκετά ακριβό), αν και παρέχει έκπτωση μέχρι 10, 20 ή 30 τοις εκατό ή περισσότερο σε τραπεζαρία για ενήλικες , ανάλογα με το επιλεγμένο σχέδιο.

Το Disney Dining Plan είναι ευέλικτο. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει πρωινό και σνακ, ανάλογα με το σχέδιο που αγοράσατε. Το σχέδιο τραπεζαρίας της Disney μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ημέρα της επίσκεψής σας και σε πολλούς συνδυασμούς γευμάτων.

Άλλα πάρκα

Άλλα θεματικά πάρκα της Φλόριντα έχουν πηδήσει στο γεύμα και προσφέρουν τώρα μια ποικιλία επιλογών τροφίμων που μπορούν να αγοραστούν πριν από την επίσκεψη στο πάρκο σας. Φυσικά, όλα απαιτούν γενική εισαγωγή πάρκο που δεν περιλαμβάνεται στην τιμή του γεύματος? και, με τους περισσότερους, μπορείτε να ανταλλάξετε το εισιτήριό σας γεύμα για ένα καλύτερο για την καρδιά συγκρότημα μόνο-της ημέρας.

Μην νομίζετε ότι μπορείτε να μοιραστείτε τα γεύματα με αυτές τις συχνά μερίδα βαρύ επιλογές, τόσο ελαφρύ και επιλεκτικοί τρώγοντες δεν μπορεί να πάρει την αξία των χρημάτων τους. Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ: