Ακτές της Φλόριντα: Πηγαίνοντας παράκτια

Το κράτος της ηλιοφάνειας βρίσκεται ανάμεσα στον Ατλαντικό Ωκεανό και τον Κόλπο του Μεξικού που παρέχει ακτογραμμή - περίπου 1200 μίλια από αυτό - αναγνωρισμένο από διάφορα παράκτια ονόματα. Είναι εύκολο να χωρίσετε την πολιτεία σε δύο ακτές - την ακτή του Ατλαντικού και την ακτή του Κόλπου ή ακόμα και την ανατολική ακτή και τη δυτική ακτή . Αρκετά απλά, δεν σκέφτεσαι; Όχι για τη Φλώριδα.

Το Space Coast είναι αρκετά εύκολο να το καταλάβεις, αλλά θα ξέρεις πού να εντοπίσεις την ακτή του Treasure ;

Γνωρίζατε ότι η Palm Coast βρίσκεται στην ακτή, αλλά είναι πραγματικά μια πόλη; Θα μπορούσατε να υποθέσετε ότι η ακτή του Lee Island δεν έχει ονομαστεί για κάποιο νησί, αλλά για το Lee County;

Ακριβώς έτσι ξέρετε, υπάρχει μια πρώτη ακτή , αλλά όχι μια τελευταία ακτή? μια χρυσή και σμαραγδένια ακτή , αλλά δεν υπάρχουν ασημένιες ή ρουμπίνικες ακτές. υπάρχει πολιτιστική ακτή , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το υπόλοιπο κράτος είναι πολιτιστικό κενό. ακριβώς όπως ο ήλιος λάμπει σε ολόκληρο το κράτος, όχι μόνο στην ακτή Sun.

Εάν όλα αυτά δεν είναι αρκετά συγκεχυμένα, απλά περιμένετε, αυτό δεν είναι όλα. Υπάρχει η Ακτή της φύσης ? την ακτή Paradise ; την κεντρική ακτή της δυτικής ακτής , την κεντρική ανατολική ακτή και τη βόρεια κεντρική ακτή την ακτή Big Bend ; και, ας μην ξεχνάμε - την Ξεχασμένη Ακτή .

Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε σύνδεσμο για μια περιήγηση στις ακτές της Φλόριντα. Γιατί να μην ξεκινήσετε στην αρχή στην πρώτη ακτή της Φλώριδας που βρίσκεται στον Ατλαντικό Ωκεανό στη βορειοανατολική Φλόριντα και στη συνέχεια να ταξιδέψετε κάτω από την Ανατολική Ακτή μέχρι τις ακτές του χρυσού και του θησαυρού και μέχρι την δυτική ακτή για τις παράκτιες, πολιτιστικές, ηλιόλουστες και φυσικές ακτές ...

που τελειώνει στην ακτή Emerald της Φλόριντα που βρίσκεται στον Κόλπο του Μεξικού στη βορειοδυτική Φλώριδα. Τα κυριώτερα σημεία και η πλούσια ιστορία της κάθε ακτής θα μοιραστούν, τι είναι όπως σήμερα, τι πρέπει να δείτε κατά μήκος της διαδρομής, καθώς και πολλές φωτογραφίες για να δημιουργήσετε μια μόνιμη εντύπωση.