Πώς να αλλάξετε μια διεύθυνση σε μια άδεια οδήγησης της Φλόριντα

Παράβλεψη του DMV και ενημέρωση σημαντικών πληροφοριών σε απευθείας σύνδεση Αντ 'αυτού

Η μετακίνηση μπορεί να είναι μια αγχωτική προσπάθεια, είτε στο κράτος είτε στο πέρασμά του. Ανεξαρτήτως της κατάστασής σας, αν έχετε άδεια οδήγησης στη Φλώριδα, η πολιτεία σας απαιτεί να αλλάξετε τη διεύθυνση σε μια άδεια οδήγησης της Φλόριντα εντός 30 ημερών από τη μετακίνηση σε μια νέα θέση. Αντί να σπαταλάτε ώρες στη σειρά στο Τμήμα Μηχανοκίνητων Οχημάτων, καταχωρήστε τη νέα σας διεύθυνση online. Η αλλαγή των πληροφοριών σας στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Ασφάλειας και Οχημάτων της Φλόριντα είναι εύκολη, διαρκεί μόνο περίπου 10 λεπτά και κοστίζει μόνο μια ονομαστική αμοιβή $ 25 για την ενημέρωση.

Είναι σημαντικό να διατηρήσετε τη διεύθυνση στην τρέχουσα καταχώρηση του αυτοκινήτου σας, ώστε να λάβετε τις πληροφορίες ανανέωσης της άδειας χρήσης καθώς και τυχόν πρόσθετα σημαντικά μηνύματα. Σημειώστε ότι η πραγματοποίηση της αλλαγής online ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να διαρκέσει 7 έως 10 εργάσιμες ημέρες. Εάν χρειάζεστε μια ενημερωμένη άδεια οδήγησης αμέσως, δυστυχώς, θα πρέπει ακόμα να πάτε στο γραφείο DMV.

Οδηγίες βήμα προς βήμα για να αλλάξετε τη διεύθυνσή σας άδειας οδήγησης της Florida στο διαδίκτυο

  1. Πηγαίνετε στο GoRenew.com, την επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος Οδικής Ασφάλειας και Μηχανοκίνητων Οχημάτων της Φλόριντα.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή "Συμφωνώ", η οποία υποδηλώνει ότι συμφωνείτε με την Προειδοποίηση για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Οδηγού. (Στη σελίδα αυτή, μπορείτε επίσης να ελέγξετε αν υπάρχουν προβλήματα με την τρέχουσα άδεια οδήγησης.) Επιλέξτε Συνέχεια.
  3. Εισαγάγετε το επώνυμό σας όπως εμφανίζεται στην άδεια οδήγησης και την ημερομηνία γέννησής σας. Κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.
  4. Καταχωρίστε τη διεύθυνση που εμφανίζεται στην άδεια οδήγησης. Κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να καταχωρίσετε πληροφορίες όπως ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισης, ο αριθμός πινακίδων κυκλοφορίας και / ή ο αριθμός αναγνώρισης του οχήματος.
  1. Αν η εγγραφή σας βρίσκεται με επιτυχία, θα σας δοθεί η δυνατότητα να καταχωρίσετε πληροφορίες επαφής έκτακτης ανάγκης και να εγγραφείτε ως δότης οργάνων και ιστών. Επιλέξτε Συνέχεια.
  2. Εισαγάγετε τη νέα σας διεύθυνση. Έχετε την επιλογή να καταχωρίσετε μια διεύθυνση αλληλογραφίας και μια φυσική διεύθυνση. Μπορείτε να έχετε την ίδια διεύθυνση για τις δύο καταχωρίσεις, αρκεί να μην είναι ταχυδρομικό κουτί. Επιλέξτε Συνέχεια.
  1. Εισαγάγετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να δώσετε στο Τμήμα Αυτοκινητοδρόμων της Φλώριδας και τα μηχανοκίνητα οχήματα μια πρόσθετη μέθοδο επαφής. Μπορούν να εισαχθούν περισσότερες από μία διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιλέξτε Συνέχεια.
  2. Επιλέξτε τις υπηρεσίες που χρειάζεστε: Για να αλλάξετε τη διεύθυνση της άδειας οδήγησης της Φλόριντα, επιλέξτε την επιλογή για μια άδεια αντικατάστασης / διπλότυπου με χρέωση $ 25. Επιλέγοντας ένα στοιχείο που απαιτεί πληρωμή, θα προσθέσετε το επιλεγμένο στοιχείο στο καλάθι αγορών.
    • Εγγραφή της άδειας οδήγησης της Φλόριντα και αντικατάσταση δικαιωμάτων άδειας
    • Καταχώρηση διπλής πινακίδας κυκλοφορίας (Η υπηρεσία αυτή θα εμφανίζεται μόνο εάν στην άδεια οδήγησης εκχωρηθεί μια πινακίδα κυκλοφορίας).
  3. Πληκτρολογήστε στοιχεία πληρωμής και επιλέξτε Επιβεβαίωση. Σημειώστε ότι οι ηλεκτρονικές συναλλαγές πληρωμής απαιτούν μη επιστρεπτέα χρηματική αμοιβή ύψους $ 2. Μόλις τοποθετηθεί η αλλαγή σας, δεν μπορεί να ακυρωθεί.
  4. Voila! Η ενημερωμένη άδεια οδήγησης της Φλώριδας με τη νέα σας διεύθυνση θα πρέπει να φτάσει στο ταχυδρομείο μέσα σε δύο εβδομάδες (συνήθως 7 έως 10 εργάσιμες ημέρες).