Εθνικό Πάρκο Shenandoah, Βιρτζίνια

Απλώς πρέπει να ταξιδέψετε 75 μίλια έξω από την πολυσύχναστη πρωτεύουσα του έθνους μας για να βρείτε ένα ήσυχο και ήσυχο εθνικό πάρκο, πλήρως εξοπλισμένο με ογκώδη βουνά, μαγευτικά δάση και εκπληκτική θέα. Φαίνεται σαν μια μικρή φέτα από τον ουρανό άγριας φύσης, γεμάτη από αγριολούλουδα την άνοιξη, απίστευτο φύλλωμα το φθινόπωρο, και ευκαιρίες να εντοπίσει την άγρια ​​φύση.

Μεγάλο μέρος της Shenandoah αποτελούνταν από γεωργικές εκτάσεις και δάση ανάπτυξης που χρησιμοποιούνται για την υλοτομία.

Σήμερα, είναι μερικές φορές δύσκολο να πούμε ποια είναι η γεωργία, η ξυλεία και η βόσκηση, καθώς πολλά από τα δάση έχουν αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου. Τώρα είναι γεμάτο τραχιά μονοπάτια, 500 μίλια για να είναι ακριβή - συμπεριλαμβανομένων των 101 μιλίων από το Appalachian Trail, και χρησιμεύει ως καταφύγιο για πολλά άγρια ​​ζώα. Υπάρχουν πάνω από 200 κατοικίδια και μεταβατικά είδη πτηνών, πάνω από 50 είδη θηλαστικών, 51 είδη ερπετών και αμφιβίων και 30 είδη ψαριών που βρίσκονται στο πάρκο.

Πολλοί επισκέπτες επιλέγουν να οδηγήσουν το Skyline Drive, το οποίο τρέχει για 105 μίλια κατά μήκος της κορυφής του Blue Ridge Mountains για εκπληκτική θέα στο πάρκο. Αλλά βγείτε έξω και αποκτήστε μια εντελώς νέα προοπτική σε αυτό το πλούσιο εθνικό πάρκο.

Ιστορία

Σε αντίθεση με τα περισσότερα εθνικά πάρκα, το Shenandoah έχει κατοικηθεί από εποίκους για περισσότερο από έναν αιώνα. Προκειμένου να δημιουργηθεί το πάρκο, οι κρατικοί αξιωματούχοι της Βιρτζίνια έπρεπε να αποκτήσουν 1.088 ιδιωτικές εκτάσεις και να δώσουν εκτάσεις. Αυτή ήταν μια κίνηση ορόσημο? ποτέ δεν έχει μετατραπεί σε εθνικό πάρκο τόσο μεγάλη έκταση ιδιωτικής γης.

Στις αρχές του 20ου αιώνα, οι πρώτες εκκλήσεις για εθνικά πάρκα στην ανατολή ακούστηκαν στο Κογκρέσο. Ωστόσο, θα ήταν δυο δεκαετίες πριν από την έγκριση του Εθνικού Πάρκου Shenandoah και άλλα 10 χρόνια πριν από την ίδρυσή του. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Πρόεδρος Herbert Hoover και η σύζυγός του Lou Henry Hoover ίδρυσαν το Summer White House τους στον ποταμό Rapidan, ενώ ξεκίνησε η κατασκευή του Skyline Drive.

Το Πολιτικό Σώμα Συντήρησης ιδρύθηκε και μεταφέρθηκε στην περιοχή και πάνω από 450 οικογένειες κατοίκων βουνών μεταφέρθηκαν από το Blue Ridge.

Ο Εθνικός Δρυμός Shenandoah εγκρίθηκε στις 22 Μαΐου 1926 και εγκαταστάθηκε πλήρως στις 26 Δεκεμβρίου 1935. Οι περιοχές Wilderness ορίστηκαν αργότερα στις 20 Οκτωβρίου 1976 και 1 Σεπτεμβρίου 1978.

Πότε θα Επισκεφθείτε

Η πτώση. Με απλά λόγια, όταν πτώση φυλλώματος ριπές στη Βιρτζίνια, το ίδιο κάνουν οι τουρίστες. Το μαγευτικό τοπίο αξίζει τα πλήθη, οπότε προσπαθήστε να φτάσετε εκεί νωρίς και κατά προτίμηση να σχεδιάσετε το ταξίδι σας μια βδομάδα. Επίσης ευχάριστη είναι η επίσκεψη στο Shenandoah την άνοιξη, όταν ανθίζουν τα αγριολούλουδα ή κατά τους θερμότερους καλοκαιρινούς μήνες.

Να πάρει εκεί

Τα βολικά αεροδρόμια βρίσκονται στο Dulles International, κοντά στην Washington DC, (Find Flights) και το Charlottesville, VA. Εάν οδηγείτε από την Ουάσιγκτον, DC, πάρτε το I-66 δυτικά μέχρι την US 340 και στη συνέχεια κατευθυνθείτε νότια προς την είσοδο Front Royal του πάρκου. Το ταξίδι είναι περίπου 70 μίλια.

Αν ταξιδεύετε από τη δύση, πάρετε την Αμερικανική 211 μέσω Lurray στην είσοδο Thornton Cap Entrance ή μπορείτε να κατευθυνθείτε ανατολικά στις ΗΠΑ 33 στην είσοδο Swift Run Gap.

Τέλη / Άδειες

Για την είσοδο θα χρεωθείτε κατά την άφιξη. Για ένα ταξίδι οχήματος 1-7 ημερών, το τέλος είναι $ 20.

Μια χρέωση για μοτοσικλέτα $ 15 θα χρεωθεί για ένα πέρασμα 1-7 ημερών. Επίσης, τα άτομα που περπατούν ή ποδηλατούν σε θα χρεωθείτε με $ 10 για το πέρασμα 1-7 ημερών.

Ένα ετήσιο πέρασμα Shenandoah μπορεί επίσης να αγοραστεί επιτρέποντας ένα πλήρες έτος απεριόριστων επισκέψεων για $ 40. Όλα τα άλλα περάσματα του εθνικού πάρκου θα τιμηθούν και μετά την είσοδο.

Σημαντικά αξιοθέατα

Υπάρχουν δύο ξεχωριστοί τρόποι προσέγγισης αυτού του εθνικού πάρκου: μια γραφική διαδρομή ή μια πεζοπορία μέσω πολυάριθμων μονοπατιών. Και οι δύο υπογραμμίζουν μερικά κορυφαία αξιοθέατα, οπότε αν μπορείτε, προσπαθήστε να αναμίξετε το χρόνο σας πίσω από τον τροχό και με τα πόδια.

Επίσης, να έχετε κατά νου ότι Shenandoah είναι ένα από τα λίγα εθνικά πάρκα που είναι φιλικά προς το σκύλο, ώστε ελέγξτε τα μονοπάτια που θέλετε να χτυπήσετε με τον καλύτερο σας οφθαλμό.

Skyline Drive: Μια προτεινόμενη διαδρομή είναι να ταξιδέψετε από Front Royal σε Big Meadows που μπορεί να πάρει μια ολόκληρη μέρα. Πριν ξεκινήσετε ακόμη και το αυτοκίνητο, πάρτε το αυτο-οδηγημένο 1.2 μίλι Fox Hollow Trail για να δείτε σπίτια που ονομάζονται για την οικογένεια που εγκαταστάθηκε πρώτα εκεί.

Μόλις πίσω από το τιμόνι, να είστε επιφυλακτικοί για διάφορες παραβλέψεις για να σταματήσετε την κοιλάδα Shenandoah. Όταν ο καιρός είναι άνετος, οι απόψεις είναι θεαματικές.

Traces Trail: Εύκολα προσβάσιμο στο Matthews Arm Campground, αυτό το μονοπάτι 1,7 μιλίων μεταφέρει τους επισκέπτες σε δάσος βελανιδιάς που αισθάνεται σαν ένα βήμα πίσω στο χρόνο. Δείτε ίχνη πρώιμων εποίκων, όπως πέτρινους τοίχους και παλιούς δρόμους.

Διαδρομή απογείωσης καμπίνας Corbin: Αυτό το απότομο μονοπάτι 3χλμ. Ταξιδεύει τους επισκέπτες για να δει μια τυπική ορεινή κατοικία που εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από τα μέλη του Potomac Appalachian Trail Club.

Stony Man Nature Trail: Μετά από 2,6 μίλια, θα φτάσετε στους βράχους της κορυφής του Stony Man - τη δεύτερη υψηλότερη κορυφή στο πάρκο.

Dark Trail Falls: Αν θέλετε να δείτε έναν καταρράκτη στο συντομότερο χρονικό διάστημα, πάρτε αυτό το μονοπάτι 1,4 μιλίων.

Rapidan Camp: Εθνικό ιστορικό ορόσημο που ο Πρόεδρος Herbert Hoover και η σύζυγός του χρησιμοποίησαν ως καλοκαιρινό στρατόπεδο.

Bearfence Mountain: Η διαδρομή 0,8 μιλίων σε αυτό το βουνό κάνει τους επισκέπτες να κρυβούν πάνω από βράχια, αλλά η ανταμοιβή είναι μια θέα 360 μοιρών που είναι πραγματικά εκπληκτική.

Hightop Trail Summit: Αν ψάχνετε να δείτε τα αγριολούλουδα, αυτή η πεζοπορία 3 χιλιομέτρων είναι το καλύτερο σας στοίχημα.

Loft Mountain: Βρίσκεται στο νότιο άκρο του πάρκου, αυτή η περιοχή είναι ιδανική για εξερεύνηση. Τα δέντρα έχουν ανακατασκευαστεί, τα πουλιά σφύζουν, και δύο απόψεις κορυφής παρουσιάζουν την κοιλάδα Shenandoah.

Blue Ridge Parkway: Στα νότια άκρη των πάρκων θα βρείτε αυτό το Εθνικό Πάρκο Service αυτοκινητόδρομο που συνδέει το εθνικό πάρκο Shenandoah με το Εθνικό Πάρκο Great Smoky Mountains .

Διαμονή

Υπάρχουν πέντε campgrounds που βρίσκονται μέσα στο πάρκο, όλα με όριο 14 ημερών. Το Matthews Arm, το Lewis Mountain και το Loft Mountain είναι ανοιχτά από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Οκτώβριο και είναι διαθέσιμα με βάση την πρώτη προτεραιότητα. Το Big Meadows είναι ανοιχτό από τα τέλη Μαρτίου έως το Νοέμβριο και είναι επίσης η πρώτη επίσκεψη, πρώτη εξυπηρέτηση. Το Campground Dundo Group είναι ανοιχτό από τον Απρίλιο μέχρι τον Νοέμβριο - απαιτούνται κρατήσεις.

Επίσης βρίσκονται μέσα στο πάρκο είναι τρία προσιτά καταλύματα:

Το Big Meadows Lodge προσφέρει δωμάτια, καμπίνες και σουίτες και είναι ανοιχτό από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο.

Ορισμένες καμπίνες στο Lewis Mountain Cabin προσφέρουν υπαίθριες ψησταριές.

Το Skyland Lodge είναι ανοιχτό από τον Απρίλιο έως το Νοέμβριο και προσφέρει καταλύματα, σουίτες και καμπίνες.

Έξω από το πάρκο υπάρχουν πολυάριθμα ξενοδοχεία, μοτέλ και πανδοχεία. Δοκιμάστε το Woodward House στο Manor Grade Bed & Breakfast στο Front Royal για μια μοναδική διαμονή. Αν ψάχνετε για κάτι πιο οικονομικό, ελέγξτε το Quality Inn και στο Front Royal.

Τομείς ενδιαφέροντος έξω από το πάρκο

Εθνικό δάσος George Washington: Πλούσιο σε ιστορία πολέμου, αυτό το εθνικό δάσος περιέχει έξι περιοχές άγριας φύσης και 62 μίλια από το Appalachian Trail. Οι διαθέσιμες δραστηριότητες περιλαμβάνουν βαρκάδα, ψάρεμα, κυνήγι, πεζοπορία, ιππασία και διάφορα θαλάσσια σπορ. Είναι ανοιχτό όλο το χρόνο και περιλαμβάνει πολλά κατασκήνωση για τους επισκέπτες. Αυτό το εθνικό δάσος βρίσκεται επίσης σε βολική τοποθεσία κοντά στο εθνικό πάρκο Shenandoah - μόνο οκτώ μίλια!

Πληροφορίες επαφής

3655 US 211Ε, Lurray, νΑ, 22835

Τηλέφωνο: 540-999-3500