Εθνικό Πάρκο Shenandoah (Τι να δείτε και να κάνετε)

Ένας οδηγός επισκεπτών για το εθνικό πάρκο Shenandoah και το Skyline Drive

Το Shenandoah National Park είναι ένας ιδανικός προορισμός για διακοπές από την περιοχή της Ουάσινγκτον, λόγω της βολικής του θέσης μόλις 90 λεπτά δυτικά της πρωτεύουσας Beltway. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων μέσα σε ένα καταπληκτικό τοπίο στα όμορφα βουνά της Blue Ridge της Βιρτζίνια. Η περιοχή είναι γνωστή για την εκπληκτική πανοραμική θέα της κατά μήκος του Skyline Drive, ενός δρόμου 105 μιλίων που διασχίζει όλο το μήκος του πάρκου.

Το Εθνικό Πάρκο Shenandoah, περιλαμβάνει πάνω από 197.000 στρέμματα γης με πάνω από 500 μίλια μονοπατιών, συμπεριλαμβανομένων των 101 μιλίων από το Appalachian Trail. Δείτε μια συλλογή φωτογραφιών

Αυτός ο Οδηγός Επισκεπτών περιλαμβάνει τρεις σελίδες για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε μια εξαιρετική απόδραση στο Εθνικό Πάρκο Shenandoah.

Σελίδα 1 - Οδηγίες, αμοιβές και αναψυχή στην ύπαιθρο

Σελίδα 2 - Κορυφαία αξιοθέατα κοντά στο Εθνικό Πάρκο Shenandoah

Σελίδα 3- Ξενοδοχεία και καταλύματα

Να φτάσετε στο εθνικό πάρκο Shenandoah

Από την Ουάσιγκτον, DC, πάρτε το I-495 με το I-66 West προς το Front Royal. Υπάρχουν τέσσερις εισόδους στο πάρκο. Βρίσκονται σε:

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην ενότητα Οδηγός οδήγησης του Skyline Drive της Βιρτζίνια

Τέλη εισόδου στο πάρκο

Δεκέμβριος έως Φεβρουάριος: 10,00 δολάρια ανά ιδιωτικό, μη επαγγελματικό όχημα
Μάρτιος έως Νοέμβριος: 15,00 δολάρια ανά ιδιωτικό, μη εμπορικό όχημα.
Μοτοσικλέτα: 10,00 δολάρια
Κάθε δελτίο ισχύει για την ημέρα αγοράς και τις επόμενες έξι ημέρες.

Υπαίθρια αναψυχή και πράγματα που πρέπει να κάνετε

Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο εθνικό πάρκο Shenandoah από την περιοχή της Ουάσιγκτον, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι το πάρκο εκτείνεται σε απόσταση 200 μιλίων σε απόσταση, γι 'αυτό θα σας πάρει περισσότερο από 90 λεπτά για να φτάσετε σε κάποια από τα δημοφιλή αξιοθέατα. Δείτε ένα χάρτη . Το Winchester και το Front Royal βρίσκονται στο βόρειο άκρο του πάρκου και είναι πιο κοντά στην Washington, DC. Luray, Skyland και Big Meadows βρίσκονται στο κέντρο και το Waynesboro βρίσκεται στο νότιο άκρο του Εθνικού Πάρκου Shenandoah.



Δείτε μια γκαλερί εικόνων της κοιλάδας Shenandoah

Εθνικά δάση George Washington και Jefferson
Εάν δεν μπορείτε να πάρετε αρκετή υπαίθρια αναψυχή στο Shenandoah National Park, επισκεφθείτε τα κοντινά εθνικά δάση George Washington και Jefferson που εκτείνονται μέσω του Blue Ridge και των νότιων βουνών Appalachian. Απολαύστε πεζοπορία, κατασκήνωση, ποδηλασία, κυνήγι, ψάρεμα και πολλά άλλα.

Luray Caverns
970 US Highway 211 West Luray, Βιρτζίνια. Τα σπήλαια Luray είναι τα μεγαλύτερα σπήλαια στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες και ίσως το πιο δημοφιλές αξιοθέατο στην κοιλάδα Shenandoah. Εξερευνήστε αυτό το φυσικό θαύμα με πανύψηλους πέτρινους κίονες, λασπώδεις ροές, σταλακτίτες, σταλαγμίτες, κρυστάλλινες πισίνες και πολλούς άλλους σχηματισμούς. Επίσης, στο Luray Caverns, επισκεφθείτε το Caravan Caravan Museum και δοκιμάστε την ιστορία της μεταφοράς. Δείτε περισσότερα από 140 αυτοκίνητα, βαγόνια, πούλμαν και κοστούμια από το 1725.

Σπήλαια Shenandoah
261 Σπήλαια Οδού Shenandoah Caverns, Βιρτζίνια.

(540) 477-3115. Αυτά τα σπήλαια είναι επίσης όμορφα και μπορεί να είναι πιο εύκολο να φτάσετε και λιγότερο γεμάτο από τη Luray. Τα σπήλαια Shenandoah βρίσκονται λίγα λεπτά μακριά από το I-81. Επίσης στο χώρο του ξενοδοχείου είναι η αμερικανική γιορτή για την παρέλαση !, μια πολύχρωμη επίδειξη της παρέλασης επιπλέει από την παρέλαση Rose, τα Προεδρικά Εισαγωγικά, τις Παροχές των Ευχαριστιών και πολλά άλλα.



Αμπελώνες Shenandoah
3659 South Ox Road, Εδιμβούργο, Βιρτζίνια. (540) 984-8699. Αυτό είναι το παλαιότερο οινοποιείο στην κοιλάδα Shenandoah. Περιηγηθείτε στον αμπελώνα των 26 στρεμμάτων και δοκιμάστε μια ποικιλία κρασιών. Ανοικτό καθημερινά, Μάρτιος έως Νοέμβριος 10 π.μ. έως 6 μ.μ.

Luray Zoo
Αυτός ο μικρός ζωολογικός κήπος φιλοξενεί αρπακτικά πουλιά, εξωτικές γάτες, θηλαστικά και ερπετά από όλο τον κόσμο. Ανοικτή καθημερινά Απρίλιος-Οκτώβριος, 10 π.μ. - 5 μ.μ. Νοέμβριο-Μάρτιο, Σαββατοκύριακα και αργίες.

New Market Battlefield Park & ​​Hall of Valor Μουσείο
Εξερευνήστε το ιστορικό πάρκο με τριακόσια στρέμματα και το μουσείο με τον γραφικό ποταμό Shenandoah με θέα, σημεία για πικνίκ και μονοπάτια για περπάτημα. Ανοιχτό όλο το χρόνο 9 π.μ. έως 5 μ.μ. καθημερινά.

Παλιά πόλη Winchester
Η ιστορική συνοικία διαθέτει πολλές όμορφα ανακαινισμένες δομές ομοσπονδιακού στιλ, γοητευτικά καταστήματα, μοναδικά εστιατόρια, μουσεία και αξιοθέατα.

Για οδηγίες, αμοιβές και αναψυχή στην ύπαιθρο, βλ. Σελίδα 1

Για ξενοδοχεία και καταλύματα, βλ. Σελίδα 3

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από καταλύματα κοντά στο Εθνικό Πάρκο Shenandoah. Μπορείτε να μείνετε σε ένα από τα ιστορικά καταλύματα του πάρκου ή να γνωρίσετε πλήρως το όμορφο φυσικό περιβάλλον που κοιμάται σε μια καμπίνα ή κάτω από τα αστέρια σε ένα κάμπινγκ. Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα φθηνό ξενοδοχείο ή ένα πολυτελές θέρετρο σε μικρή απόσταση, στην κοιλάδα Shenandoah.

Δείτε μια γκαλερί εικόνων της κοιλάδας Shenandoah

Lodges and Cabins στο Εθνικό Πάρκο Shenandoah

Skyland Resort
(Mile 41,7) Το μεγαλύτερο καταφύγιο του Εθνικού Πάρκου Shenandoah βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του Skyline Drive στα 3.680 πόδια.

Τα καταλύματα περιλαμβάνουν 178 μονάδες, που κυμαίνονται από ιστορικές καμπίνες έως μοντέρνα δωμάτια και σουίτες. Υπάρχει μια τραπεζαρία, φιλική προς την οικογένεια ψυχαγωγία, προγράμματα καθοδηγημένων με ranger, ιππασία και αίθουσα συνεδριάσεων.

Big Lodge Meadows
(Mile 51.2) Το Big Meadows Lodge είναι ένα μικρό καταφύγιο στο εθνικό πάρκο Shenandoah με μόλις 25 δωμάτια και 72 καμπίνες, σουίτες και παραδοσιακά δωμάτια. Το κατάλυμα διαθέτει τραπεζαρία, φιλική προς την οικογένεια ψυχαγωγία, προγράμματα κατωφλίων με οδηγό και ένα κοντινό κέντρο επισκεπτών.

Lewis Mountain Cabins
(Mile 57.5) Απολαύστε τη διασκέδαση του κάμπινγκ στο Shenandoah National Park με ιδιωτικό μπάνιο, θέρμανση, ηλεκτρικά φώτα, πετσέτες και κλινοσκεπάσματα. Το Lewis Mountain Cabins διαθέτει 10 ιστορικές καμπίνες με υπαίθριο χώρο μαγειρικής / αναψυχής και κατάστημα κατασκηνώσεων.

Campgrounds στο Εθνικό Πάρκο Shenandoah

Mathews Arm Campground
(μίλια 22,1) 179 κάμπινγκ. $ 14 ανά διανυκτέρευση. Κοντά στο μονοπάτι για το Total Run Falls, τον ψηλότερο καταρράκτη στο πάρκο.



Κατασκήνωση Big Meadows
(μίλια 51,2) 217 ​​κάμπινγκ. $ 19 ανά διανυκτέρευση. Τρεις καταρράκτες βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Lewis Mountain Campground
(μίλια 57,5) 31 κάμπινγκ. $ 14 ανά διανυκτέρευση. Το μικρότερο κάμπινγκ στο πάρκο.

Κατασκήνωση βουνών Loft
(μίλια 79,5) 219 κάμπινγκ. $ 14 ανά διανυκτέρευση. Θεαματική θέα, 2 καταρράκτες σε κοντινή απόσταση.



Ομαδική Κατασκήνωση Ομίλου Dundo
(μίλια 83,7) 7 τοποθεσίες. $ 32 ανά διανυκτέρευση. Κάμπινγκ ειδικά για ομάδες από 8 έως 20 άτομα.

Οι κατασκηνώσεις του Shenandoah National Park κατακλύζονται κατά τη διάρκεια της εποχής αιχμής. Προτείνεται κράτηση. Το κάμπινγκ Backcountry επιτρέπεται με άδεια. Καλέστε (540) 999-3500.

Θέρετρα στην κοιλάδα Shenandoah

Bryce Resort
Basye, Βιρτζίνια. Αυτό το οικογενειακό θέρετρο σε τέσσερις εποχές, που βρίσκεται περίπου 2 ώρες από την Ουάσινγκτον, είναι ένας προορισμός από μόνο του, με ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων όπως σκι, γκολφ, κολύμπι, πεζοπορία και πολλά άλλα.

Το Μονοκατοικία
Hot Springs, Βιρτζίνια. Αυτό το πολυτελές θέρετρο βρίσκεται στα βουνά Allegheny της Βιρτζίνια και κατατάσσεται ανάμεσα στα καλύτερα θέρετρα Golf και Spa στον κόσμο. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν πεζοπορία, ποδηλασία, ψάρεμα, ιππασία, κανό και πολλά άλλα.

Massanutten Resort
Αυτό είναι ένα τεράστιο θέρετρο τεσσάρων εποχών, που βρίσκεται επίσης περίπου 2 ώρες από την Ουάσινγκτον, DC, με πολλά ξενοδοχεία και συγκυριαρχίες και μια ευρεία επιλογή δραστηριοτήτων.

Ξενοδοχεία στην κοιλάδα Shenandoah

Υπάρχουν εκατοντάδες ξενοδοχεία στην κοιλάδα Shenandoah. Αν ψάχνετε για ένα φθηνό ξενοδοχείο σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από την Washington, DC, αναζητήστε καταλύματα στο Front Royal, στη Νέα Αγορά ή στο Luray της Βιρτζίνια. Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις.



Best Western Intown της Luray
410 W Main Street, Luray, VA
Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται σε βολική απόσταση περίπου μισό μίλι από το εθνικό πάρκο Shenandoah και κοντά στα σπήλαια Luray.

Luray Days Inn
138 Whispering Hill Road - Luray, VA
Motel που βρίσκεται .7 μίλια από το εθνικό πάρκο Shenandoah.

Νέα Αγορά Days Inn Battlefield
-9360 George Collins Parkway, Νέα Αγορά, VA
Το σύγχρονο ξενοδοχείο βρίσκεται σε ένα ιστορικό πεδίο μάχης περίπου 11 μίλια από το εθνικό πάρκο Shenandoah.

Quality Inn Shenandoah Valley
162 W. Old Cross Rd. Νέα Αγορά, VA
Μοντέρνο ξενοδοχείο περίπου 11 μίλια από το εθνικό πάρκο Shenandoah

Hampton Inn
9800 Winchester Rd, Front Royal, VA
Το μοντέρνο ξενοδοχείο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στην είσοδο του Skyline Drive.

Για περισσότερα καταλύματα στην περιοχή, επισκεφθείτε τον ταξιδιωτικό σύλλογο Shenandoah Valley

Για οδηγίες, αμοιβές και αναψυχή στην ύπαιθρο, βλ. Σελίδα 1

Για κορυφαία αξιοθέατα κοντά στο εθνικό πάρκο Shenandoah, βλέπε σελίδα 2